Radojica ZivkovicPovodom teksta “Pirova pobjeda Radojice Živkovića” koji smo objavili 12. maja reagovao je Radojica Živković - predsjednik OO NOVA Berane. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi i objavljuje naš odgovor gospodinu Živkoviću.

Gospodine Radunoviću,

U dugogodišnjoj političkoj karijeri veoma rijetko sam reagovao na bilo kakva pominjanja mog imena u raznim medijima. Ovoga puta moram, s obzirom na količinu neistina koje ste iskazali u tekstu "Pirova pobjeda Radojice Živkovića".

1. Izborna skupština protekla je u najboljem redu, sve je urađeno po statutu i bez i jedne primjedbe. Opštinski odbor je izabran tajnim glasanjem (98% za), izvještaj o radu u proteklom periodu jednoglasno usvojen. Ne znam gdje Vi tu vidite apsolutizam, iznenađenja i slično.

2. Sjednica Opštinskog odbora zakazana je po Statutu. Sjednicom je presedavao najstari član Božidar Mijović. Izborna komisija izabrana, po dogovoru dva kandidata za predsjednika, jednoglasno i bez ikakve primjedbe od bilo koga. Rezultat 55:22  za R.Živkovića uz 2 nevažeća listića. Posle objave rezultata Folić mi je pružio ruku i česitao pobjedu, ja se zahvalio svima. Šta je tu apsolutizam?

Nakon Izbora Predsjednika OO prešlo se na izbor članova Glavnog odbora. Nije bilo pripremljena lista, nego je svaki član imao pravo da predlaže. I predloženo je deset kandidata, od kojih je trebalo izabrati četiri. Lično sam usmeno prije izbora pred svim članovima Odbora podržao Vladana Folića da bude član Glavnog odbora.

Izabrani su Tmušić Miladin, izabrani potpredsjednik (najveći  broj glasova) Vida Ivanović, Vladan Folić i Milena Dobrašinović, novi član koju vi drsko odmah hoćete da svrstate u neke klanove.

Tačno je da neko nije prošao, pa valjda je to demokratija a ne apsolutizam. Ne znam odakle vam baba Vangina sposobnost da proričete koga sam planirao za predsjednika OO posle mene. To da je moja pobjeda pirova, navodno zbog nekih članova GO je smiješna, jer i da je tako kako Vi kažete, a nije, politiku OO će voditi OO sa svojim rukovodstvom, koje je izabrano tajno dvotrećinskom većinom, a ne Glavni odbor jer je tako i po Statutu NSD-e.

3.Što se tiče kadrova , sa ponosom mogu da kažem da su to najbolji i najsposobni ljudi koje NSD u Beranama ima. Кo ima primjedbu neka kaže imenom i prezimenom ko je zaobiđen a postavljen gori.

Sva rešenja su usaglašena na OO, osim direktora Parking servisa Miomira Maslovarića, diplomiranog ekonomiste, najboljeg studenta Ekonomskog fakulteta u Podgorici svoje generacije, student talenat i stipendista Opštine Berane i Vlade CG kao najbolji. Ako sam apsolutista što sam njega predložio, ponosam sam na to.

4. Što se tiče pisma M. Miloševića, koga slikate stalno, ispod časti mi je da odgovaram na te gluposti, kojih ni sam nije svjestan. To mu piše nekoliko nezadovoljnika koji ne smiju sami da se jave nego preko njega i lažnih profila na društvenim mrežama te kao Vaši "izvori iz NSD" zadovoljavaju nerealne i često bolesne ambicije koje na taj način nikada neće ostvariti, bio ja ili neko drugi Predjednik. Inače Milošević nije nikakav funkcioner NSD.

5. Gospodine Radunoviću, kada drugi put pišete o NSD, nemojte koristiti samo svoje izvore, ponekad pitajte i nekog od zvanično izabranih rukovodilaca NSD u Beranama.

S poštovanjem,

Radojica Živković,         
Predsjednik OO NSD BERANE


Espona: Osim što ste potvrdili naše pisanje, sve ostalo je tabula raza

Poštovani gospodine Živkoviću,

Čitajući Vaše reagovanje zapitao sam se da li sam ja napisao tekst “Pirova pobjeda Radojice Živkovića” ili ste Vi, možda, morali da ga pišete zbog “zadovoljstva” pojedinaca ili grupa u Odboru kojim rukovodite, po logici “napisati bilo šta, samo da se zove reagovanje”. Bio bih neiskren i kada ne bi kazao da sam Vaše reagovanje sa zadovoljstvom pročitao, a ono je prisutno iz dva razloga. Prvo iz razloga što ste svojim reagovanjem potvrdili svaku objavljenu informaciju objavljenu u dva teksta Espone, a posvećene održanoj Izbornoj sjednico OO NOVA u Beranama.

eSpona logoDa krenemo od drugog razloga: Gospodine Živkoviću, bez obzira na naše ideološke razlike, Vi znate moje mišljenje koje nikad nijesam krio (koje ne mora biti tačno, ali je moje) da ste, iz opozicionog ugla gledano, najbolji poslanik iz Berana od uvođenja višepartizma u Crnoj Gori, a to ste demonstrirali i ovim reagovanjem. Pokušali ste da kombinacijom podataka iz oba teksta napravite “nekakvo reagovanje”. Bilo kakvo i po cijenu kvaliteta koji je daleko ispod Vašeg nivoa, jer u napisanim redovima nema ničeg što smo napisali a da Vi nijeste potvrdili. No, ima za čitanje “između redova”, tako da nam je jasno zbog koga i čega ste ga napisali i zašto je ono ovako. Za Vaše političke kvalitete, vrlo slabo jer ste nam sve potvrdili.

Ipak, da se vratimo onom prvom razlogu zadovoljstva zbog Vašeg reagovanja.

Gospodine Živkoviću, nigdje, u oba teksta ni jednom riječju nijesmo objavili da Izborna skupština OO NOVE u Beranama nije organizovana po Statutu, da je bilo nekih primjedbi, ili da Izvještaj o radu u proteklom periodu nije usvojen. Vi ste potvrdili naše pisanje da je rezultat glasanja između Vas i gospodina Vladana Folića bio 55:22, kao i da Vam je gospodin Folić čestitao nakon toga, što smo, opet, mi objavili i ne vidim šta ste tu imali da reagujete.

U testu nigdje nijesmo objavili  da su bile pripremljene liste, već “da je predloženo deset kandidata”, što i Vi potvrdiste. Istina, mi smo objavili i njihova imena (koja nijeste negirali), a objavili smo i imena članova OO koji su postali članovi Glavnog odbora NOVE, što ste i Vi potvrdili u svom reagovanju.

E, sad dolazimo do onog gdje Vi pokušavate da nam nešto imputirate, pa pominjete gospođu Dobrašinović koju sam kao autor tekstova, kako ste napisali “svrstao u neke klanove”.

Gospođu Dobrašinović sam pomenuo samo kao jednu od četiri osobe koje su prošle u Glavni odbor a koje su, prema riječima naših izvora (a i taj, kao i sve ostale tekstove smo radili sa tri izvora) nezadovoljne stanjem. Kako od četiri imena pomenuta u jednoj rečenici izdvajate samo njeno, znači li to da priznajete da postoje klanovi, da znate i ko je koji klan. Nakon Vašeg reagovanja, naši tekstovi postaše još vjerodostojniji, jer nam Vi potvrdiste podatke o “klanovima”.

U reagovanju se bavite i potpuno ne bitnim stvarima za tekst koji smo objavili pa pominjete ime direktora Parking servisa kojeg nigdje i u ni jednom kontekstu nijesmo pominjali, pa, osim što želite da pošaljete poruku članstvu, a ne da reagovanjem ispravite naše eventualne greške, ne vidimo svrhu tog pisanja.

Osvrnuli ste se i na pismo gospodina Miloševića za koje kažete da je “glupost i da Vam je ispod časti da na njega odgovarate”, kao i da mu to piše “nekoliko nezadovoljnika” (opet klan)! -mada ne znam šta ste, osim što, tako, potvrdiste naše pisanje, htjeli da postignete. Tako etiketirati svoje partisjke saborce, člana OO i predsjednike MO NOVA “Park”, nije lijepo, da ne kažem nešto grublje.

I za kraj, gospodine Živkoviću, sa zadovoljstvom prihvatam Vaš poziv da, kada drugi put budem radio neki tekst o NOVOJ, zatražim informaciju i od nekog od zvanično izabranih rukovodilaca Partije kojom rukovodite.

Mada će i u tom slučaju informacije biti istog kvaliteta kao i do sada, jer su naši izvori pouzdani, što se vidi i iz naše prepiske, takav je red. I obaveza posla kojim se bavimo.

To smo Vam nudili još 2013-te godine, kada je Espona osnivana i, kao i svim drugim političkim subjektima, nudili Vam saradnju. Kao partija ste htjeli da nas podcjenjujete. Kao dio vladajuće koalicije, željeli ste da nas blatite. Etiketirali ste nas. Opraštamo! I, naravno, nakon ovog Vašeg poziva, kad budemo procijenili da je neophodno, tražićemo informacije od rukovodstva NOVE.

S poštovanjem,

Saša Radunović

eSpona OTV EU

Politika

Objavljeno: 05/04/2018
feniks-nadgleda-izbore-u-beranamaPovodom dobijenog ovlašćenja za službeno praćenje izbora za predsjednika Crne Gore na području Berana saopštenjem za javnost se oglasila NVO Ženska organizacija ...
eSpona
Objavljeno: 04/04/2018
dedeic-zasto-sam-protiv-koncepta-vojne-neutralnostiPoruka da Crna Gora treba da zamijeni članstvo u NATO sa ruskim bezbjedonosnim kišobranom predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića- predsjedničkog kandidata ...
eSpona
Objavljeno: 01/04/2018
dedeic-povlacenje-ambasadora-iz-pristine-prvi-potez-buduceg-predsjednika-crne-goreDa budući predsjednik treba da povuče ambasadora Crne Gore iz Prištine predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića - predsjedničkog kandidata Srpske koalicije. ...
eSpona
Objavljeno: 28/03/2018
dedeic-sa-rusijom-do-pobjedeSaopštenjem za javnost oglasio se Dobrilo Dedeić - predsjednički kandidat Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Glavni ...
eSpona
Objavljeno: 27/03/2018
dedeic-crnoj-gori-evrofanaticna-politika-ne-moze-donijeti-nista-dobroIzjava da se tokom kampanje neće baviti evropskim integracijama, već nacionalnim, predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića - predsjedničkog kandidata Srpske ...
eSpona
Objavljeno: 25/03/2018
smajo-sabotic-podrzao-predsjednicku-kandidaturu-dobrila-dedeicaPovodom kandidature Dobrila Dedeića za predsjednika Crne Gore saopštenjem se oglasio primarijus Smajo Šabotić. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 21/03/2018
oo-sd-jasan-plan-i-program-za-oporavak-posrnule-opstine-kolasinFormiranje izbornog štaba i otpočinjanje kampanje u Kolašinu predstavlja temu saopštenja OO SD Kolašin. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 19/03/2018
srpska-koalicija-u-cetvrtak-cemo-donijeti-odluku-ko-ce-biti-nas-predsjednicki-kandidatNajava da će na predsjedničkim izborima Srpska koalicija učestvovati i da će u četvrtak donijeti konačnu odluku o tome ko će biti njihov kandidat predstavlja temu ...
eSpona
Objavljeno: 18/03/2018
kad-vladajuca-koalicija-izgubi-2-000-glasova-a-opozicioni-dps-to-ne-iskoristi-onda-do-izrazaja-dode-floskula-podjele-a-ne-pobjedeNa lokalnim izborima održanim četvrtog februara i šestog marta, Koalicija „Da pobijedi Berane - Milo Đukanović - DPS-SD-BS“ sa osvojenih 7.988 glasova najjača je ...
eSpona
Objavljeno: 15/03/2018
srpska-koalicija-predsjednicki-izbori-su-pitanje-opstanka-i-casti-srpskog-naroda-u-crnoj-goriPoziv da na predsjedničkim izborima građani srpske nacionalnosti podrže njihovog kandidata predstavlja temu saopštenja Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 13/03/2018
kolasin-skracen-mandat-odbornicima-soJednoglasnom odlukom 24 prisutna odbornika, juče je skraćen mandat skupštinskom sastavu u Kolašinu, čime se stvaraju uslovi za održavanje prijevremenih izbora u toj ...
eSpona
Objavljeno: 08/03/2018
oo-sd-dali-smo-vazan-doprinos-odlicnom-rezultatu-koalicije-berane-pobjedujeIzraženo zadovoljstvo datim doprinosom rezultatu koalicije “Berane pobjeđuje” predstavlja temu saopštenja OO SD Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 07/03/2018
sd-formiran-izborni-stab-u-bijelom-poljuFormiranje izbornog štaba za predstojeće lokalne izbore u Bijelom Polju predstavlja temu saopštenja OO SD iz tog grada. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 07/03/2018
opozicija-odbranila-mandateKoalicija „Zdravo Berane“ i lista Demokratske Crne Gore uspjela je juče da odbrani mandate osvojene na lokalnim izborima održanim četvrtog februara. Koalicija „Da ...
eSpona
Objavljeno: 05/03/2018
berane-sjutra-se-ponavljaju-izbori-na-pet-birackih-mjestaPonovljanje lokalnih izbora u Beranama na pet biračkih mjesta na kojima je zbog utvrđenih nepravilnosti Državna izborna komisija (DIK) poništila rezultate održaće ...
eSpona
Objavljeno: 02/03/2018
srpska-koalicija-svestenik-zeljko-rojevic-predsjednicki-kandidatOdluka da sveštenik Željko Rojević bude predsjednički kandidat Srpske koalicije umjesto predloženog Dobrila Dedeića, predstavlja temu saopštenja te koalicije. ...
eSpona
Objavljeno: 28/02/2018
srpska-koalicija-dedeic-kandidat-za-predsjednika-crne-goreOdluka da Dobrilo Dedeić bude kandidat Srpske koalicije na predstojećim predsjedničkim izborima predstavlja temu saopštenja Predsjedništva Srpske koalicije. ...
eSpona
Objavljeno: 27/02/2018
odluka-dik-ponavljaju-se-izbori-na-pet-birackih-mjesta-u-beranamaIzbori u Beranama biće ponovljeni na pet biračkih mjesta odlučila je Državna izborna komisija (DIK), nakon razmatranja prigovora DPS-a o izbornim ...
eSpona
Objavljeno: 26/02/2018
povodom-blokade-rada-dik-a-coric-krivi-vlast-dps-ceka-puni-sastavCentar za demokratsku tranziciju (CDT) upozorio je da Skupština ne smije pasivno posmatrati blokadu rada Državne izborne komisije (DIK), nastalu usljed bolesti ...
eSpona
Objavljeno: 15/02/2018
clanice-srpske-koalicije-potpisale-sporazum-o-zajednickom-predsjednickom-kandidatuPovodom potpisivanja Sporazuma o zajedničkom kandidatu za predsjednika Crne Gore saopštenjem za javnost se oglasila Srpska koalicija. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 15/02/2018
blokiran-rad-dik-aRad Državne izborne komisije (DIK) blokiranje, pa sjednica ni juče nije održana iako su istekli rokovi za odlučivanje po prigovorima DPS-a na regularnost glasanja u ...
eSpona
Objavljeno: 14/02/2018
dik-nije-donio-odluku-o-prigovorima-dps-a-na-izbore-u-beranamaDržavna izborna komisija (DIK) juče nije donijela odluku o prigovorima Demokratske partije socijalista (DPS) na nedavno održane lokalne izbore u Beranama kojim se ...
eSpona
Objavljeno: 09/02/2018
oik-berana-vecinom-glasova-odbacila-sve-prigovore-koalicije-berane-pobjedujeOpštinska izborna komisija (OIK), na sinoć održanoj sjednici, većinom glasova odlučila je da kao neosnovane odbaci prigovore koalicije „Berane pobjeđuje – Milo ...
eSpona
Objavljeno: 06/02/2018
lokalni-izbori-u-beranama-samo-su-demokrate-ostvarile-uspjehNa lokalnim izborima održanim četvrtog februara, koalicija koju je predvodila Demokratska partija socijalista (DPS) nije uspjela da osvoji 18 mandata, koliko je ...
eSpona
Objavljeno: 05/02/2018
berane-novu-vlast-formiraju-zdravo-berane-i-demokrateKoalicija “Berane pobjeđuje - Milo Đukanović - DPS-SD-BS” nije uspjela da osvoji 18 mandata i tako preuzme rukovođenje gradom. Ta Koalicija je osvojila najveći ...
eSpona
Objavljeno: 04/02/2018
berane-danas-se-odrzavaju-lokalni-izboriDanas se održavaju lokalni izbori u Beranama. Pravo glasa na ovim izborima ima 23.681 građana, što je za 57 manje u odnosu na parlamentarne izbore održane 16. ...
eSpona
Objavljeno: 02/02/2018
bijelo-polje-smolovic-izabran-za-predsjednika-opstinePetar Smolović iz Demokratske partije socijalista (DPS) je i zvanično novi predsjednik bjelopoljske opštine, jer su ga na sjednici lokalnog parlamenta za tu ...
eSpona
Objavljeno: 29/01/2018
babaic-nismo-im-mi-krivi-sto-posrnuseOO SD-a Berane oglasio se saopštenjem za javnost. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi.   Svjedoci smo višednevnih pokušaja političkog ...
eSpona
Objavljeno: 24/01/2018
jasovic-odbrojani-dani-koaliciji-nezdravo-beraneMarginalizovanje društvenog aktivizma omladine od strane vladajuće koalicije u Beranama i predstavljanje prioriteta iz te oblasti u narednom period predstavlja temu ...
eSpona
Objavljeno: 23/01/2018
podmetacinama-prikrivaju-haos-saopsteno-iz-oo-dps-beraneOpštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane (DPS) saopštio je da je tim koji je ta partija okupila za predstojeće lokalne izbore, sastavljen od ljudi ...
eSpona
Objavljeno: 22/01/2018
zdravo-berane-se-oglasilo-o-novim-zloupotrebama-socijaleKoalicija "Zdravo Berane", objavila je novi spisak imena, kako navode, funkcionera i istaknutih članova DPS-a koji su, pored dobrih zarada koje primaju na ...
eSpona
Objavljeno: 20/01/2018
lokalni-izbori-imena-svih-kandidata-za-35-odbornickih-mjesta-u-so-beraneNa glasačkim listićima za predstojeće lokalne izbore u Beranama naći će se devet lista. Espona objavljuje imena kandidata za dobornike svih devet izbornih ...
eSpona
Objavljeno: 19/01/2018
oo-dps-berane-skandalozan-sporazum-o-opstanku-na-vlasti-po-svaku-cijenuSporazum potpisan prije godinu i po između SNP-a i DF-a predstavlja temu saopštenja OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Nakon što je ...
eSpona
Objavljeno: 17/01/2018
lokalni-izbori-obavljeno-zrijebanje-izbornih-listaNa predstojećim lokalnim izborima u Beranama, koji će se održati četvrtog februara, na čelu glasačkog listića biće “Stranka pravde i pomirenja”, dok će Koalicija ...
eSpona
Objavljeno: 17/01/2018
kapiten-fk-berane-na-listi-uraKapiten Fudbalskog kluba (FK) Berane, Stefan Kastratović, podržao je Građanski pokret URA i nalazi se na listi kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore ...
eSpona
Objavljeno: 17/01/2018
zdravo-berane-trazi-da-tuzilastvo-ispita-podjelu-socijaleKoalicija Zdravo Berane poziva Specijalno tužilaštvo da se izjasni povodom, kako tvrde, zloupotreba u radu Centara za socijalni rad u Beranama i Andrijevici. U ...
eSpona
Objavljeno: 15/01/2018
oo-dps-berane-od-berana-mozemo-napraviti-grad-sa-perspektivomSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Berane je jedan od najljepših gradova u Crnoj Gori, koji ima ...
eSpona
Objavljeno: 15/01/2018
odbornici-so-petnjica-izabrali-samira-agovica-za-predsjednika-opstineDosadašnji predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović i u naredne četiri godine rukovodiće radom lokalne uprave u toj opštini, odlučeno je na današnjoj ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-pobrkali-ste-uloge-vasa-druzina-je-na-optuzenickim-klupamaNovo saopštenje OO DPS Berane predstavlja odgovor na optužbe iz Koalicje „Zdravo Berane“. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Od stranke kojoj ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-demagogija-prevara-i-podjele-u-beranama-ne-prolazeOsvrt na kampanju i oglašavanja Demokratske Crne Gore predstavlja temu saopštenja OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. O ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-trula-jabuka-trla-lan-da-joj-prode-danSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Koalicija „Trula jabuka“, koja odbrojava posljednje dane na ...
eSpona
Objavljeno: 13/01/2018
oo-dps-berane-demokravate-u-gubitnickom-jatuSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Vođeni činjenicom da se svakakav proizvod može dobro prodati ...
eSpona
Objavljeno: 13/01/2018
koalicija-zdravo-berane-ocekuje-da-nece-biti-zloupotreba-socijalne-pomociKoalicija „Zdravo Berane“ u susret predstojećim izborima očekuje da se neće ponoviti zloupotrebe različitih vrsta, te da će JU Centar za socijalni rad opština ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
oo-sd-gradani-ce-trulu-jabuku-baciti-u-kantu-za-otpatkeOsvrt na neostvarena obećanja lokalne vlasti iz oblasti ekologije u prethodne četiri godine predtavlja temu saopštenja OO SD Berane. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
srpska-lista-razlozi-za-ucesce-u-okviru-saveza-zdravo-beraneRazlozi zbog kojih će Srpska lista na lokalnim izborima u Beranama učestvovati u okviru saveza “Zdravo Berane” predstavljaju temu saopštenja Informativne službe ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
oo-dps-berane-klevete-koalicije-sa-optuzenickih-klupaIz OO DPS reagovali su na, kako je navedeno, klevete iz redova Koalicije „Zdravo Berane“. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi. Blijeda koalicija pod ...
eSpona
Objavljeno: 10/01/2018
oo-dps-berane-nazdravlje-vam-odlazak-nezdraviPovodom za danas zakazane sjednice Skupštine opštine Berane, saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor Demokratske partije socijalista. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 09/01/2018
koalicija-berane-pobjeduje-milo-dukanovic-dps-sd-bs-predala-izbornu-listuPovodom predaje izborne liste za predstojeće lokalne izbore u Beranama, saopštenjem za javnost oglasila se Koalicija “Berane pobjeđuje - Milo Đukanović - DPS, SD, ...
eSpona
Objavljeno: 08/01/2018
petnjica-samiru-agovicu-novi-mandat-za-predsjednika-opstineDosadašnji predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović kandidat je da tu funkciju obavlja i u narednom mandatu. Takva odluka je donesena na sjednici OO DPS ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
dps-sd-bs-necemo-se-izvinjavati-zbog-laznih-fb-profilaPovodom, kako tvrde, lažne FB stranice sa koje se pokušava nanijeti šteta njihovoj koaliciji saopštenjem za javnost oglasili su se iz Koalicije “Berane pobjeđuje - ...
eSpona

Kolumne: