Radojica ZivkovicPovodom teksta “Pirova pobjeda Radojice Živkovića” koji smo objavili 12. maja reagovao je Radojica Živković - predsjednik OO NOVA Berane. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi i objavljuje naš odgovor gospodinu Živkoviću.

Gospodine Radunoviću,

U dugogodišnjoj političkoj karijeri veoma rijetko sam reagovao na bilo kakva pominjanja mog imena u raznim medijima. Ovoga puta moram, s obzirom na količinu neistina koje ste iskazali u tekstu "Pirova pobjeda Radojice Živkovića".

1. Izborna skupština protekla je u najboljem redu, sve je urađeno po statutu i bez i jedne primjedbe. Opštinski odbor je izabran tajnim glasanjem (98% za), izvještaj o radu u proteklom periodu jednoglasno usvojen. Ne znam gdje Vi tu vidite apsolutizam, iznenađenja i slično.

2. Sjednica Opštinskog odbora zakazana je po Statutu. Sjednicom je presedavao najstari član Božidar Mijović. Izborna komisija izabrana, po dogovoru dva kandidata za predsjednika, jednoglasno i bez ikakve primjedbe od bilo koga. Rezultat 55:22  za R.Živkovića uz 2 nevažeća listića. Posle objave rezultata Folić mi je pružio ruku i česitao pobjedu, ja se zahvalio svima. Šta je tu apsolutizam?

Nakon Izbora Predsjednika OO prešlo se na izbor članova Glavnog odbora. Nije bilo pripremljena lista, nego je svaki član imao pravo da predlaže. I predloženo je deset kandidata, od kojih je trebalo izabrati četiri. Lično sam usmeno prije izbora pred svim članovima Odbora podržao Vladana Folića da bude član Glavnog odbora.

Izabrani su Tmušić Miladin, izabrani potpredsjednik (najveći  broj glasova) Vida Ivanović, Vladan Folić i Milena Dobrašinović, novi član koju vi drsko odmah hoćete da svrstate u neke klanove.

Tačno je da neko nije prošao, pa valjda je to demokratija a ne apsolutizam. Ne znam odakle vam baba Vangina sposobnost da proričete koga sam planirao za predsjednika OO posle mene. To da je moja pobjeda pirova, navodno zbog nekih članova GO je smiješna, jer i da je tako kako Vi kažete, a nije, politiku OO će voditi OO sa svojim rukovodstvom, koje je izabrano tajno dvotrećinskom većinom, a ne Glavni odbor jer je tako i po Statutu NSD-e.

3.Što se tiče kadrova , sa ponosom mogu da kažem da su to najbolji i najsposobni ljudi koje NSD u Beranama ima. Кo ima primjedbu neka kaže imenom i prezimenom ko je zaobiđen a postavljen gori.

Sva rešenja su usaglašena na OO, osim direktora Parking servisa Miomira Maslovarića, diplomiranog ekonomiste, najboljeg studenta Ekonomskog fakulteta u Podgorici svoje generacije, student talenat i stipendista Opštine Berane i Vlade CG kao najbolji. Ako sam apsolutista što sam njega predložio, ponosam sam na to.

4. Što se tiče pisma M. Miloševića, koga slikate stalno, ispod časti mi je da odgovaram na te gluposti, kojih ni sam nije svjestan. To mu piše nekoliko nezadovoljnika koji ne smiju sami da se jave nego preko njega i lažnih profila na društvenim mrežama te kao Vaši "izvori iz NSD" zadovoljavaju nerealne i često bolesne ambicije koje na taj način nikada neće ostvariti, bio ja ili neko drugi Predjednik. Inače Milošević nije nikakav funkcioner NSD.

5. Gospodine Radunoviću, kada drugi put pišete o NSD, nemojte koristiti samo svoje izvore, ponekad pitajte i nekog od zvanično izabranih rukovodilaca NSD u Beranama.

S poštovanjem,

Radojica Živković,         
Predsjednik OO NSD BERANE


Espona: Osim što ste potvrdili naše pisanje, sve ostalo je tabula raza

Poštovani gospodine Živkoviću,

Čitajući Vaše reagovanje zapitao sam se da li sam ja napisao tekst “Pirova pobjeda Radojice Živkovića” ili ste Vi, možda, morali da ga pišete zbog “zadovoljstva” pojedinaca ili grupa u Odboru kojim rukovodite, po logici “napisati bilo šta, samo da se zove reagovanje”. Bio bih neiskren i kada ne bi kazao da sam Vaše reagovanje sa zadovoljstvom pročitao, a ono je prisutno iz dva razloga. Prvo iz razloga što ste svojim reagovanjem potvrdili svaku objavljenu informaciju objavljenu u dva teksta Espone, a posvećene održanoj Izbornoj sjednico OO NOVA u Beranama.

eSpona logoDa krenemo od drugog razloga: Gospodine Živkoviću, bez obzira na naše ideološke razlike, Vi znate moje mišljenje koje nikad nijesam krio (koje ne mora biti tačno, ali je moje) da ste, iz opozicionog ugla gledano, najbolji poslanik iz Berana od uvođenja višepartizma u Crnoj Gori, a to ste demonstrirali i ovim reagovanjem. Pokušali ste da kombinacijom podataka iz oba teksta napravite “nekakvo reagovanje”. Bilo kakvo i po cijenu kvaliteta koji je daleko ispod Vašeg nivoa, jer u napisanim redovima nema ničeg što smo napisali a da Vi nijeste potvrdili. No, ima za čitanje “između redova”, tako da nam je jasno zbog koga i čega ste ga napisali i zašto je ono ovako. Za Vaše političke kvalitete, vrlo slabo jer ste nam sve potvrdili.

Ipak, da se vratimo onom prvom razlogu zadovoljstva zbog Vašeg reagovanja.

Gospodine Živkoviću, nigdje, u oba teksta ni jednom riječju nijesmo objavili da Izborna skupština OO NOVE u Beranama nije organizovana po Statutu, da je bilo nekih primjedbi, ili da Izvještaj o radu u proteklom periodu nije usvojen. Vi ste potvrdili naše pisanje da je rezultat glasanja između Vas i gospodina Vladana Folića bio 55:22, kao i da Vam je gospodin Folić čestitao nakon toga, što smo, opet, mi objavili i ne vidim šta ste tu imali da reagujete.

U testu nigdje nijesmo objavili  da su bile pripremljene liste, već “da je predloženo deset kandidata”, što i Vi potvrdiste. Istina, mi smo objavili i njihova imena (koja nijeste negirali), a objavili smo i imena članova OO koji su postali članovi Glavnog odbora NOVE, što ste i Vi potvrdili u svom reagovanju.

E, sad dolazimo do onog gdje Vi pokušavate da nam nešto imputirate, pa pominjete gospođu Dobrašinović koju sam kao autor tekstova, kako ste napisali “svrstao u neke klanove”.

Gospođu Dobrašinović sam pomenuo samo kao jednu od četiri osobe koje su prošle u Glavni odbor a koje su, prema riječima naših izvora (a i taj, kao i sve ostale tekstove smo radili sa tri izvora) nezadovoljne stanjem. Kako od četiri imena pomenuta u jednoj rečenici izdvajate samo njeno, znači li to da priznajete da postoje klanovi, da znate i ko je koji klan. Nakon Vašeg reagovanja, naši tekstovi postaše još vjerodostojniji, jer nam Vi potvrdiste podatke o “klanovima”.

U reagovanju se bavite i potpuno ne bitnim stvarima za tekst koji smo objavili pa pominjete ime direktora Parking servisa kojeg nigdje i u ni jednom kontekstu nijesmo pominjali, pa, osim što želite da pošaljete poruku članstvu, a ne da reagovanjem ispravite naše eventualne greške, ne vidimo svrhu tog pisanja.

Osvrnuli ste se i na pismo gospodina Miloševića za koje kažete da je “glupost i da Vam je ispod časti da na njega odgovarate”, kao i da mu to piše “nekoliko nezadovoljnika” (opet klan)! -mada ne znam šta ste, osim što, tako, potvrdiste naše pisanje, htjeli da postignete. Tako etiketirati svoje partisjke saborce, člana OO i predsjednike MO NOVA “Park”, nije lijepo, da ne kažem nešto grublje.

I za kraj, gospodine Živkoviću, sa zadovoljstvom prihvatam Vaš poziv da, kada drugi put budem radio neki tekst o NOVOJ, zatražim informaciju i od nekog od zvanično izabranih rukovodilaca Partije kojom rukovodite.

Mada će i u tom slučaju informacije biti istog kvaliteta kao i do sada, jer su naši izvori pouzdani, što se vidi i iz naše prepiske, takav je red. I obaveza posla kojim se bavimo.

To smo Vam nudili još 2013-te godine, kada je Espona osnivana i, kao i svim drugim političkim subjektima, nudili Vam saradnju. Kao partija ste htjeli da nas podcjenjujete. Kao dio vladajuće koalicije, željeli ste da nas blatite. Etiketirali ste nas. Opraštamo! I, naravno, nakon ovog Vašeg poziva, kad budemo procijenili da je neophodno, tražićemo informacije od rukovodstva NOVE.

S poštovanjem,

Saša Radunović

eSpona OTV EU

Politika

Objavljeno: 15/01/2018
oo-dps-berane-od-berana-mozemo-napraviti-grad-sa-perspektivomSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Berane je jedan od najljepših gradova u Crnoj Gori, koji ima ...
eSpona
Objavljeno: 15/01/2018
odbornici-so-petnjica-izabrali-samira-agovica-za-predsjednika-opstineDosadašnji predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović i u naredne četiri godine rukovodiće radom lokalne uprave u toj opštini, odlučeno je na današnjoj ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-pobrkali-ste-uloge-vasa-druzina-je-na-optuzenickim-klupamaNovo saopštenje OO DPS Berane predstavlja odgovor na optužbe iz Koalicje „Zdravo Berane“. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Od stranke kojoj ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-demagogija-prevara-i-podjele-u-beranama-ne-prolazeOsvrt na kampanju i oglašavanja Demokratske Crne Gore predstavlja temu saopštenja OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. O ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-trula-jabuka-trla-lan-da-joj-prode-danSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Koalicija „Trula jabuka“, koja odbrojava posljednje dane na ...
eSpona
Objavljeno: 13/01/2018
oo-dps-berane-demokravate-u-gubitnickom-jatuSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Vođeni činjenicom da se svakakav proizvod može dobro prodati ...
eSpona
Objavljeno: 13/01/2018
koalicija-zdravo-berane-ocekuje-da-nece-biti-zloupotreba-socijalne-pomociKoalicija „Zdravo Berane“ u susret predstojećim izborima očekuje da se neće ponoviti zloupotrebe različitih vrsta, te da će JU Centar za socijalni rad opština ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
oo-sd-gradani-ce-trulu-jabuku-baciti-u-kantu-za-otpatkeOsvrt na neostvarena obećanja lokalne vlasti iz oblasti ekologije u prethodne četiri godine predtavlja temu saopštenja OO SD Berane. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
srpska-lista-razlozi-za-ucesce-u-okviru-saveza-zdravo-beraneRazlozi zbog kojih će Srpska lista na lokalnim izborima u Beranama učestvovati u okviru saveza “Zdravo Berane” predstavljaju temu saopštenja Informativne službe ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
oo-dps-berane-klevete-koalicije-sa-optuzenickih-klupaIz OO DPS reagovali su na, kako je navedeno, klevete iz redova Koalicije „Zdravo Berane“. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi. Blijeda koalicija pod ...
eSpona
Objavljeno: 10/01/2018
oo-dps-berane-nazdravlje-vam-odlazak-nezdraviPovodom za danas zakazane sjednice Skupštine opštine Berane, saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor Demokratske partije socijalista. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 09/01/2018
koalicija-berane-pobjeduje-milo-dukanovic-dps-sd-bs-predala-izbornu-listuPovodom predaje izborne liste za predstojeće lokalne izbore u Beranama, saopštenjem za javnost oglasila se Koalicija “Berane pobjeđuje - Milo Đukanović - DPS, SD, ...
eSpona
Objavljeno: 08/01/2018
petnjica-samiru-agovicu-novi-mandat-za-predsjednika-opstineDosadašnji predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović kandidat je da tu funkciju obavlja i u narednom mandatu. Takva odluka je donesena na sjednici OO DPS ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
dps-sd-bs-necemo-se-izvinjavati-zbog-laznih-fb-profilaPovodom, kako tvrde, lažne FB stranice sa koje se pokušava nanijeti šteta njihovoj koaliciji saopštenjem za javnost oglasili su se iz Koalicije “Berane pobjeđuje - ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
oo-sd-berane-trulu-jabuku-izjeda-sve-vece-povjerenje-gradanaPovodom ramjene saopštenja Socijaldemokrata i Koalicije “Zdravo Berane” medijski tim SD-a oglasio se novim saopštenjem za javnost. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
ura-ce-samostalno-nastupiti-na-lokalnim-izborima-u-beranama-nosilac-liste-dr-dragan-labudovicGrađanski pokret URA će nastupita samostalno na predstojećim lokalnim izborima u Beranama, a nosilac liste biće doktor Dragan Labudović, odlučio je OO URA ...
eSpona
Objavljeno: 04/01/2018
oo-sd-dosljedno-za-moderno-berane-jednakih-sansiOpštinski odbor Socijaldemokrata Berana oglasio se saopštenjem za javnost. Dostavljeno saopštenje Medijskog tima te Partije Espona integralno prenosi. Iako je ...
eSpona
Objavljeno: 31/12/2017
savjet-mladih-dps-berane-organizovao-akciju-dijeljenja-novogodisnjig-paketicaPovodom organizovane aktivnosti podjele novogodišnjih paketića saopštenjem se oglasio Savjet mladih DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 31/12/2017
berane-dps-sd-i-bs-potpisale-koalicioni-sporazumPovodom potpisivanja koalicionog sporazuma o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Beranama, saopštenjem za javnost oglasili su se iz ...
eSpona
Objavljeno: 28/12/2017
oo-dps-berane-partijska-tortura-beranske-vlasti-nad-zaposlenimaPritisci na zaposlene i lokalnoj upravi i nezakonita zapošljavanja, kako je navedeno, predstavljaju temu saopštenja za javnost OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 28/12/2017
so-berane-isti-broj-odbornika-i-u-narednom-perioduNa predstojećim lokalnim izborima građani će birati 35 odbornika koji će predstavljati budući sazivu SO Berane, jednoglasna je odluka današnje sjednice. Utvrđivanje ...
eSpona
Objavljeno: 27/12/2017
sazvana-sjednica-so-berane-po-hitnom-postupkuSjednica Skupštine opštine Berane održaće se u četvrtak, 28. decembra, sa početkom u 10 časova, a na dnevnom redu su dvije tačke:  Predlog Odluke o utvrđivanju ...
eSpona
Objavljeno: 26/12/2017
afirmacija-mladih-ljudi-prioritet-je-socijaldemokrata-beranaOrganizovanje izložbe fotografija Asmira Lucevića i novogodišnji koktel koji je organizovao Forum žena Socijaldemokrata Berana predstavlja temu saopštenja ...
eSpona
Objavljeno: 26/12/2017
dogovoren-zajednicki-nastup-dps-a-bs-a-i-sd-a-na-lokalnim-izborima-u-beranamaDemokratska partija socijalista (DPS), Bošnjačka stranka (BS) i Socijaldemokrate (SD) na predstojećim lokalnim izborima u Beranama nastupiće na zajedničkoj listi. ...
eSpona
Objavljeno: 22/12/2017
savjet-mladih-oo-dps-berane-uvjereni-u-apsolutnu-pobjeduOdržana sjednica Savjeta mladih OO DPS Berane predstavlja temu saopštenja te Partije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Na juče održanoj sjednici ...
eSpona
Objavljeno: 14/12/2017
oo-dps-berane-zdravo-berane-priznaje-svoj-porazOO DPS Berane obratio se predstavnicima lokalne vlasti u Beranama u kojem su naveli da koaliciona vlast ništa od obećanog nije ispunila predstavlja temu saopštenja. ...
eSpona
Objavljeno: 14/12/2017
oo-dps-porazni-rezultati-beranske-vlastiJuče se saopštenjem za javnost oglasio Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane. Dostavljeno saopštenje Espona prenosi u cjelini. Posljednji dani ...
eSpona
Objavljeno: 13/12/2017
u-beranama-pravo-glasa-ima-23-775-biraca-u-ulcinju-19-918Broj birača upisanih u biračkom spisku za lokalne izbore koji će se četvrtog februara održati u Beranama je 23.775, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova ...
eSpona
Objavljeno: 12/12/2017
onur-babaic-predsjednik-oo-sd-beraneIzbor predsjednika Opštinskog odbora u Beranama predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 12/12/2017
bosnjacka-stranka-ocekuje-ulazak-u-beranski-parlamentBošnjačka stranka (BS) očekuje ulazak u lokalni parlament u Beranama, saopštio je Erol Rastoder - predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Berane, ...
eSpona
Objavljeno: 08/12/2017
ustavni-sud-ponistio-izbore-u-savinom-boruPostupajući po prigovoru Demokrata, Ustavni sud Crne Gore poništio je juče rezultate izbora na biračkom mjestu u Savinom Boru, u petnjičkoj opštini. Odlukom ...
eSpona
Objavljeno: 07/12/2017
ostvarile-se-najave-espone-zvanicno-dogovoren-zajednicki-nastup-koalicije-zdravo-berane-na-predstojecim-izborimaNa predstojećim lokalnim izborima u Beranama, četvrtog februara, Socijalsitčka narodna partija (SNP) i Demokratski front (DF) nastupiće sa zajedničkom listom ...
eSpona
Objavljeno: 06/12/2017
oo-sd-berane-zdravi-su-pokazali-kako-ne-treba-voditi-gradOsvrt na godinu pri kraju i podsjećanje na dio datih i (ne) realizovanih obećanja vladajuće koalicije u Beranama predstavlja temu saopštenja za javnost OO ...
eSpona
Objavljeno: 05/12/2017
zvanicno-lokalni-izbori-u-beranama-zakazani-za-cetvrti-februarPredsjednik Crne Gore, Filip Vujanović raspisao je lokalne izbore u Beranama i Ulcinju za četvrti februar 2018. godine. Kako je saopšteno iz Vujanovićevog ...
eSpona
Objavljeno: 02/12/2017
paket-beranci-i-ulcinjani-cetvrtog-februara-izlaze-na-biralistaLokalni izbori u Beranama održaće se u paketu sa izborima u Ulcinju, četvrtog februara 2018. godine, saznaje Espona. Prema nezvaničnim saznanjima dobijenim iz ...
eSpona
Objavljeno: 28/11/2017
oo-sd-petnjica-jedino-sd-biljezi-rast-u-odnosu-na-parlamentarne-izboreOsvrt na ostvareni rezultat na lokalnim izborima u Petnjici predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 27/11/2017
zavrsena-politicka-bitka-za-cetiri-opstine-ubjedljive-pobjede-dps-a-na-sjeveru-na-cetinju-i-u-tuzima-nema-vecinuDemokratska partija socijalista (DPS) poboljšala je rezultat na lokalnim izborima u dvije opštine na sjeveru države, Petnjici i Mojkovcu, daleko je najača na ...
eSpona
Objavljeno: 24/11/2017
oo-sd-petnjica-bicemo-neizostavan-cinilac-opstinske-vlastiPoziv građanima Petnjice da na predstojećim lokalnim izborima podrže njihovu izbornu listu predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). ...
eSpona
Objavljeno: 22/11/2017
oo-sd-petnjica-nista-ne-moze-zaustaviti-veliki-rast-i-snagu-sd-aPovodom održane završne Konvencije u Petnjici saopštenjem se oglasio Medijski tim Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 19/11/2017
sd-petnjica-zelimo-modernu-i-funkcionalnu-lokalnu-upravuViđenje funkcionisanja buduće lokalne uprave u Petnjici predstavlja temu saopštenja za javnost Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 15/11/2017
sd-preduzetnistvo-mladih-sansa-za-razvoj-bihoraŠansa daljeg razvoja Petnjice predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 11/11/2017
sd-nudimo-konkretna-rjesenja-za-razvoj-turizma-u-petnjiciRazvoj seoskog turizma i valorizovanje turističkih potencijala Petnjice predstavljaju temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 09/11/2017
petnjica-kandidat-demokrata-osumnjicio-funkcionere-lokalnog-dps-a-za-pritiskeKandidat Demokrata za odbornika u Skupštini opštine Petnjica, Ersin Rastoder, saopštio je da se nastavljaju ucjene i pritisci lokalne Demokratske partije ...
eSpona
Objavljeno: 07/11/2017
oo-dps-berane-druzina-nejakog-urosa-bjezi-od-sopstvene-uspjesnostiPovodom oštećenja službenog vozila Opštine Berane i datog saopštenja Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP) reagovali su iz OO DPS Berane. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 07/11/2017
sd-petnjica-afirmacijom-poljoprivrede-do-razvoja-bihoraPlan razvoja poljoprivredne proizvodnje na području Bihora predstavlja temu saopštenja OO SD Petnjica. Dostavljeno saopštenje Medijskog tima Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 05/11/2017
sd-dosljedno-da-petnjica-bude-ljepse-mjesto-za-zivotPoziv građanima Petnjice da podrže izbornu listu Socijaldemokrata (SD) kako bi Petnjica postala mjesto u kojem će “doći do značajnog napretka” predstavlja temu ...
eSpona
Objavljeno: 01/11/2017
petnjica-za-31-odbornicko-mjesto-izborne-liste-predalo-osam-partijaOpštinskoj izbornoj komisiji (OIK) u Petnjici predato je osam izbornih lista koje će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima. Izborne liste posljednje su, ...
eSpona
Objavljeno: 31/10/2017
petnjica-dps-predao-izbornu-listuDemokratska partija socijalista (DPS) predala je juče Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) izbornu listu za lokalne izbore u Petnjici. Kako je Espona i najavila, ...
eSpona
Objavljeno: 30/10/2017
oo-sd-petnjica-socijaldemokrate-predale-izbornu-listuPovodom predaje izborne liste za lokalne izbore u Petnjici saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 29/10/2017
petnjica-sdp-predala-listu-predsjednik-oo-snp-a-u-toj-opstini-podnio-ostavkuOpštinski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Petnjica juče je predao izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK), a samo dva dana prije posljednjeg roka za ...
eSpona

Kolumne: