Radojica ZivkovicPovodom teksta “Pirova pobjeda Radojice Živkovića” koji smo objavili 12. maja reagovao je Radojica Živković - predsjednik OO NOVA Berane. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi i objavljuje naš odgovor gospodinu Živkoviću.

Gospodine Radunoviću,

U dugogodišnjoj političkoj karijeri veoma rijetko sam reagovao na bilo kakva pominjanja mog imena u raznim medijima. Ovoga puta moram, s obzirom na količinu neistina koje ste iskazali u tekstu "Pirova pobjeda Radojice Živkovića".

1. Izborna skupština protekla je u najboljem redu, sve je urađeno po statutu i bez i jedne primjedbe. Opštinski odbor je izabran tajnim glasanjem (98% za), izvještaj o radu u proteklom periodu jednoglasno usvojen. Ne znam gdje Vi tu vidite apsolutizam, iznenađenja i slično.

2. Sjednica Opštinskog odbora zakazana je po Statutu. Sjednicom je presedavao najstari član Božidar Mijović. Izborna komisija izabrana, po dogovoru dva kandidata za predsjednika, jednoglasno i bez ikakve primjedbe od bilo koga. Rezultat 55:22  za R.Živkovića uz 2 nevažeća listića. Posle objave rezultata Folić mi je pružio ruku i česitao pobjedu, ja se zahvalio svima. Šta je tu apsolutizam?

Nakon Izbora Predsjednika OO prešlo se na izbor članova Glavnog odbora. Nije bilo pripremljena lista, nego je svaki član imao pravo da predlaže. I predloženo je deset kandidata, od kojih je trebalo izabrati četiri. Lično sam usmeno prije izbora pred svim članovima Odbora podržao Vladana Folića da bude član Glavnog odbora.

Izabrani su Tmušić Miladin, izabrani potpredsjednik (najveći  broj glasova) Vida Ivanović, Vladan Folić i Milena Dobrašinović, novi član koju vi drsko odmah hoćete da svrstate u neke klanove.

Tačno je da neko nije prošao, pa valjda je to demokratija a ne apsolutizam. Ne znam odakle vam baba Vangina sposobnost da proričete koga sam planirao za predsjednika OO posle mene. To da je moja pobjeda pirova, navodno zbog nekih članova GO je smiješna, jer i da je tako kako Vi kažete, a nije, politiku OO će voditi OO sa svojim rukovodstvom, koje je izabrano tajno dvotrećinskom većinom, a ne Glavni odbor jer je tako i po Statutu NSD-e.

3.Što se tiče kadrova , sa ponosom mogu da kažem da su to najbolji i najsposobni ljudi koje NSD u Beranama ima. Кo ima primjedbu neka kaže imenom i prezimenom ko je zaobiđen a postavljen gori.

Sva rešenja su usaglašena na OO, osim direktora Parking servisa Miomira Maslovarića, diplomiranog ekonomiste, najboljeg studenta Ekonomskog fakulteta u Podgorici svoje generacije, student talenat i stipendista Opštine Berane i Vlade CG kao najbolji. Ako sam apsolutista što sam njega predložio, ponosam sam na to.

4. Što se tiče pisma M. Miloševića, koga slikate stalno, ispod časti mi je da odgovaram na te gluposti, kojih ni sam nije svjestan. To mu piše nekoliko nezadovoljnika koji ne smiju sami da se jave nego preko njega i lažnih profila na društvenim mrežama te kao Vaši "izvori iz NSD" zadovoljavaju nerealne i često bolesne ambicije koje na taj način nikada neće ostvariti, bio ja ili neko drugi Predjednik. Inače Milošević nije nikakav funkcioner NSD.

5. Gospodine Radunoviću, kada drugi put pišete o NSD, nemojte koristiti samo svoje izvore, ponekad pitajte i nekog od zvanično izabranih rukovodilaca NSD u Beranama.

S poštovanjem,

Radojica Živković,         
Predsjednik OO NSD BERANE


Espona: Osim što ste potvrdili naše pisanje, sve ostalo je tabula raza

Poštovani gospodine Živkoviću,

Čitajući Vaše reagovanje zapitao sam se da li sam ja napisao tekst “Pirova pobjeda Radojice Živkovića” ili ste Vi, možda, morali da ga pišete zbog “zadovoljstva” pojedinaca ili grupa u Odboru kojim rukovodite, po logici “napisati bilo šta, samo da se zove reagovanje”. Bio bih neiskren i kada ne bi kazao da sam Vaše reagovanje sa zadovoljstvom pročitao, a ono je prisutno iz dva razloga. Prvo iz razloga što ste svojim reagovanjem potvrdili svaku objavljenu informaciju objavljenu u dva teksta Espone, a posvećene održanoj Izbornoj sjednico OO NOVA u Beranama.

eSpona logoDa krenemo od drugog razloga: Gospodine Živkoviću, bez obzira na naše ideološke razlike, Vi znate moje mišljenje koje nikad nijesam krio (koje ne mora biti tačno, ali je moje) da ste, iz opozicionog ugla gledano, najbolji poslanik iz Berana od uvođenja višepartizma u Crnoj Gori, a to ste demonstrirali i ovim reagovanjem. Pokušali ste da kombinacijom podataka iz oba teksta napravite “nekakvo reagovanje”. Bilo kakvo i po cijenu kvaliteta koji je daleko ispod Vašeg nivoa, jer u napisanim redovima nema ničeg što smo napisali a da Vi nijeste potvrdili. No, ima za čitanje “između redova”, tako da nam je jasno zbog koga i čega ste ga napisali i zašto je ono ovako. Za Vaše političke kvalitete, vrlo slabo jer ste nam sve potvrdili.

Ipak, da se vratimo onom prvom razlogu zadovoljstva zbog Vašeg reagovanja.

Gospodine Živkoviću, nigdje, u oba teksta ni jednom riječju nijesmo objavili da Izborna skupština OO NOVE u Beranama nije organizovana po Statutu, da je bilo nekih primjedbi, ili da Izvještaj o radu u proteklom periodu nije usvojen. Vi ste potvrdili naše pisanje da je rezultat glasanja između Vas i gospodina Vladana Folića bio 55:22, kao i da Vam je gospodin Folić čestitao nakon toga, što smo, opet, mi objavili i ne vidim šta ste tu imali da reagujete.

U testu nigdje nijesmo objavili  da su bile pripremljene liste, već “da je predloženo deset kandidata”, što i Vi potvrdiste. Istina, mi smo objavili i njihova imena (koja nijeste negirali), a objavili smo i imena članova OO koji su postali članovi Glavnog odbora NOVE, što ste i Vi potvrdili u svom reagovanju.

E, sad dolazimo do onog gdje Vi pokušavate da nam nešto imputirate, pa pominjete gospođu Dobrašinović koju sam kao autor tekstova, kako ste napisali “svrstao u neke klanove”.

Gospođu Dobrašinović sam pomenuo samo kao jednu od četiri osobe koje su prošle u Glavni odbor a koje su, prema riječima naših izvora (a i taj, kao i sve ostale tekstove smo radili sa tri izvora) nezadovoljne stanjem. Kako od četiri imena pomenuta u jednoj rečenici izdvajate samo njeno, znači li to da priznajete da postoje klanovi, da znate i ko je koji klan. Nakon Vašeg reagovanja, naši tekstovi postaše još vjerodostojniji, jer nam Vi potvrdiste podatke o “klanovima”.

U reagovanju se bavite i potpuno ne bitnim stvarima za tekst koji smo objavili pa pominjete ime direktora Parking servisa kojeg nigdje i u ni jednom kontekstu nijesmo pominjali, pa, osim što želite da pošaljete poruku članstvu, a ne da reagovanjem ispravite naše eventualne greške, ne vidimo svrhu tog pisanja.

Osvrnuli ste se i na pismo gospodina Miloševića za koje kažete da je “glupost i da Vam je ispod časti da na njega odgovarate”, kao i da mu to piše “nekoliko nezadovoljnika” (opet klan)! -mada ne znam šta ste, osim što, tako, potvrdiste naše pisanje, htjeli da postignete. Tako etiketirati svoje partisjke saborce, člana OO i predsjednike MO NOVA “Park”, nije lijepo, da ne kažem nešto grublje.

I za kraj, gospodine Živkoviću, sa zadovoljstvom prihvatam Vaš poziv da, kada drugi put budem radio neki tekst o NOVOJ, zatražim informaciju i od nekog od zvanično izabranih rukovodilaca Partije kojom rukovodite.

Mada će i u tom slučaju informacije biti istog kvaliteta kao i do sada, jer su naši izvori pouzdani, što se vidi i iz naše prepiske, takav je red. I obaveza posla kojim se bavimo.

To smo Vam nudili još 2013-te godine, kada je Espona osnivana i, kao i svim drugim političkim subjektima, nudili Vam saradnju. Kao partija ste htjeli da nas podcjenjujete. Kao dio vladajuće koalicije, željeli ste da nas blatite. Etiketirali ste nas. Opraštamo! I, naravno, nakon ovog Vašeg poziva, kad budemo procijenili da je neophodno, tražićemo informacije od rukovodstva NOVE.

S poštovanjem,

Saša Radunović

 

Otvorena televizija eu banner

 

Politika

Objavljeno: 07/11/2017
sd-petnjica-afirmacijom-poljoprivrede-do-razvoja-bihoraPlan razvoja poljoprivredne proizvodnje na području Bihora predstavlja temu saopštenja OO SD Petnjica. Dostavljeno saopštenje Medijskog tima Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 05/11/2017
sd-dosljedno-da-petnjica-bude-ljepse-mjesto-za-zivotPoziv građanima Petnjice da podrže izbornu listu Socijaldemokrata (SD) kako bi Petnjica postala mjesto u kojem će “doći do značajnog napretka” predstavlja temu ...
eSpona
Objavljeno: 01/11/2017
petnjica-za-31-odbornicko-mjesto-izborne-liste-predalo-osam-partijaOpštinskoj izbornoj komisiji (OIK) u Petnjici predato je osam izbornih lista koje će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima. Izborne liste posljednje su, ...
eSpona
Objavljeno: 31/10/2017
petnjica-dps-predao-izbornu-listuDemokratska partija socijalista (DPS) predala je juče Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) izbornu listu za lokalne izbore u Petnjici. Kako je Espona i najavila, ...
eSpona
Objavljeno: 30/10/2017
oo-sd-petnjica-socijaldemokrate-predale-izbornu-listuPovodom predaje izborne liste za lokalne izbore u Petnjici saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 29/10/2017
petnjica-sdp-predala-listu-predsjednik-oo-snp-a-u-toj-opstini-podnio-ostavkuOpštinski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Petnjica juče je predao izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK), a samo dva dana prije posljednjeg roka za ...
eSpona
Objavljeno: 27/10/2017
sd-milan-popadic-nosilac-liste-u-mojkovcuPovodom sastava izborne liste koja će učestvovati na lokalnim izborima u Mojkovcu saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 26/10/2017
samir-agovic-nosilac-izborne-liste-dps-a-u-petnjiciNosilac izborne liste Demokratske partije socijalista (DPS) na predstojećim lokalnim izborima u Petnjici biće Samir Agović - aktuelni predsjednik Opštine, odlučeno ...
eSpona
Objavljeno: 26/10/2017
petnjica-trideset-i-jednog-odbornika-bira-6-240-gradanaŠest hiljada i 240 građana Petnjice sa biračkim pravom izabraće 31 odbornika lokalne Skupštine. Naredni, drugi po redu lokalni izbori u toj opštini održaće se u ...
eSpona
Objavljeno: 23/10/2017
srpska-koalicija-u-beranama-je-uspostavljena-koalicija-potpredsjednika-snp-a-i-dps-aSumnja da je u Beranama formirana koalicija predstavlja temu saopštenja za javnost Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Srpska ...
eSpona
Objavljeno: 10/10/2017
rozaje-opozicija-bojkotuje-lokalni-parlament-a-vladajuca-bs-bez-vecineDo rješenja parlamentarne krize, odnosno prekida opozicionog bojkota rada Skupštine opštine (SO) Rožaje, nije došlo ni na nedavnom sastanku koji su organizovali ...
eSpona
Objavljeno: 28/09/2017
oo-dps-berane-amaterska-gluma-odlazece-beranske-vlastiViđenje odnosa u beranskoj vladajućoj koaliciji i neusvajanje skupštinskih odluka predstavlja temu saopštenja OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 27/09/2017
u-odnosu-na-proslogodisnje-izbore-smanjen-broj-biraca-u-opstinama-cetinje-petnjica-i-mojkovacPovodom Odluke predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, o raspisivanju lokalnih izbora u Prijestonici Cetinje i opštinama Petnjica i Mojkovac za 26. novembar 2017. ...
eSpona
Objavljeno: 25/09/2017
raspisani-izbori-u-petnjici-mojkovcu-i-cetinjuPredsjednik Crne Gore, Filip Vujanović raspisao je lokalne izbore u tri opštine, od čega su dvije na sjeveru države. Prema odluci Vujanovića, lokalni izbori u ...
eSpona
Objavljeno: 24/09/2017
srpska-koalicija-dostavila-svoje-predloge-za-deklaraciju-o-zastiti-i-ocuvanju-srpskog-narodaPovodom dostavljanja liste predloga za Deklaraciju o zaštiti i očuvanju srpskog naroda organima Republike Srbije i Republike Srpske saopštenjem za javnost ...
eSpona
Objavljeno: 21/09/2017
suster-jos-jedan-poziv-na-otrjeznjenje-crnogorskoj-opozicijiPovodom sastanaka predstavnika Evropske unije sa predstavnicima crnogorskih opozicionih partija saopštenjem za javnost se oglasio Medijski tim Socijaldemokrata (SD) ...
eSpona
Objavljeno: 11/09/2017
ocekivano-novi-prekid-sjednice-so-beraneŠesnaesta sjednica Skupštine opštine (SO) Berane prekinuta je, nakon što su odbornici vladajuće koalicije, “Zdravo Berane” većinom glasova, usvojili predloge odluka ...
eSpona
Objavljeno: 11/09/2017
oo-dps-nelegitimna-skupstina-beranske-nezdrave-druzinePovodom zakazivanja XVI sjednice Skupštine opštine Berane, saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 08/09/2017
srpska-koalicija-ucestvovacemo-u-izradi-deklaracije-o-zastiti-i-ocuvanju-srpskog-narodaPovodom najave izrade Deklaracije o zaštiti i očuvanju srpskog naroda saopštenjem za javnost se oglasila Srpska koalicija. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 31/08/2017
fustic-srpska-koalicija-imace-sopstvenog-kandidata-na-predsjednickim-izborimaNajava da će imati svog predsjedničkog kandidata ili da kandidat, kao kompromisno rješenje kompletne opozicije, mora biti Srbin predstavlja temu saopštenja za ...
eSpona
Objavljeno: 30/08/2017
oo-dps-nezdrava-koalicija-zavrsava-vd-mandatNa navode Koalicije „Zdravo Berane“ reagovali su iz OO DPS Berane. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi. „Nezdrava“ družina beranskih vlastodržaca ...
eSpona
Objavljeno: 30/08/2017
zdravo-berane-dps-ovci-probudili-ste-se-iz-sna-i-cetiri-mjeseca-pred-redovne-izbore-trazite-vanrednePovodom saopštenjaOO DPS Berane reagovali su iz Koalicije “Zdravo Berane”. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi. Nedavno saopštenje OO DPS-a je još ...
eSpona
Objavljeno: 28/08/2017
oo-dps-vanredni-izbori-zbog-napretka-beranaNeodržavanje sjednica lokalnog parlamenta i zahtjev za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora teme su saopštenja za javnost Opštinskog odbora Demokratske partije ...
eSpona
Objavljeno: 28/08/2017
crna-gora-na-geopolitickoj-mapi-turske-interesi-saradnja-izazoviCivilizacijski sukob nakon Hladnog rata Pobjeda Zapada u hladnom ratu nije proizvela trijumf, već iscrpljenje. Uzrok stagnacije Zapada na polju globalne ekonomije ...
eSpona
Objavljeno: 27/08/2017
uticaj-geoekonomije-na-drzave-jugoistocne-evrope-seeRegion SEE kao vijekovno geopolitičko polje Nalazeći se na dodiru civilizacija, religijskih uticaja, na granici kontinenata i različitih kultura – region SEE je ...
eSpona
Objavljeno: 26/08/2017
oo-sd-mojkovac-bivsi-predsjednik-oo-lscg-pristupio-socijaldemokratamaPristupanje Socijaldemokratama Crne Gore Uglješe Mrdovića, bivšeg predsjednika OO LSCG Mojkovac, predstavlja temu saopštenja Medijskog tima te partije. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 24/08/2017
sd-demagozi-populisti-i-rusitelji-ponovo-na-okupuKritike upućene vladajućoj koaliciji i ministru prosvjete predstavljaju temu saopštenja za javnost Medijskog tima Socijaldemokrata Crne Gore. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 20/08/2017
srpska-koalicija-poziv-srpskom-narodu-da-se-odupre-aparthejduPoziv Srbima da se politički ujedine predstavlja temu saopštenja za javnost Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Pripadnici ...
eSpona
Objavljeno: 19/08/2017
kolasin-savjetnik-predsjednika-so-nosilac-cetnickog-ordenaSavjetnik predsjednika Skupštie opštine Kolašin i predsjednik lokalnog odbora Nove srpske demokratije Dragoljub Bulatović, dobio je na nedavnom skupu pristalica ...
eSpona
Objavljeno: 11/08/2017
bjelopoljska-partija-predsjednik-drzave-da-bude-dostojanstveno-postovanPovodom narednih izbora za predsjednika Crne Gore i želje da potencijalni kandidati zasluže poštovanje svih građana saopštenjem za javnost oglasila se ...
eSpona
Objavljeno: 05/08/2017
oo-sd-mojkovac-bivsi-sekretar-oo-sdp-mojkovac-presao-u-sdPristupanje Socijaldemokratama (SD) Mojkovca Saše Rabrenovića - bivšeg sekretara OO SDP u tom gradu predstavlja temu saopštenja OO SD Mojkovac. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 31/07/2017
branko-femic-izabran-za-clana-odbora-direktora-poste-crne-goreBeranac Branko Femić novi je član Odbora direktora Pošte Crne Gore. Femić je na tu dužnost izabran krajem prešle nedjelje, kada je Vlada Crne Gore dala saglasnost ...
eSpona
Objavljeno: 21/07/2017
svecanom-sjednicom-obiljezen-21-jul-dan-opstine-beraneOdržana svečana sjednica i večerašnji koncert Ivane Selakov koji će se održati u glavnoj gradskoj ulici, glavna su obilježja svečanosti organizovanih u Beranama ...
eSpona
Objavljeno: 18/07/2017
vlada-markovic-pohvalio-saradnju-sa-opstinom-berane“Opština Berane je spremna na saradnju sa Vladom i ima podršku Vlade za razliku od nekih opština u kojima je opozicija na vlasti”, kazao  je danas u Beranama ...
eSpona
Objavljeno: 07/07/2017
oo-dps-berane-zdravo-berane-u-zavrsnoj-fazi-raspadanjaPosjeta Dudelanžu predstavnika Opštine Berane i sastav skupštinskog Odbora za međunarodnu saradnju predstavljaju temu saopštenja za javnost OO DPS Berane. ...
eSpona
Objavljeno: 24/06/2017
stranka-penzionera-invalida-i-socijalne-pravde-usla-u-srpsku-koalicijuPovodom odluke o pristupanju Srpskoj listi saopštenjem se oglasila Stranka penzionera, invalida i socijalne pravde Crne Gore. Espona integralno prenosi objavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 12/06/2017
sd-izabran-novi-saziv-oo-socijaldemokrata-plavPovodom održane izborne Konvencije OO Socijaldemokrata (SD) Plav saopštenjem se oglasio Medijski tim te partije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 09/06/2017
scekic-kandidovacu-se-za-predsjednika-snp-a-ako-clanstvo-bude-traziloSocijalistička narodna partija (SNP) nije ničija privatna prćija, poručio je Dragoslav Šćekić - predsjednik OO SNP Berane i predsjednik te Opštine u intrevjuu za ...
eSpona
Objavljeno: 09/06/2017
zad-mojkovca-organizovao-zdravstvenu-tribinu-za-gradanke-te-opstineTumori materice, naslov je predavanja i zdravstvene tribine održane u Mojkovcu. Naime, u cilju prevencije kancera grlića materice predavač, doktor Mirjana Zindović, ...
eSpona
Objavljeno: 08/06/2017
oo-dps-zatrazio-postovanje-poslovnika-o-radu-so-beranePovodom zapocete sjednice SO Berane saopstenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopstenje Espona integralno prenosi. Koalicija „Zdravo Berane“, ...
eSpona
Objavljeno: 07/06/2017
dr-mevlida-gusinjac-predsjednica-oo-sd-bijelo-poljePovodom izbora predsjednice OO SD Bijelo Polje saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata Crne Gore. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 06/06/2017
zvanicno-crna-gora-punopravna-clanica-nato-aCrna Gora je od sinoć i zvanično postala država članica NATO saveza. Prema proceduri Vašingtonskog ugovora, predaje ratifikacionih instrumenata  obavljena je u ...
eSpona
Objavljeno: 29/05/2017
brajovic-nastavlja-se-uzlazni-trend-podrske-socijaldemokratamaPovodom održanih Konvencija u Beranama, Bijelom Polju i Andrijevici saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata Crne Gore. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 17/05/2017
zivkovic-milane-sve-ruzne-rijeci-o-meni-vec-su-potrosili-ovi-iz-dps-aNa reagovanje Milana Miloševića koje je pod naslovom “Milan Milošević reagovao na navode Radojice Živkovića” Espona objavila juče odgovorio je Predsjednik OO NOVA ...
eSpona
Objavljeno: 16/05/2017
nova-ostavka-na-clanstvo-u-oo-nova-beraneOdbornik u Skupštini opštine Berane i ugledni član Opštinskog odbora (OO) Nove srpske demokratije (NOVA) u tom gradu, dr Jugoslav Račić podnio je ostavku na mjesto ...
eSpona
Objavljeno: 16/05/2017
milan-milosevic-reagovao-na-navode-radojice-zivkovicaPovodom Otvorenog pisma Radojice Živkovića upućenog Elektronskim novinama Espona, koje smo objavili 14. maja, pod naslovom „Radojica Živković- predsjednik Nove ...
eSpona
Objavljeno: 15/05/2017
zivkovic-ovo-je-pisanje-portparola-dps-a-radunovic-ako-vam-je-lakse-vi-ispadoste-jedini-nas-izvorPovodom polemike koju smo objavili juče stiglo nam je novo reagovanje gospodina Radojice Živkovića - predsjednik OO NOVA Berane. Dostavljeno reagovanje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 12/05/2017
pirova-pobjeda-radojice-zivkovicaIzborna skupština OO Nove srpske demokratije, potom predsjednika Odbora i članova Glavnog odbora Partije iz Berana nijesu prošli bez iznenađenja i ostavki, a ...
eSpona
Objavljeno: 09/05/2017
oo-nova-radojica-zivkovic-dobio-jos-jedan-mandat-predsjednika-nove-u-beranamaPredsjednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije (NOVA) u Beranama i u narednom periodu biće Radojica Živković, odlučeno je juče većinom glasova članova ...
eSpona
Objavljeno: 07/05/2017
dr-radenko-scekic-masovni-mediji-kao-sredstva-politicke-propagande-u-crnoj-goriZahvaljujući saradnji sa dr Radenkom Šćekićem, jednim od evropskih eksperata za izučavanje propagande, Espona objavljuje posljednji tekst feljtona vezanog za ...
eSpona

Kolumne: