Radojica ZivkovicPovodom teksta “Pirova pobjeda Radojice Živkovića” koji smo objavili 12. maja reagovao je Radojica Živković - predsjednik OO NOVA Berane. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi i objavljuje naš odgovor gospodinu Živkoviću.

Gospodine Radunoviću,

U dugogodišnjoj političkoj karijeri veoma rijetko sam reagovao na bilo kakva pominjanja mog imena u raznim medijima. Ovoga puta moram, s obzirom na količinu neistina koje ste iskazali u tekstu "Pirova pobjeda Radojice Živkovića".

1. Izborna skupština protekla je u najboljem redu, sve je urađeno po statutu i bez i jedne primjedbe. Opštinski odbor je izabran tajnim glasanjem (98% za), izvještaj o radu u proteklom periodu jednoglasno usvojen. Ne znam gdje Vi tu vidite apsolutizam, iznenađenja i slično.

2. Sjednica Opštinskog odbora zakazana je po Statutu. Sjednicom je presedavao najstari član Božidar Mijović. Izborna komisija izabrana, po dogovoru dva kandidata za predsjednika, jednoglasno i bez ikakve primjedbe od bilo koga. Rezultat 55:22  za R.Živkovića uz 2 nevažeća listića. Posle objave rezultata Folić mi je pružio ruku i česitao pobjedu, ja se zahvalio svima. Šta je tu apsolutizam?

Nakon Izbora Predsjednika OO prešlo se na izbor članova Glavnog odbora. Nije bilo pripremljena lista, nego je svaki član imao pravo da predlaže. I predloženo je deset kandidata, od kojih je trebalo izabrati četiri. Lično sam usmeno prije izbora pred svim članovima Odbora podržao Vladana Folića da bude član Glavnog odbora.

Izabrani su Tmušić Miladin, izabrani potpredsjednik (najveći  broj glasova) Vida Ivanović, Vladan Folić i Milena Dobrašinović, novi član koju vi drsko odmah hoćete da svrstate u neke klanove.

Tačno je da neko nije prošao, pa valjda je to demokratija a ne apsolutizam. Ne znam odakle vam baba Vangina sposobnost da proričete koga sam planirao za predsjednika OO posle mene. To da je moja pobjeda pirova, navodno zbog nekih članova GO je smiješna, jer i da je tako kako Vi kažete, a nije, politiku OO će voditi OO sa svojim rukovodstvom, koje je izabrano tajno dvotrećinskom većinom, a ne Glavni odbor jer je tako i po Statutu NSD-e.

3.Što se tiče kadrova , sa ponosom mogu da kažem da su to najbolji i najsposobni ljudi koje NSD u Beranama ima. Кo ima primjedbu neka kaže imenom i prezimenom ko je zaobiđen a postavljen gori.

Sva rešenja su usaglašena na OO, osim direktora Parking servisa Miomira Maslovarića, diplomiranog ekonomiste, najboljeg studenta Ekonomskog fakulteta u Podgorici svoje generacije, student talenat i stipendista Opštine Berane i Vlade CG kao najbolji. Ako sam apsolutista što sam njega predložio, ponosam sam na to.

4. Što se tiče pisma M. Miloševića, koga slikate stalno, ispod časti mi je da odgovaram na te gluposti, kojih ni sam nije svjestan. To mu piše nekoliko nezadovoljnika koji ne smiju sami da se jave nego preko njega i lažnih profila na društvenim mrežama te kao Vaši "izvori iz NSD" zadovoljavaju nerealne i često bolesne ambicije koje na taj način nikada neće ostvariti, bio ja ili neko drugi Predjednik. Inače Milošević nije nikakav funkcioner NSD.

5. Gospodine Radunoviću, kada drugi put pišete o NSD, nemojte koristiti samo svoje izvore, ponekad pitajte i nekog od zvanično izabranih rukovodilaca NSD u Beranama.

S poštovanjem,

Radojica Živković,         
Predsjednik OO NSD BERANE


Espona: Osim što ste potvrdili naše pisanje, sve ostalo je tabula raza

Poštovani gospodine Živkoviću,

Čitajući Vaše reagovanje zapitao sam se da li sam ja napisao tekst “Pirova pobjeda Radojice Živkovića” ili ste Vi, možda, morali da ga pišete zbog “zadovoljstva” pojedinaca ili grupa u Odboru kojim rukovodite, po logici “napisati bilo šta, samo da se zove reagovanje”. Bio bih neiskren i kada ne bi kazao da sam Vaše reagovanje sa zadovoljstvom pročitao, a ono je prisutno iz dva razloga. Prvo iz razloga što ste svojim reagovanjem potvrdili svaku objavljenu informaciju objavljenu u dva teksta Espone, a posvećene održanoj Izbornoj sjednico OO NOVA u Beranama.

eSpona logoDa krenemo od drugog razloga: Gospodine Živkoviću, bez obzira na naše ideološke razlike, Vi znate moje mišljenje koje nikad nijesam krio (koje ne mora biti tačno, ali je moje) da ste, iz opozicionog ugla gledano, najbolji poslanik iz Berana od uvođenja višepartizma u Crnoj Gori, a to ste demonstrirali i ovim reagovanjem. Pokušali ste da kombinacijom podataka iz oba teksta napravite “nekakvo reagovanje”. Bilo kakvo i po cijenu kvaliteta koji je daleko ispod Vašeg nivoa, jer u napisanim redovima nema ničeg što smo napisali a da Vi nijeste potvrdili. No, ima za čitanje “između redova”, tako da nam je jasno zbog koga i čega ste ga napisali i zašto je ono ovako. Za Vaše političke kvalitete, vrlo slabo jer ste nam sve potvrdili.

Ipak, da se vratimo onom prvom razlogu zadovoljstva zbog Vašeg reagovanja.

Gospodine Živkoviću, nigdje, u oba teksta ni jednom riječju nijesmo objavili da Izborna skupština OO NOVE u Beranama nije organizovana po Statutu, da je bilo nekih primjedbi, ili da Izvještaj o radu u proteklom periodu nije usvojen. Vi ste potvrdili naše pisanje da je rezultat glasanja između Vas i gospodina Vladana Folića bio 55:22, kao i da Vam je gospodin Folić čestitao nakon toga, što smo, opet, mi objavili i ne vidim šta ste tu imali da reagujete.

U testu nigdje nijesmo objavili  da su bile pripremljene liste, već “da je predloženo deset kandidata”, što i Vi potvrdiste. Istina, mi smo objavili i njihova imena (koja nijeste negirali), a objavili smo i imena članova OO koji su postali članovi Glavnog odbora NOVE, što ste i Vi potvrdili u svom reagovanju.

E, sad dolazimo do onog gdje Vi pokušavate da nam nešto imputirate, pa pominjete gospođu Dobrašinović koju sam kao autor tekstova, kako ste napisali “svrstao u neke klanove”.

Gospođu Dobrašinović sam pomenuo samo kao jednu od četiri osobe koje su prošle u Glavni odbor a koje su, prema riječima naših izvora (a i taj, kao i sve ostale tekstove smo radili sa tri izvora) nezadovoljne stanjem. Kako od četiri imena pomenuta u jednoj rečenici izdvajate samo njeno, znači li to da priznajete da postoje klanovi, da znate i ko je koji klan. Nakon Vašeg reagovanja, naši tekstovi postaše još vjerodostojniji, jer nam Vi potvrdiste podatke o “klanovima”.

U reagovanju se bavite i potpuno ne bitnim stvarima za tekst koji smo objavili pa pominjete ime direktora Parking servisa kojeg nigdje i u ni jednom kontekstu nijesmo pominjali, pa, osim što želite da pošaljete poruku članstvu, a ne da reagovanjem ispravite naše eventualne greške, ne vidimo svrhu tog pisanja.

Osvrnuli ste se i na pismo gospodina Miloševića za koje kažete da je “glupost i da Vam je ispod časti da na njega odgovarate”, kao i da mu to piše “nekoliko nezadovoljnika” (opet klan)! -mada ne znam šta ste, osim što, tako, potvrdiste naše pisanje, htjeli da postignete. Tako etiketirati svoje partisjke saborce, člana OO i predsjednike MO NOVA “Park”, nije lijepo, da ne kažem nešto grublje.

I za kraj, gospodine Živkoviću, sa zadovoljstvom prihvatam Vaš poziv da, kada drugi put budem radio neki tekst o NOVOJ, zatražim informaciju i od nekog od zvanično izabranih rukovodilaca Partije kojom rukovodite.

Mada će i u tom slučaju informacije biti istog kvaliteta kao i do sada, jer su naši izvori pouzdani, što se vidi i iz naše prepiske, takav je red. I obaveza posla kojim se bavimo.

To smo Vam nudili još 2013-te godine, kada je Espona osnivana i, kao i svim drugim političkim subjektima, nudili Vam saradnju. Kao partija ste htjeli da nas podcjenjujete. Kao dio vladajuće koalicije, željeli ste da nas blatite. Etiketirali ste nas. Opraštamo! I, naravno, nakon ovog Vašeg poziva, kad budemo procijenili da je neophodno, tražićemo informacije od rukovodstva NOVE.

S poštovanjem,

Saša Radunović

eSpona OTV EU

Politika

Objavljeno: 17/08/2018
oo-sd-plav-mi-smo-sadasnjost-i-buducnost-a-zogoviceva-ideologija-daleka-proslostPovodom medijskih prepucavanja sa Demokratskim frontom saopštenjem za javnost oglasio se OO SD Plav. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Da je ...
eSpona
Objavljeno: 16/08/2018
rozaje-dps-ceka-poziv-bs-za-razgovoreOdbornici Demokratske partije socijalista (DPS) u Rožajama dali su podršku izboru predsjednika Opštine i SO u toj opštini, koji su iz redova Bošnjačke stranke (BS) ...
eSpona
Objavljeno: 09/08/2018
oo-sd-bajraktarevic-predsjednik-stijovic-i-canovic-potpredsjednici-opstine-plavPovodom izbora predsjednika i potpredsjednika Opštine Plav saopštenjem za javnost se oglasio Medijski tim Socijaldemokrata. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 21/07/2018
sastanak-markovic-i-scekic-saglasni-da-treba-zajednicki-raditi-na-valorizaciji-resursa-beranaPredsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković i predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić saglasili su se juče da Vlada i Opština vide prostor za ...
eSpona
Objavljeno: 12/07/2018
zavrsena-druga-sjednica-so-beraneOdbornici lokalnog parlamenta usvojili su sinoć sve predloge odluka izvršne vlasti, dok Informacija o radu Centra bezbjednosti Berane za 2017. godinu i Izvještaj o ...
eSpona
Objavljeno: 10/07/2018
zakazana-druga-redovna-sjednica-so-beraneDruga redovna sjednica Skupštine opštine Berane zakazana je za srijedu, 11. jul, a na Dnevnom redu je, sa predloženom Dopunom, 17 tačaka. Predviđenim dnevnim ...
eSpona
Objavljeno: 11/06/2018
tihomir-bogavac-novi-predsjednik-oo-snp-u-beranamaTihomir Bogavac izabran je za predsjednika Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Berana na prvoj konstitutivnoj sjednici novog odbora. Kako ...
eSpona
Objavljeno: 08/06/2018
oo-sd-najjaca-smo-partija-u-plavuOsvrt na ostvareni rezultat na lokalnim izborima u Plavu predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 08/06/2018
zavrsena-prva-redovna-sjednica-so-beraneUsvojeni Izvještaj o radu predsjednika Opštine i Predlog Odluke o komunalnom opremanju građevinskog zemljišta za bespravne objekte, obilježili su drugi dan rada ...
eSpona
Objavljeno: 07/06/2018
lokalna-uprava-nezadovoljna-odnosom-vlade-prema-beranamaNezadovoljstvo saradnjom Vlade Crne Gore sa lokalnom upravom predstavlja temu saopštenja  Opštine Berane. Dostavljeno saopštenje PR službe Predsjednika opštine ...
eSpona
Objavljeno: 05/06/2018
oo-sd-kolasin-osvojili-70-vise-glasova-u-odnosu-na-2016-godinuOstvareni rezultat na lokalnim izborima u Kolašinu i povećanje broja glasova u odnosu na parlamentarne izbore predstavlja temu saopštenja OO Socijaldemokrata (SD) ...
eSpona
Objavljeno: 05/06/2018
nastavak-prve-redovne-sjednice-so-berane-zakazan-za-cetvrtakPrva redovna sjednica lokalnog parlamenta nastaviće se u četvrtak, sedmog juna. Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Opštine Berane, nastavak je zakazan za ...
eSpona
Objavljeno: 04/06/2018
sd-u-rozajama-osvojili-67-posto-vise-glasova-u-odnosu-na-parlamentarne-izboreOsvrt na osvojeni broj glasova na lokalnim izborima u Rožajama i poređenje sa brojem dobijenim prije dvije godine, na parlamentarnim, predstavlja temu saopštenja ...
eSpona
Objavljeno: 01/06/2018
petnjica-danas-dobija-ulicu-21-majOdbornici lokalnog parlamenta u Petnjici danas će, pored ostalih tačaka dnevnog reda, razmatrati predloge odluka o dodjeli imena ulica i trgova u tom opštini, među ...
eSpona
Objavljeno: 31/05/2018
kasno-marko-na-sjednicu-stizeNakon šest sati rada odbornici Skupštine opštine Berane usvojili su osam tačaka dnevnog reda. Sjednica je oko 16 časova prekinuta, a o terminu njenog nastavka ...
eSpona
Objavljeno: 30/05/2018
sjutra-se-odrzava-prva-redovna-sjednica-so-beranePrva redovna sjednica SO Berane održaće se u četvrtak, 31. maja, a odbornici će raspravljati o 21 tački dnevnog reda. Kako je predviđeno, odbornici će, pored ...
eSpona
Objavljeno: 28/05/2018
na-krilima-predsjednickih-dps-trijumfovao-i-na-lokalnim-izborimaDemokratska partija socijalista i koalicije koju je predvodila na juče održanim lokalnim izborima, dominirala je i u većini njih ostvarila ubjeljive ...
eSpona
Objavljeno: 24/05/2018
dedeic-vrijeme-je-da-se-srbi-pitajuUpozorenje građanima Podgorice da ne dozvole da budu prevareni pričama o rasipanju glasova predstavlja temu saopštenja Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 23/05/2018
oo-sd-plav-bicemo-najaca-partija-u-plavuPredstavljanje izborne liste u Plavu i poruke sa završne Konvencije u tom gradu predstavljaju temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 19/05/2018
kad-ni-najveci-broj-osvojenih-glasova-dps-predsjednickog-kandidata-nije-dovoljan-za-pobjedu-u-beranamaInauguracija novog predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića, obaviće se sjutra, na Cetinju. Biće to drugi put da Đukanović započinje predsjednički mandat, nakon što ...
eSpona
Objavljeno: 18/05/2018
oo-sd-plav-za-cetiri-godine-otvoricemo-novih-100-radnih-mjestaObećanje da će u naredne četiri godine otvoriti novih 100 radnih mjesta predstavlja temu saopštenja OO Socijaldemokrata Plav. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 17/05/2018
oo-sd-kolasin-lokalna-vlast-okrenula-leda-gradanimaPlan budućeg rješavanja problema u Kolašinu predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. U ...
eSpona
Objavljeno: 15/05/2018
sest-odbornika-dps-a-podnijelo-ostavkeŠest odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) podnijelo je ostavke na te funkcije. O tome je obaviještena Služba lokalnog parlamenta, saznaje ...
eSpona
Objavljeno: 14/05/2018
oo-sd-sport-je-vazan-segment-razvoja-rozajaInsistiranje na kvalitetnijem posvećivanju razvoju sporta u Rožajama predstavlja temu saopštenja OO SD tog grada. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 13/05/2018
zizic-ustavni-sud-izvrsio-pravno-nasilje-nad-srpskom-koalicijomPovodom odbijanja žalbe na odluku Državne izborne komisije od strane Ustavnog suda Crne Gore saopštenjem se oglasila Srpska koalicija. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 11/05/2018
dedeic-hajkom-na-srpsku-koaliciju-df-dps-i-demokrate-zatiru-srpsko-ime-u-crnoj-goriOčekivanja od konačne odluke Ustavnog suda povodom poništavanja izborne liste Srpske koalicije u Kolašinu predstavljaju temu saopštenja Srpske liste. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 11/05/2018
bajraktarevic-socijaldemokrate-ce-rijesiti-problem-vodosnabdijevanja-u-plavuPrioritetno rješavanje problema vodosnabdijevanja građana Plava predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 10/05/2018
srpska-koalicija-ako-nam-poniste-listu-u-kolasinu-neka-poniste-i-u-podgorici-i-bijelom-polju-ali-i-sve-liste-df-aPovodom Rješenja Državne izborne komisije o pomištenju izborne liste u Kolašinu i podnešene žalbe Ustavnom sudu saopštenjem se oglasila Srpska koalicija. ...
eSpona
Objavljeno: 04/05/2018
mehmedovic-otvoricemo-nova-radna-mjesta-i-zaustaviti-iseljavanje-mladih-iz-plavaOtvaranje novih radnih mjesta i zaustavljanje iseljavanja mladih sa područja plavske opštine predstavlja temu saopštenja OO SD te opštine. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 28/04/2018
oo-socijaldemokrata-plav-prvi-predao-izbornu-listu-za-lokalne-izborePovodom predaje liste kandidata za predstojeće lokalne izbore u Plavu saopštenjem se oglasio OO Socijaldemokrata. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 27/04/2018
fejzic-poboljsati-status-mladih-u-rozajama-i-podstaci-ih-na-aktivizamNezadovoljstvo položajem mladih u Rožajama predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata Crne Gore. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 25/04/2018
usvojene-odluke-o-zaradama-lokalnih-funkcionera-sluzbenika-i-namjestenika-opstine-beraneJednoglasnim odlukama odbornika lokalnog parlamenta usvojeni su predlozi Odluke o zaradama lokalnih funkcionera i Odluke o zaradama lokalnih službenika i ...
eSpona
Objavljeno: 25/04/2018
budzet-opstine-berane-usvojen-u-visini-vecoj-od-11-miliona-euraOdbornici Skupštine opštine usvojili su Predlog Odluke Budžeta Opštine Berane za 2018. godinu sa amandmanom u visini od 11.341.191 eura. Za taj predlog glasalo je ...
eSpona
Objavljeno: 25/04/2018
oo-sd-plav-omer-mehmedovic-nosilac-izborne-listePovodom održane sjednice OO na kojoj je verifikovana izborna lista i izabran njen nosilac saopštenjem se oglasio OO Socijaldemokrata Plav. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 25/04/2018
po-hitnom-postupku-danas-se-odrzava-nova-sjednica-so-beranePredsjednik SO Berane Novica Obradović za danas je po hitnom postupku zakazao novu sjednicu lokalnog parlamenta. Za današnju sjednicu predložene su tri tačke ...
eSpona
Objavljeno: 24/04/2018
oo-sd-pluzine-miodrag-bakrac-nosilac-liste-socijaldemokrataPredaja izborne liste za lokalne izbore u Plužinama predstavlja temu saopštenja Socijaldemokrata Crne Gore. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 23/04/2018
so-berane-dragoslav-scekic-dobio-novi-mandat-na-mjestu-predsjednika-opstineGlasovima osamnaest odbornika Koalicije „Zdravo Berane“ i Demokratske Crne Gore predsjednik Opštine Berane i u narednom četvorogodišnjem mandatu biće Dragoslav ...
eSpona
Objavljeno: 20/04/2018
zakazana-sjednica-so-berane-po-hitnom-postupku-2Za ponedjeljak, 23. april, zakazana je sjednica SO Berane po hitnom postupku. Na dnevnom redu sjednice su četiri tačke, među kojima se ističu „Izbor predsjednika ...
eSpona
Objavljeno: 17/04/2018
dedeic-u-hajku-protiv-mene-i-srpske-koalicije-ukljucili-su-se-lazni-srbiPovodom ostvarenog rezultata na predsjedničkim izborima saopštenjem za javnost oglasio se Dobrilo Dedeić - kandidat Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 16/04/2018
predsjednicki-izbori-milo-dukanovic-novi-predsjednik-crne-goreNovi predsjednik Crne Gore je Milo Đukanović - predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS). On je u juče održanom prvom krugu izbora, prema preliminarnim ...
eSpona
Objavljeno: 15/04/2018
danas-se-odrzavaju-predsjednicki-izboriDanas se održavaju predsjednički izbori, treći od kako je Crna Gora obnovila nezavisnost. Pravo glasa na ovimizborima ima 532.599 građana, koji će moći da glasaju ...
eSpona
Objavljeno: 12/04/2018
novica-obradovic-novi-predsjednik-so-beraneČetrnaest odbornika koalicije Zdravo Berane i njihove četiri kolege iz Demokratske Crne Gore izabali su danas novog predsjednika Skupštine opštine Berane, Novicu ...
eSpona
Objavljeno: 11/04/2018
sjutra-se-odrzava-konstitutivna-sjednica-so-berane-pocinje-sjeca-knezevaKonstitutivna sjednica SO Berane zakazana je za sjutra, u četvrtak, 12. aprila, sa početkom u 12 časova. Za dnevni red sjednice predviđene su dvije tačke: ...
eSpona
Objavljeno: 05/04/2018
feniks-nadgleda-izbore-u-beranamaPovodom dobijenog ovlašćenja za službeno praćenje izbora za predsjednika Crne Gore na području Berana saopštenjem za javnost se oglasila NVO Ženska organizacija ...
eSpona
Objavljeno: 04/04/2018
dedeic-zasto-sam-protiv-koncepta-vojne-neutralnostiPoruka da Crna Gora treba da zamijeni članstvo u NATO sa ruskim bezbjedonosnim kišobranom predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića- predsjedničkog kandidata ...
eSpona
Objavljeno: 01/04/2018
dedeic-povlacenje-ambasadora-iz-pristine-prvi-potez-buduceg-predsjednika-crne-goreDa budući predsjednik treba da povuče ambasadora Crne Gore iz Prištine predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića - predsjedničkog kandidata Srpske koalicije. ...
eSpona
Objavljeno: 28/03/2018
dedeic-sa-rusijom-do-pobjedeSaopštenjem za javnost oglasio se Dobrilo Dedeić - predsjednički kandidat Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Glavni ...
eSpona
Objavljeno: 27/03/2018
dedeic-crnoj-gori-evrofanaticna-politika-ne-moze-donijeti-nista-dobroIzjava da se tokom kampanje neće baviti evropskim integracijama, već nacionalnim, predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića - predsjedničkog kandidata Srpske ...
eSpona
Objavljeno: 25/03/2018
smajo-sabotic-podrzao-predsjednicku-kandidaturu-dobrila-dedeicaPovodom kandidature Dobrila Dedeića za predsjednika Crne Gore saopštenjem se oglasio primarijus Smajo Šabotić. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 21/03/2018
oo-sd-jasan-plan-i-program-za-oporavak-posrnule-opstine-kolasinFormiranje izbornog štaba i otpočinjanje kampanje u Kolašinu predstavlja temu saopštenja OO SD Kolašin. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona

Preporučujemo knjigu:

 

Zeljko Rutovic Postmediji knjiga

 

Kolumne: