Radojica ZivkovicPovodom polemike koju smo objavili juče stiglo nam je novo reagovanje gospodina Radojice Živkovića - predsjednik OO NOVA Berane. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi i objavljuje naš odgovor gospodinu Živkoviću.

Živković: Vi ste stari aktivista i stalni portparol DPS-a

Gospodine Radunoviću,

Hvala na objavljenom pismu koje sam Vam poslao kao odgovor na tekst "Pirova pobjeda Radojice Živkovića".

Cilj mog reagovanja bio je da Vam dokažem da moja pobjeda nije pirova, nego pobjeda dobijena u jednoj demokratskoj atmosferi, tajnim glsanjem između dva kandidata i ubedljiva.

Pošto ističete pripadnost DPS-u, da li se sjećate da je ikada DPS birao tajno između više kandidata? Кažete pirova jer navodno izabrani članovi GO su nezadovoljni pa ću imati sa njima  problema (to ste saznali iz tri izvora).

Jedan od izabranih je moj prvi saradnik i potpredsjednik g. Tmušić, koji je na moj predlog sada izabran. Druga, g. Dobrašinović je skoro, na moj predlog, postala član NSD, i na moj predlog član OO. Moja bivša učenica i svaki dan se gledamo, nikakvo nezadovoljstvo nije iskazala. Znači Vaši izvori lažu, ili ste ih izmislili. Ostali g-đa Ivanović i g. Folić su bili protivkandidati na izborima za predsjednika (g. Folić je u slučaju pobjede predložio g-đu Ivanović za potpredsjednicu). I sa njima sam bio u kontaktu, nikakvo nezadovoljstvo nijesam čuo.

Gospodine Radunoviću, Potpuno mi je jasna Vaša namjera ,kao starog aktiviste DPS-a da po svaku cijenu naškodite NSD-i i DF-u uopšte. Vaši napori su uzaludni, uskoro će u Crnoj Gori,kao u Beranama doći sloboda i kraj ovom lopovskom i mafijaškom režimu, koji je ojadio čitav narod Crne Gore više nego bilo koji okupator. Vi ste stalni portparol tog i takvog režima preko Espone. Ali lažima i podvalama mora doći kraj. Čudi samo da su se Vašoj misiji pridružili i „tri izvora iz NSD”. Lično mislim da su izvori izmišljeni,mada znajući marifetluke DPS-a, ne bi me iznenadilo ništa.

Pominjanje g. Maslovarića je bilo u kontekstu Vaše optužbe da sam apsolutista pri postavljanju kadrova u Lokalnoj upravi. Ja mislim da sam to objasnio u prvom reagovanju, i da ja tu ne vidim apsoltizam.

Po mom dubokom mišljenju, Vi ste dobili zadatak da kao Srbin iz DPS-a (često ste mi to potencirali) napadnete jedinu parlamentarnu stranku koja okuplja srpski narod. (Opet dilema oko tri izvora iz NSD).

Čitav DPS je krenuo u obračun sa svim funkcionerima NSD-e, svako je dobio svije zadatke, a sve je dozvoljeno i laža i izmišljotine i zloupotrba položaja i lažni svedoci i fizičke prijetnje i nama i našima porodicama. Ali naišli ste na ljude koji se ne plaše baš tako.

I na samom kraju, gospodine Radunoviću, upali ste u jednu logičku grešku, ne može prvo glasanje za predsjednika OO biti apsolutizam, a drugo posle deset minuta za članove GO demokratsko i moja pirova pobjeda.Vi iz DPS-a možete samo da sanjate takve demokratske izbore. I kod vas nema nezadovoljnih.

Ako se pojave obično glavom plate.

Sa ovim pismom zavrašavam polemiku sa Vama. Nadam se da će biti korektno prenešeno na Esponi.

Srdačan pozdrav,

Radojica Živković          
Predsjednik OO NSD-e Berane


Radunović: Ako Vam je lakše, evo, priznajem, Vi ste jedini naš izvor iz NOVE

Uvaženi gospodine Živkoviću,

Nema razloga da se zahvaljujete na objavljenom pismu kojim ste neuspješno pokušali da, kako ste naveli, odgovorite na tekst “Pirova pobjeda Radojice Živkovića”. Čak, suprotno, razlog za zadovoljstvo imam ja i svi u Esponi, jer ste, konačno i vjerovatno “od prije nekoliko dana” počeli da čitate naše novine. Ovo iz razloga, jer ste javno saopštavali da “te novine ne čitate”, a mi Vam vjerovali.

Pored toga, koliko god da se ne slažem sa Vama ili sa bilo kim drugim, ko sam ja da ne dozvolim da neko ne objavi nešto u Esponi? Dok god budem u ovim novinama, one će svima omogućiti prostor da iskažu svoje mišljenje.

Zadovoljstvo bi bilo još i veće da su Vaša reagovanja na nivou onog što Vi, realno, možete, ali, nažalost, nijesu. Daleko su od onog što Vi, u političkom smislu, možete i sa kakvim bih volio da polemišem.

Ipak, da Vam odgovorim nan eke teze iz novog obraćanja koje je više usmjereno prema mojoj ličnosti, nego što demantuje bilo koju objavljenu informaciju.

Gospodine Živkoviću,

eSpona logo 300 x 90Od svega što ste pokušali da opovrgnete a vezano za apsolutizam, Vi samo potvrdiste taj podatak. Za razliku od jučerašnjeg obraćanja, kada ste govorili o demokratičnosti u Vašem odboru, danas saopštiste da su gospodin Tmušić i gospođa Dobrašinović na lično Vaš predlog izabrani i postali članovi OO. Gospodine Živkoviću, vrlo nelogična teza za opovrgavanje apsolutizma. Posebno to čudi od političara za kojeg i danas smatram da je izuzetno kvalitetan i veliki logičar. Za tu omašku Vam imam samo jedno opravdanje- vidnu nervozu zbog stanja i nezadovoljstva načinom Vašeg rukovođenja od strane članova OO NOVA Berane.

Vidno je, bole Vas i tri izvora Espone iz OO NOVA. Tri izvora nijesu vezana za NOVU, već sam naveo da svaki tekst, pa i ove na koje reagujete, sam pisao dobijajući informacije i provjeravajući ih iz tri izvora. I nigdje ne stoji da su ti, Vaši članovi, nezadovoljnici. Očigledno je samo da ste Vi nezadovoljni i nervozni. Zašto? Pa, valjda je u OO NOVA Berane, nakon demokratskih izbora, sve u najboljem redu! Nema razloga za nervozu.

No, evo, ako će Vam biti lakše, nijesam imao “tri izvora iz NOVE. Bio sam vidovit kao “baba Vanga”, kako ste to napisali, a jedini izvor ste mi Vi, jer ste sve moje “vidovitosti” juče i potvrdili.

U nedostatku argumenata, umjesto na Vaše bivše partijske prijatelje, na koje ste se juče obrušili, danas sam ja lično meta. Za jučerašnji napad na partijskog saborca sam kazao da to nije lijepo, za današnji pokušaj mog etikatiranja Vam  kažem da sam ga očekivao i da mi je drago što ste to uradili. To iz razloga što ste, još jednom, saopštili političku neistinu.

Na sreći ili žalost, gospodine Živkoviću, nikada nijesam bio portparol DPS-a. Ni na lokalnom ni državnom nivou, a nijesam ni član te Partije. Da budem dobronamjeran prema Vama, smatraću da ste tu grešku napravili usljed nervoze, a ne što ste željeli da kombinacijom poluistina nešto mi podmetnete.

Tačno je da sam bio portparol Opštine Berane i da sam prekid radnog odnosa zatražio 15 dana nakon pobjede DPS-a na lokalnim izborima u Beranama, osmog juna 2010. godine. Nezadovoljan nekim stvarima u funkcionisanju DPS-a, napustio sam i tu Partiju. Podsjetiću Vas, bilo je to u periodu kada su, za razliku od mene, koji sam svojom voljom odlazio iz Opštine, “na Vukino kanabe”, da ga mole za pomoć u novcu, legalizaciji divljih objekata, asfaltiranje ulica” i slične, manje ili veće usluge dolazili brojni. Pozicionari i opozicionari! Od “običnih” građana, do partijskih funkcionera. I poslanika, naravno!

E, iz tog razloga, nadam se da će doći sloboda, koju Vi najavljujete. U kojoj će odgovarati svi oni koji su se ogriješili o zakon. Bez obzira na partijsku pripadnost. Za razliku od Vas, ja smatram da treba da odgovara svaki član DPS-a ili NOVE, ili bilo koje druge partije, koji se ogriješio o zakon. Svi takvi na sud, pa nek tamo odgovaraju za svoja nepočinstva, ili dokažu svoju nevinost.

Znači, gospodine Živkoviću, sa ponosom ističem da sam bio portparol Opštine Berane i potvrđujem da sam bio član DPS-a, kao i da sam, nezadovoljan funkcionisanjem Opštine i te Partije, uprkos molbama da to ne radim, napustio i jedno i drugo. Ali, kakav Vam je to argument za ovu našu prepisku?

Isto kao kad bih ja Vas podsjećao kada ste bili predsjednik organizacije Saveza komunista Jugoslavije (SKJ) u kolektivu u kojem ste radili. I da ste, kako su pričale neke Vaše kolege (u pitanju je samo priča, a ne informacije naših izvora) bili radikalniji komunista, nego što ste danas “novodemokrata”. Neozbiljni su to argumenti. I jai h ne koristim!

E, ovo se zove etiketa, gospodine Živkoviću!

Ako smo i to razriješili, ostalo je još samo da Vam odgovorim na moje nacionalno osjećanje, koje ste, bez razloga, potencirali.

Tačno je da se osjećam pripadnikom srpskog naroda i to nijesam saopštavao samo Vama već i bilo kome koga je to interesovalo, mada mislim da je takvo interesovanje ružno.

Na kraju, žao mi je što ste najavili da završavate polemiku. Možda bih od Vas, kao “jedinog izvora” iz NOVE saznao još po nešto novo što bi se moglo desiti u, na primjer, narednih desetak dana u Odboru kojim rukovodite. Za Vas je prostor u Esponi uvijek otvoren. Takva su naša, srpska posla!

S poštovanjem,

Saša Radunović

eSpona OTV EU

Politika

Objavljeno: 15/01/2018
oo-dps-berane-od-berana-mozemo-napraviti-grad-sa-perspektivomSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Berane je jedan od najljepših gradova u Crnoj Gori, koji ima ...
eSpona
Objavljeno: 15/01/2018
odbornici-so-petnjica-izabrali-samira-agovica-za-predsjednika-opstineDosadašnji predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović i u naredne četiri godine rukovodiće radom lokalne uprave u toj opštini, odlučeno je na današnjoj ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-pobrkali-ste-uloge-vasa-druzina-je-na-optuzenickim-klupamaNovo saopštenje OO DPS Berane predstavlja odgovor na optužbe iz Koalicje „Zdravo Berane“. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Od stranke kojoj ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-demagogija-prevara-i-podjele-u-beranama-ne-prolazeOsvrt na kampanju i oglašavanja Demokratske Crne Gore predstavlja temu saopštenja OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. O ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-trula-jabuka-trla-lan-da-joj-prode-danSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Koalicija „Trula jabuka“, koja odbrojava posljednje dane na ...
eSpona
Objavljeno: 13/01/2018
oo-dps-berane-demokravate-u-gubitnickom-jatuSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Vođeni činjenicom da se svakakav proizvod može dobro prodati ...
eSpona
Objavljeno: 13/01/2018
koalicija-zdravo-berane-ocekuje-da-nece-biti-zloupotreba-socijalne-pomociKoalicija „Zdravo Berane“ u susret predstojećim izborima očekuje da se neće ponoviti zloupotrebe različitih vrsta, te da će JU Centar za socijalni rad opština ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
oo-sd-gradani-ce-trulu-jabuku-baciti-u-kantu-za-otpatkeOsvrt na neostvarena obećanja lokalne vlasti iz oblasti ekologije u prethodne četiri godine predtavlja temu saopštenja OO SD Berane. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
srpska-lista-razlozi-za-ucesce-u-okviru-saveza-zdravo-beraneRazlozi zbog kojih će Srpska lista na lokalnim izborima u Beranama učestvovati u okviru saveza “Zdravo Berane” predstavljaju temu saopštenja Informativne službe ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
oo-dps-berane-klevete-koalicije-sa-optuzenickih-klupaIz OO DPS reagovali su na, kako je navedeno, klevete iz redova Koalicije „Zdravo Berane“. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi. Blijeda koalicija pod ...
eSpona
Objavljeno: 10/01/2018
oo-dps-berane-nazdravlje-vam-odlazak-nezdraviPovodom za danas zakazane sjednice Skupštine opštine Berane, saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor Demokratske partije socijalista. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 09/01/2018
koalicija-berane-pobjeduje-milo-dukanovic-dps-sd-bs-predala-izbornu-listuPovodom predaje izborne liste za predstojeće lokalne izbore u Beranama, saopštenjem za javnost oglasila se Koalicija “Berane pobjeđuje - Milo Đukanović - DPS, SD, ...
eSpona
Objavljeno: 08/01/2018
petnjica-samiru-agovicu-novi-mandat-za-predsjednika-opstineDosadašnji predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović kandidat je da tu funkciju obavlja i u narednom mandatu. Takva odluka je donesena na sjednici OO DPS ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
dps-sd-bs-necemo-se-izvinjavati-zbog-laznih-fb-profilaPovodom, kako tvrde, lažne FB stranice sa koje se pokušava nanijeti šteta njihovoj koaliciji saopštenjem za javnost oglasili su se iz Koalicije “Berane pobjeđuje - ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
oo-sd-berane-trulu-jabuku-izjeda-sve-vece-povjerenje-gradanaPovodom ramjene saopštenja Socijaldemokrata i Koalicije “Zdravo Berane” medijski tim SD-a oglasio se novim saopštenjem za javnost. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
ura-ce-samostalno-nastupiti-na-lokalnim-izborima-u-beranama-nosilac-liste-dr-dragan-labudovicGrađanski pokret URA će nastupita samostalno na predstojećim lokalnim izborima u Beranama, a nosilac liste biće doktor Dragan Labudović, odlučio je OO URA ...
eSpona
Objavljeno: 04/01/2018
oo-sd-dosljedno-za-moderno-berane-jednakih-sansiOpštinski odbor Socijaldemokrata Berana oglasio se saopštenjem za javnost. Dostavljeno saopštenje Medijskog tima te Partije Espona integralno prenosi. Iako je ...
eSpona
Objavljeno: 31/12/2017
savjet-mladih-dps-berane-organizovao-akciju-dijeljenja-novogodisnjig-paketicaPovodom organizovane aktivnosti podjele novogodišnjih paketića saopštenjem se oglasio Savjet mladih DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 31/12/2017
berane-dps-sd-i-bs-potpisale-koalicioni-sporazumPovodom potpisivanja koalicionog sporazuma o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Beranama, saopštenjem za javnost oglasili su se iz ...
eSpona
Objavljeno: 28/12/2017
oo-dps-berane-partijska-tortura-beranske-vlasti-nad-zaposlenimaPritisci na zaposlene i lokalnoj upravi i nezakonita zapošljavanja, kako je navedeno, predstavljaju temu saopštenja za javnost OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 28/12/2017
so-berane-isti-broj-odbornika-i-u-narednom-perioduNa predstojećim lokalnim izborima građani će birati 35 odbornika koji će predstavljati budući sazivu SO Berane, jednoglasna je odluka današnje sjednice. Utvrđivanje ...
eSpona
Objavljeno: 27/12/2017
sazvana-sjednica-so-berane-po-hitnom-postupkuSjednica Skupštine opštine Berane održaće se u četvrtak, 28. decembra, sa početkom u 10 časova, a na dnevnom redu su dvije tačke:  Predlog Odluke o utvrđivanju ...
eSpona
Objavljeno: 26/12/2017
afirmacija-mladih-ljudi-prioritet-je-socijaldemokrata-beranaOrganizovanje izložbe fotografija Asmira Lucevića i novogodišnji koktel koji je organizovao Forum žena Socijaldemokrata Berana predstavlja temu saopštenja ...
eSpona
Objavljeno: 26/12/2017
dogovoren-zajednicki-nastup-dps-a-bs-a-i-sd-a-na-lokalnim-izborima-u-beranamaDemokratska partija socijalista (DPS), Bošnjačka stranka (BS) i Socijaldemokrate (SD) na predstojećim lokalnim izborima u Beranama nastupiće na zajedničkoj listi. ...
eSpona
Objavljeno: 22/12/2017
savjet-mladih-oo-dps-berane-uvjereni-u-apsolutnu-pobjeduOdržana sjednica Savjeta mladih OO DPS Berane predstavlja temu saopštenja te Partije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Na juče održanoj sjednici ...
eSpona
Objavljeno: 14/12/2017
oo-dps-berane-zdravo-berane-priznaje-svoj-porazOO DPS Berane obratio se predstavnicima lokalne vlasti u Beranama u kojem su naveli da koaliciona vlast ništa od obećanog nije ispunila predstavlja temu saopštenja. ...
eSpona
Objavljeno: 14/12/2017
oo-dps-porazni-rezultati-beranske-vlastiJuče se saopštenjem za javnost oglasio Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane. Dostavljeno saopštenje Espona prenosi u cjelini. Posljednji dani ...
eSpona
Objavljeno: 13/12/2017
u-beranama-pravo-glasa-ima-23-775-biraca-u-ulcinju-19-918Broj birača upisanih u biračkom spisku za lokalne izbore koji će se četvrtog februara održati u Beranama je 23.775, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova ...
eSpona
Objavljeno: 12/12/2017
onur-babaic-predsjednik-oo-sd-beraneIzbor predsjednika Opštinskog odbora u Beranama predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 12/12/2017
bosnjacka-stranka-ocekuje-ulazak-u-beranski-parlamentBošnjačka stranka (BS) očekuje ulazak u lokalni parlament u Beranama, saopštio je Erol Rastoder - predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Berane, ...
eSpona
Objavljeno: 08/12/2017
ustavni-sud-ponistio-izbore-u-savinom-boruPostupajući po prigovoru Demokrata, Ustavni sud Crne Gore poništio je juče rezultate izbora na biračkom mjestu u Savinom Boru, u petnjičkoj opštini. Odlukom ...
eSpona
Objavljeno: 07/12/2017
ostvarile-se-najave-espone-zvanicno-dogovoren-zajednicki-nastup-koalicije-zdravo-berane-na-predstojecim-izborimaNa predstojećim lokalnim izborima u Beranama, četvrtog februara, Socijalsitčka narodna partija (SNP) i Demokratski front (DF) nastupiće sa zajedničkom listom ...
eSpona
Objavljeno: 06/12/2017
oo-sd-berane-zdravi-su-pokazali-kako-ne-treba-voditi-gradOsvrt na godinu pri kraju i podsjećanje na dio datih i (ne) realizovanih obećanja vladajuće koalicije u Beranama predstavlja temu saopštenja za javnost OO ...
eSpona
Objavljeno: 05/12/2017
zvanicno-lokalni-izbori-u-beranama-zakazani-za-cetvrti-februarPredsjednik Crne Gore, Filip Vujanović raspisao je lokalne izbore u Beranama i Ulcinju za četvrti februar 2018. godine. Kako je saopšteno iz Vujanovićevog ...
eSpona
Objavljeno: 02/12/2017
paket-beranci-i-ulcinjani-cetvrtog-februara-izlaze-na-biralistaLokalni izbori u Beranama održaće se u paketu sa izborima u Ulcinju, četvrtog februara 2018. godine, saznaje Espona. Prema nezvaničnim saznanjima dobijenim iz ...
eSpona
Objavljeno: 28/11/2017
oo-sd-petnjica-jedino-sd-biljezi-rast-u-odnosu-na-parlamentarne-izboreOsvrt na ostvareni rezultat na lokalnim izborima u Petnjici predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 27/11/2017
zavrsena-politicka-bitka-za-cetiri-opstine-ubjedljive-pobjede-dps-a-na-sjeveru-na-cetinju-i-u-tuzima-nema-vecinuDemokratska partija socijalista (DPS) poboljšala je rezultat na lokalnim izborima u dvije opštine na sjeveru države, Petnjici i Mojkovcu, daleko je najača na ...
eSpona
Objavljeno: 24/11/2017
oo-sd-petnjica-bicemo-neizostavan-cinilac-opstinske-vlastiPoziv građanima Petnjice da na predstojećim lokalnim izborima podrže njihovu izbornu listu predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). ...
eSpona
Objavljeno: 22/11/2017
oo-sd-petnjica-nista-ne-moze-zaustaviti-veliki-rast-i-snagu-sd-aPovodom održane završne Konvencije u Petnjici saopštenjem se oglasio Medijski tim Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 19/11/2017
sd-petnjica-zelimo-modernu-i-funkcionalnu-lokalnu-upravuViđenje funkcionisanja buduće lokalne uprave u Petnjici predstavlja temu saopštenja za javnost Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 15/11/2017
sd-preduzetnistvo-mladih-sansa-za-razvoj-bihoraŠansa daljeg razvoja Petnjice predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 11/11/2017
sd-nudimo-konkretna-rjesenja-za-razvoj-turizma-u-petnjiciRazvoj seoskog turizma i valorizovanje turističkih potencijala Petnjice predstavljaju temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 09/11/2017
petnjica-kandidat-demokrata-osumnjicio-funkcionere-lokalnog-dps-a-za-pritiskeKandidat Demokrata za odbornika u Skupštini opštine Petnjica, Ersin Rastoder, saopštio je da se nastavljaju ucjene i pritisci lokalne Demokratske partije ...
eSpona
Objavljeno: 07/11/2017
oo-dps-berane-druzina-nejakog-urosa-bjezi-od-sopstvene-uspjesnostiPovodom oštećenja službenog vozila Opštine Berane i datog saopštenja Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP) reagovali su iz OO DPS Berane. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 07/11/2017
sd-petnjica-afirmacijom-poljoprivrede-do-razvoja-bihoraPlan razvoja poljoprivredne proizvodnje na području Bihora predstavlja temu saopštenja OO SD Petnjica. Dostavljeno saopštenje Medijskog tima Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 05/11/2017
sd-dosljedno-da-petnjica-bude-ljepse-mjesto-za-zivotPoziv građanima Petnjice da podrže izbornu listu Socijaldemokrata (SD) kako bi Petnjica postala mjesto u kojem će “doći do značajnog napretka” predstavlja temu ...
eSpona
Objavljeno: 01/11/2017
petnjica-za-31-odbornicko-mjesto-izborne-liste-predalo-osam-partijaOpštinskoj izbornoj komisiji (OIK) u Petnjici predato je osam izbornih lista koje će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima. Izborne liste posljednje su, ...
eSpona
Objavljeno: 31/10/2017
petnjica-dps-predao-izbornu-listuDemokratska partija socijalista (DPS) predala je juče Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) izbornu listu za lokalne izbore u Petnjici. Kako je Espona i najavila, ...
eSpona
Objavljeno: 30/10/2017
oo-sd-petnjica-socijaldemokrate-predale-izbornu-listuPovodom predaje izborne liste za lokalne izbore u Petnjici saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 29/10/2017
petnjica-sdp-predala-listu-predsjednik-oo-snp-a-u-toj-opstini-podnio-ostavkuOpštinski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Petnjica juče je predao izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK), a samo dva dana prije posljednjeg roka za ...
eSpona

Kolumne: