Radojica ZivkovicPovodom polemike koju smo objavili juče stiglo nam je novo reagovanje gospodina Radojice Živkovića - predsjednik OO NOVA Berane. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi i objavljuje naš odgovor gospodinu Živkoviću.

Živković: Vi ste stari aktivista i stalni portparol DPS-a

Gospodine Radunoviću,

Hvala na objavljenom pismu koje sam Vam poslao kao odgovor na tekst "Pirova pobjeda Radojice Živkovića".

Cilj mog reagovanja bio je da Vam dokažem da moja pobjeda nije pirova, nego pobjeda dobijena u jednoj demokratskoj atmosferi, tajnim glsanjem između dva kandidata i ubedljiva.

Pošto ističete pripadnost DPS-u, da li se sjećate da je ikada DPS birao tajno između više kandidata? Кažete pirova jer navodno izabrani članovi GO su nezadovoljni pa ću imati sa njima  problema (to ste saznali iz tri izvora).

Jedan od izabranih je moj prvi saradnik i potpredsjednik g. Tmušić, koji je na moj predlog sada izabran. Druga, g. Dobrašinović je skoro, na moj predlog, postala član NSD, i na moj predlog član OO. Moja bivša učenica i svaki dan se gledamo, nikakvo nezadovoljstvo nije iskazala. Znači Vaši izvori lažu, ili ste ih izmislili. Ostali g-đa Ivanović i g. Folić su bili protivkandidati na izborima za predsjednika (g. Folić je u slučaju pobjede predložio g-đu Ivanović za potpredsjednicu). I sa njima sam bio u kontaktu, nikakvo nezadovoljstvo nijesam čuo.

Gospodine Radunoviću, Potpuno mi je jasna Vaša namjera ,kao starog aktiviste DPS-a da po svaku cijenu naškodite NSD-i i DF-u uopšte. Vaši napori su uzaludni, uskoro će u Crnoj Gori,kao u Beranama doći sloboda i kraj ovom lopovskom i mafijaškom režimu, koji je ojadio čitav narod Crne Gore više nego bilo koji okupator. Vi ste stalni portparol tog i takvog režima preko Espone. Ali lažima i podvalama mora doći kraj. Čudi samo da su se Vašoj misiji pridružili i „tri izvora iz NSD”. Lično mislim da su izvori izmišljeni,mada znajući marifetluke DPS-a, ne bi me iznenadilo ništa.

Pominjanje g. Maslovarića je bilo u kontekstu Vaše optužbe da sam apsolutista pri postavljanju kadrova u Lokalnoj upravi. Ja mislim da sam to objasnio u prvom reagovanju, i da ja tu ne vidim apsoltizam.

Po mom dubokom mišljenju, Vi ste dobili zadatak da kao Srbin iz DPS-a (često ste mi to potencirali) napadnete jedinu parlamentarnu stranku koja okuplja srpski narod. (Opet dilema oko tri izvora iz NSD).

Čitav DPS je krenuo u obračun sa svim funkcionerima NSD-e, svako je dobio svije zadatke, a sve je dozvoljeno i laža i izmišljotine i zloupotrba položaja i lažni svedoci i fizičke prijetnje i nama i našima porodicama. Ali naišli ste na ljude koji se ne plaše baš tako.

I na samom kraju, gospodine Radunoviću, upali ste u jednu logičku grešku, ne može prvo glasanje za predsjednika OO biti apsolutizam, a drugo posle deset minuta za članove GO demokratsko i moja pirova pobjeda.Vi iz DPS-a možete samo da sanjate takve demokratske izbore. I kod vas nema nezadovoljnih.

Ako se pojave obično glavom plate.

Sa ovim pismom zavrašavam polemiku sa Vama. Nadam se da će biti korektno prenešeno na Esponi.

Srdačan pozdrav,

Radojica Živković          
Predsjednik OO NSD-e Berane


Radunović: Ako Vam je lakše, evo, priznajem, Vi ste jedini naš izvor iz NOVE

Uvaženi gospodine Živkoviću,

Nema razloga da se zahvaljujete na objavljenom pismu kojim ste neuspješno pokušali da, kako ste naveli, odgovorite na tekst “Pirova pobjeda Radojice Živkovića”. Čak, suprotno, razlog za zadovoljstvo imam ja i svi u Esponi, jer ste, konačno i vjerovatno “od prije nekoliko dana” počeli da čitate naše novine. Ovo iz razloga, jer ste javno saopštavali da “te novine ne čitate”, a mi Vam vjerovali.

Pored toga, koliko god da se ne slažem sa Vama ili sa bilo kim drugim, ko sam ja da ne dozvolim da neko ne objavi nešto u Esponi? Dok god budem u ovim novinama, one će svima omogućiti prostor da iskažu svoje mišljenje.

Zadovoljstvo bi bilo još i veće da su Vaša reagovanja na nivou onog što Vi, realno, možete, ali, nažalost, nijesu. Daleko su od onog što Vi, u političkom smislu, možete i sa kakvim bih volio da polemišem.

Ipak, da Vam odgovorim nan eke teze iz novog obraćanja koje je više usmjereno prema mojoj ličnosti, nego što demantuje bilo koju objavljenu informaciju.

Gospodine Živkoviću,

eSpona logo 300 x 90Od svega što ste pokušali da opovrgnete a vezano za apsolutizam, Vi samo potvrdiste taj podatak. Za razliku od jučerašnjeg obraćanja, kada ste govorili o demokratičnosti u Vašem odboru, danas saopštiste da su gospodin Tmušić i gospođa Dobrašinović na lično Vaš predlog izabrani i postali članovi OO. Gospodine Živkoviću, vrlo nelogična teza za opovrgavanje apsolutizma. Posebno to čudi od političara za kojeg i danas smatram da je izuzetno kvalitetan i veliki logičar. Za tu omašku Vam imam samo jedno opravdanje- vidnu nervozu zbog stanja i nezadovoljstva načinom Vašeg rukovođenja od strane članova OO NOVA Berane.

Vidno je, bole Vas i tri izvora Espone iz OO NOVA. Tri izvora nijesu vezana za NOVU, već sam naveo da svaki tekst, pa i ove na koje reagujete, sam pisao dobijajući informacije i provjeravajući ih iz tri izvora. I nigdje ne stoji da su ti, Vaši članovi, nezadovoljnici. Očigledno je samo da ste Vi nezadovoljni i nervozni. Zašto? Pa, valjda je u OO NOVA Berane, nakon demokratskih izbora, sve u najboljem redu! Nema razloga za nervozu.

No, evo, ako će Vam biti lakše, nijesam imao “tri izvora iz NOVE. Bio sam vidovit kao “baba Vanga”, kako ste to napisali, a jedini izvor ste mi Vi, jer ste sve moje “vidovitosti” juče i potvrdili.

U nedostatku argumenata, umjesto na Vaše bivše partijske prijatelje, na koje ste se juče obrušili, danas sam ja lično meta. Za jučerašnji napad na partijskog saborca sam kazao da to nije lijepo, za današnji pokušaj mog etikatiranja Vam  kažem da sam ga očekivao i da mi je drago što ste to uradili. To iz razloga što ste, još jednom, saopštili političku neistinu.

Na sreći ili žalost, gospodine Živkoviću, nikada nijesam bio portparol DPS-a. Ni na lokalnom ni državnom nivou, a nijesam ni član te Partije. Da budem dobronamjeran prema Vama, smatraću da ste tu grešku napravili usljed nervoze, a ne što ste željeli da kombinacijom poluistina nešto mi podmetnete.

Tačno je da sam bio portparol Opštine Berane i da sam prekid radnog odnosa zatražio 15 dana nakon pobjede DPS-a na lokalnim izborima u Beranama, osmog juna 2010. godine. Nezadovoljan nekim stvarima u funkcionisanju DPS-a, napustio sam i tu Partiju. Podsjetiću Vas, bilo je to u periodu kada su, za razliku od mene, koji sam svojom voljom odlazio iz Opštine, “na Vukino kanabe”, da ga mole za pomoć u novcu, legalizaciji divljih objekata, asfaltiranje ulica” i slične, manje ili veće usluge dolazili brojni. Pozicionari i opozicionari! Od “običnih” građana, do partijskih funkcionera. I poslanika, naravno!

E, iz tog razloga, nadam se da će doći sloboda, koju Vi najavljujete. U kojoj će odgovarati svi oni koji su se ogriješili o zakon. Bez obzira na partijsku pripadnost. Za razliku od Vas, ja smatram da treba da odgovara svaki član DPS-a ili NOVE, ili bilo koje druge partije, koji se ogriješio o zakon. Svi takvi na sud, pa nek tamo odgovaraju za svoja nepočinstva, ili dokažu svoju nevinost.

Znači, gospodine Živkoviću, sa ponosom ističem da sam bio portparol Opštine Berane i potvrđujem da sam bio član DPS-a, kao i da sam, nezadovoljan funkcionisanjem Opštine i te Partije, uprkos molbama da to ne radim, napustio i jedno i drugo. Ali, kakav Vam je to argument za ovu našu prepisku?

Isto kao kad bih ja Vas podsjećao kada ste bili predsjednik organizacije Saveza komunista Jugoslavije (SKJ) u kolektivu u kojem ste radili. I da ste, kako su pričale neke Vaše kolege (u pitanju je samo priča, a ne informacije naših izvora) bili radikalniji komunista, nego što ste danas “novodemokrata”. Neozbiljni su to argumenti. I jai h ne koristim!

E, ovo se zove etiketa, gospodine Živkoviću!

Ako smo i to razriješili, ostalo je još samo da Vam odgovorim na moje nacionalno osjećanje, koje ste, bez razloga, potencirali.

Tačno je da se osjećam pripadnikom srpskog naroda i to nijesam saopštavao samo Vama već i bilo kome koga je to interesovalo, mada mislim da je takvo interesovanje ružno.

Na kraju, žao mi je što ste najavili da završavate polemiku. Možda bih od Vas, kao “jedinog izvora” iz NOVE saznao još po nešto novo što bi se moglo desiti u, na primjer, narednih desetak dana u Odboru kojim rukovodite. Za Vas je prostor u Esponi uvijek otvoren. Takva su naša, srpska posla!

S poštovanjem,

Saša Radunović

 

Otvorena televizija eu banner

 

Politika

Objavljeno: 07/11/2017
sd-petnjica-afirmacijom-poljoprivrede-do-razvoja-bihoraPlan razvoja poljoprivredne proizvodnje na području Bihora predstavlja temu saopštenja OO SD Petnjica. Dostavljeno saopštenje Medijskog tima Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 05/11/2017
sd-dosljedno-da-petnjica-bude-ljepse-mjesto-za-zivotPoziv građanima Petnjice da podrže izbornu listu Socijaldemokrata (SD) kako bi Petnjica postala mjesto u kojem će “doći do značajnog napretka” predstavlja temu ...
eSpona
Objavljeno: 01/11/2017
petnjica-za-31-odbornicko-mjesto-izborne-liste-predalo-osam-partijaOpštinskoj izbornoj komisiji (OIK) u Petnjici predato je osam izbornih lista koje će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima. Izborne liste posljednje su, ...
eSpona
Objavljeno: 31/10/2017
petnjica-dps-predao-izbornu-listuDemokratska partija socijalista (DPS) predala je juče Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) izbornu listu za lokalne izbore u Petnjici. Kako je Espona i najavila, ...
eSpona
Objavljeno: 30/10/2017
oo-sd-petnjica-socijaldemokrate-predale-izbornu-listuPovodom predaje izborne liste za lokalne izbore u Petnjici saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 29/10/2017
petnjica-sdp-predala-listu-predsjednik-oo-snp-a-u-toj-opstini-podnio-ostavkuOpštinski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Petnjica juče je predao izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK), a samo dva dana prije posljednjeg roka za ...
eSpona
Objavljeno: 27/10/2017
sd-milan-popadic-nosilac-liste-u-mojkovcuPovodom sastava izborne liste koja će učestvovati na lokalnim izborima u Mojkovcu saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 26/10/2017
samir-agovic-nosilac-izborne-liste-dps-a-u-petnjiciNosilac izborne liste Demokratske partije socijalista (DPS) na predstojećim lokalnim izborima u Petnjici biće Samir Agović - aktuelni predsjednik Opštine, odlučeno ...
eSpona
Objavljeno: 26/10/2017
petnjica-trideset-i-jednog-odbornika-bira-6-240-gradanaŠest hiljada i 240 građana Petnjice sa biračkim pravom izabraće 31 odbornika lokalne Skupštine. Naredni, drugi po redu lokalni izbori u toj opštini održaće se u ...
eSpona
Objavljeno: 23/10/2017
srpska-koalicija-u-beranama-je-uspostavljena-koalicija-potpredsjednika-snp-a-i-dps-aSumnja da je u Beranama formirana koalicija predstavlja temu saopštenja za javnost Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Srpska ...
eSpona
Objavljeno: 10/10/2017
rozaje-opozicija-bojkotuje-lokalni-parlament-a-vladajuca-bs-bez-vecineDo rješenja parlamentarne krize, odnosno prekida opozicionog bojkota rada Skupštine opštine (SO) Rožaje, nije došlo ni na nedavnom sastanku koji su organizovali ...
eSpona
Objavljeno: 28/09/2017
oo-dps-berane-amaterska-gluma-odlazece-beranske-vlastiViđenje odnosa u beranskoj vladajućoj koaliciji i neusvajanje skupštinskih odluka predstavlja temu saopštenja OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 27/09/2017
u-odnosu-na-proslogodisnje-izbore-smanjen-broj-biraca-u-opstinama-cetinje-petnjica-i-mojkovacPovodom Odluke predsjednika Crne Gore Filipa Vujanovića, o raspisivanju lokalnih izbora u Prijestonici Cetinje i opštinama Petnjica i Mojkovac za 26. novembar 2017. ...
eSpona
Objavljeno: 25/09/2017
raspisani-izbori-u-petnjici-mojkovcu-i-cetinjuPredsjednik Crne Gore, Filip Vujanović raspisao je lokalne izbore u tri opštine, od čega su dvije na sjeveru države. Prema odluci Vujanovića, lokalni izbori u ...
eSpona
Objavljeno: 24/09/2017
srpska-koalicija-dostavila-svoje-predloge-za-deklaraciju-o-zastiti-i-ocuvanju-srpskog-narodaPovodom dostavljanja liste predloga za Deklaraciju o zaštiti i očuvanju srpskog naroda organima Republike Srbije i Republike Srpske saopštenjem za javnost ...
eSpona
Objavljeno: 21/09/2017
suster-jos-jedan-poziv-na-otrjeznjenje-crnogorskoj-opozicijiPovodom sastanaka predstavnika Evropske unije sa predstavnicima crnogorskih opozicionih partija saopštenjem za javnost se oglasio Medijski tim Socijaldemokrata (SD) ...
eSpona
Objavljeno: 11/09/2017
ocekivano-novi-prekid-sjednice-so-beraneŠesnaesta sjednica Skupštine opštine (SO) Berane prekinuta je, nakon što su odbornici vladajuće koalicije, “Zdravo Berane” većinom glasova, usvojili predloge odluka ...
eSpona
Objavljeno: 11/09/2017
oo-dps-nelegitimna-skupstina-beranske-nezdrave-druzinePovodom zakazivanja XVI sjednice Skupštine opštine Berane, saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berana. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 08/09/2017
srpska-koalicija-ucestvovacemo-u-izradi-deklaracije-o-zastiti-i-ocuvanju-srpskog-narodaPovodom najave izrade Deklaracije o zaštiti i očuvanju srpskog naroda saopštenjem za javnost se oglasila Srpska koalicija. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 31/08/2017
fustic-srpska-koalicija-imace-sopstvenog-kandidata-na-predsjednickim-izborimaNajava da će imati svog predsjedničkog kandidata ili da kandidat, kao kompromisno rješenje kompletne opozicije, mora biti Srbin predstavlja temu saopštenja za ...
eSpona
Objavljeno: 30/08/2017
oo-dps-nezdrava-koalicija-zavrsava-vd-mandatNa navode Koalicije „Zdravo Berane“ reagovali su iz OO DPS Berane. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi. „Nezdrava“ družina beranskih vlastodržaca ...
eSpona
Objavljeno: 30/08/2017
zdravo-berane-dps-ovci-probudili-ste-se-iz-sna-i-cetiri-mjeseca-pred-redovne-izbore-trazite-vanrednePovodom saopštenjaOO DPS Berane reagovali su iz Koalicije “Zdravo Berane”. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi. Nedavno saopštenje OO DPS-a je još ...
eSpona
Objavljeno: 28/08/2017
oo-dps-vanredni-izbori-zbog-napretka-beranaNeodržavanje sjednica lokalnog parlamenta i zahtjev za raspisivanje vanrednih lokalnih izbora teme su saopštenja za javnost Opštinskog odbora Demokratske partije ...
eSpona
Objavljeno: 28/08/2017
crna-gora-na-geopolitickoj-mapi-turske-interesi-saradnja-izazoviCivilizacijski sukob nakon Hladnog rata Pobjeda Zapada u hladnom ratu nije proizvela trijumf, već iscrpljenje. Uzrok stagnacije Zapada na polju globalne ekonomije ...
eSpona
Objavljeno: 27/08/2017
uticaj-geoekonomije-na-drzave-jugoistocne-evrope-seeRegion SEE kao vijekovno geopolitičko polje Nalazeći se na dodiru civilizacija, religijskih uticaja, na granici kontinenata i različitih kultura – region SEE je ...
eSpona
Objavljeno: 26/08/2017
oo-sd-mojkovac-bivsi-predsjednik-oo-lscg-pristupio-socijaldemokratamaPristupanje Socijaldemokratama Crne Gore Uglješe Mrdovića, bivšeg predsjednika OO LSCG Mojkovac, predstavlja temu saopštenja Medijskog tima te partije. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 24/08/2017
sd-demagozi-populisti-i-rusitelji-ponovo-na-okupuKritike upućene vladajućoj koaliciji i ministru prosvjete predstavljaju temu saopštenja za javnost Medijskog tima Socijaldemokrata Crne Gore. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 20/08/2017
srpska-koalicija-poziv-srpskom-narodu-da-se-odupre-aparthejduPoziv Srbima da se politički ujedine predstavlja temu saopštenja za javnost Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Pripadnici ...
eSpona
Objavljeno: 19/08/2017
kolasin-savjetnik-predsjednika-so-nosilac-cetnickog-ordenaSavjetnik predsjednika Skupštie opštine Kolašin i predsjednik lokalnog odbora Nove srpske demokratije Dragoljub Bulatović, dobio je na nedavnom skupu pristalica ...
eSpona
Objavljeno: 11/08/2017
bjelopoljska-partija-predsjednik-drzave-da-bude-dostojanstveno-postovanPovodom narednih izbora za predsjednika Crne Gore i želje da potencijalni kandidati zasluže poštovanje svih građana saopštenjem za javnost oglasila se ...
eSpona
Objavljeno: 05/08/2017
oo-sd-mojkovac-bivsi-sekretar-oo-sdp-mojkovac-presao-u-sdPristupanje Socijaldemokratama (SD) Mojkovca Saše Rabrenovića - bivšeg sekretara OO SDP u tom gradu predstavlja temu saopštenja OO SD Mojkovac. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 31/07/2017
branko-femic-izabran-za-clana-odbora-direktora-poste-crne-goreBeranac Branko Femić novi je član Odbora direktora Pošte Crne Gore. Femić je na tu dužnost izabran krajem prešle nedjelje, kada je Vlada Crne Gore dala saglasnost ...
eSpona
Objavljeno: 21/07/2017
svecanom-sjednicom-obiljezen-21-jul-dan-opstine-beraneOdržana svečana sjednica i večerašnji koncert Ivane Selakov koji će se održati u glavnoj gradskoj ulici, glavna su obilježja svečanosti organizovanih u Beranama ...
eSpona
Objavljeno: 18/07/2017
vlada-markovic-pohvalio-saradnju-sa-opstinom-berane“Opština Berane je spremna na saradnju sa Vladom i ima podršku Vlade za razliku od nekih opština u kojima je opozicija na vlasti”, kazao  je danas u Beranama ...
eSpona
Objavljeno: 07/07/2017
oo-dps-berane-zdravo-berane-u-zavrsnoj-fazi-raspadanjaPosjeta Dudelanžu predstavnika Opštine Berane i sastav skupštinskog Odbora za međunarodnu saradnju predstavljaju temu saopštenja za javnost OO DPS Berane. ...
eSpona
Objavljeno: 24/06/2017
stranka-penzionera-invalida-i-socijalne-pravde-usla-u-srpsku-koalicijuPovodom odluke o pristupanju Srpskoj listi saopštenjem se oglasila Stranka penzionera, invalida i socijalne pravde Crne Gore. Espona integralno prenosi objavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 12/06/2017
sd-izabran-novi-saziv-oo-socijaldemokrata-plavPovodom održane izborne Konvencije OO Socijaldemokrata (SD) Plav saopštenjem se oglasio Medijski tim te partije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 09/06/2017
scekic-kandidovacu-se-za-predsjednika-snp-a-ako-clanstvo-bude-traziloSocijalistička narodna partija (SNP) nije ničija privatna prćija, poručio je Dragoslav Šćekić - predsjednik OO SNP Berane i predsjednik te Opštine u intrevjuu za ...
eSpona
Objavljeno: 09/06/2017
zad-mojkovca-organizovao-zdravstvenu-tribinu-za-gradanke-te-opstineTumori materice, naslov je predavanja i zdravstvene tribine održane u Mojkovcu. Naime, u cilju prevencije kancera grlića materice predavač, doktor Mirjana Zindović, ...
eSpona
Objavljeno: 08/06/2017
oo-dps-zatrazio-postovanje-poslovnika-o-radu-so-beranePovodom zapocete sjednice SO Berane saopstenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopstenje Espona integralno prenosi. Koalicija „Zdravo Berane“, ...
eSpona
Objavljeno: 07/06/2017
dr-mevlida-gusinjac-predsjednica-oo-sd-bijelo-poljePovodom izbora predsjednice OO SD Bijelo Polje saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata Crne Gore. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 06/06/2017
zvanicno-crna-gora-punopravna-clanica-nato-aCrna Gora je od sinoć i zvanično postala država članica NATO saveza. Prema proceduri Vašingtonskog ugovora, predaje ratifikacionih instrumenata  obavljena je u ...
eSpona
Objavljeno: 29/05/2017
brajovic-nastavlja-se-uzlazni-trend-podrske-socijaldemokratamaPovodom održanih Konvencija u Beranama, Bijelom Polju i Andrijevici saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata Crne Gore. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 17/05/2017
zivkovic-milane-sve-ruzne-rijeci-o-meni-vec-su-potrosili-ovi-iz-dps-aNa reagovanje Milana Miloševića koje je pod naslovom “Milan Milošević reagovao na navode Radojice Živkovića” Espona objavila juče odgovorio je Predsjednik OO NOVA ...
eSpona
Objavljeno: 16/05/2017
nova-ostavka-na-clanstvo-u-oo-nova-beraneOdbornik u Skupštini opštine Berane i ugledni član Opštinskog odbora (OO) Nove srpske demokratije (NOVA) u tom gradu, dr Jugoslav Račić podnio je ostavku na mjesto ...
eSpona
Objavljeno: 16/05/2017
milan-milosevic-reagovao-na-navode-radojice-zivkovicaPovodom Otvorenog pisma Radojice Živkovića upućenog Elektronskim novinama Espona, koje smo objavili 14. maja, pod naslovom „Radojica Živković- predsjednik Nove ...
eSpona
Objavljeno: 14/05/2017
radojica-zivkovic-predsjednik-oo-nove-srpske-demokratije-reagovao-na-tekst-esponePovodom teksta “Pirova pobjeda Radojice Živkovića” koji smo objavili 12. maja reagovao je Radojica Živković - predsjednik OO NOVA Berane. Dostavljeno reagovanje ...
eSpona
Objavljeno: 12/05/2017
pirova-pobjeda-radojice-zivkovicaIzborna skupština OO Nove srpske demokratije, potom predsjednika Odbora i članova Glavnog odbora Partije iz Berana nijesu prošli bez iznenađenja i ostavki, a ...
eSpona
Objavljeno: 09/05/2017
oo-nova-radojica-zivkovic-dobio-jos-jedan-mandat-predsjednika-nove-u-beranamaPredsjednik Opštinskog odbora Nove srpske demokratije (NOVA) u Beranama i u narednom periodu biće Radojica Živković, odlučeno je juče većinom glasova članova ...
eSpona
Objavljeno: 07/05/2017
dr-radenko-scekic-masovni-mediji-kao-sredstva-politicke-propagande-u-crnoj-goriZahvaljujući saradnji sa dr Radenkom Šćekićem, jednim od evropskih eksperata za izučavanje propagande, Espona objavljuje posljednji tekst feljtona vezanog za ...
eSpona

Kolumne: