Radojica ZivkovicPovodom polemike koju smo objavili juče stiglo nam je novo reagovanje gospodina Radojice Živkovića - predsjednik OO NOVA Berane. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi i objavljuje naš odgovor gospodinu Živkoviću.

Živković: Vi ste stari aktivista i stalni portparol DPS-a

Gospodine Radunoviću,

Hvala na objavljenom pismu koje sam Vam poslao kao odgovor na tekst "Pirova pobjeda Radojice Živkovića".

Cilj mog reagovanja bio je da Vam dokažem da moja pobjeda nije pirova, nego pobjeda dobijena u jednoj demokratskoj atmosferi, tajnim glsanjem između dva kandidata i ubedljiva.

Pošto ističete pripadnost DPS-u, da li se sjećate da je ikada DPS birao tajno između više kandidata? Кažete pirova jer navodno izabrani članovi GO su nezadovoljni pa ću imati sa njima  problema (to ste saznali iz tri izvora).

Jedan od izabranih je moj prvi saradnik i potpredsjednik g. Tmušić, koji je na moj predlog sada izabran. Druga, g. Dobrašinović je skoro, na moj predlog, postala član NSD, i na moj predlog član OO. Moja bivša učenica i svaki dan se gledamo, nikakvo nezadovoljstvo nije iskazala. Znači Vaši izvori lažu, ili ste ih izmislili. Ostali g-đa Ivanović i g. Folić su bili protivkandidati na izborima za predsjednika (g. Folić je u slučaju pobjede predložio g-đu Ivanović za potpredsjednicu). I sa njima sam bio u kontaktu, nikakvo nezadovoljstvo nijesam čuo.

Gospodine Radunoviću, Potpuno mi je jasna Vaša namjera ,kao starog aktiviste DPS-a da po svaku cijenu naškodite NSD-i i DF-u uopšte. Vaši napori su uzaludni, uskoro će u Crnoj Gori,kao u Beranama doći sloboda i kraj ovom lopovskom i mafijaškom režimu, koji je ojadio čitav narod Crne Gore više nego bilo koji okupator. Vi ste stalni portparol tog i takvog režima preko Espone. Ali lažima i podvalama mora doći kraj. Čudi samo da su se Vašoj misiji pridružili i „tri izvora iz NSD”. Lično mislim da su izvori izmišljeni,mada znajući marifetluke DPS-a, ne bi me iznenadilo ništa.

Pominjanje g. Maslovarića je bilo u kontekstu Vaše optužbe da sam apsolutista pri postavljanju kadrova u Lokalnoj upravi. Ja mislim da sam to objasnio u prvom reagovanju, i da ja tu ne vidim apsoltizam.

Po mom dubokom mišljenju, Vi ste dobili zadatak da kao Srbin iz DPS-a (često ste mi to potencirali) napadnete jedinu parlamentarnu stranku koja okuplja srpski narod. (Opet dilema oko tri izvora iz NSD).

Čitav DPS je krenuo u obračun sa svim funkcionerima NSD-e, svako je dobio svije zadatke, a sve je dozvoljeno i laža i izmišljotine i zloupotrba položaja i lažni svedoci i fizičke prijetnje i nama i našima porodicama. Ali naišli ste na ljude koji se ne plaše baš tako.

I na samom kraju, gospodine Radunoviću, upali ste u jednu logičku grešku, ne može prvo glasanje za predsjednika OO biti apsolutizam, a drugo posle deset minuta za članove GO demokratsko i moja pirova pobjeda.Vi iz DPS-a možete samo da sanjate takve demokratske izbore. I kod vas nema nezadovoljnih.

Ako se pojave obično glavom plate.

Sa ovim pismom zavrašavam polemiku sa Vama. Nadam se da će biti korektno prenešeno na Esponi.

Srdačan pozdrav,

Radojica Živković          
Predsjednik OO NSD-e Berane


Radunović: Ako Vam je lakše, evo, priznajem, Vi ste jedini naš izvor iz NOVE

Uvaženi gospodine Živkoviću,

Nema razloga da se zahvaljujete na objavljenom pismu kojim ste neuspješno pokušali da, kako ste naveli, odgovorite na tekst “Pirova pobjeda Radojice Živkovića”. Čak, suprotno, razlog za zadovoljstvo imam ja i svi u Esponi, jer ste, konačno i vjerovatno “od prije nekoliko dana” počeli da čitate naše novine. Ovo iz razloga, jer ste javno saopštavali da “te novine ne čitate”, a mi Vam vjerovali.

Pored toga, koliko god da se ne slažem sa Vama ili sa bilo kim drugim, ko sam ja da ne dozvolim da neko ne objavi nešto u Esponi? Dok god budem u ovim novinama, one će svima omogućiti prostor da iskažu svoje mišljenje.

Zadovoljstvo bi bilo još i veće da su Vaša reagovanja na nivou onog što Vi, realno, možete, ali, nažalost, nijesu. Daleko su od onog što Vi, u političkom smislu, možete i sa kakvim bih volio da polemišem.

Ipak, da Vam odgovorim nan eke teze iz novog obraćanja koje je više usmjereno prema mojoj ličnosti, nego što demantuje bilo koju objavljenu informaciju.

Gospodine Živkoviću,

eSpona logo 300 x 90Od svega što ste pokušali da opovrgnete a vezano za apsolutizam, Vi samo potvrdiste taj podatak. Za razliku od jučerašnjeg obraćanja, kada ste govorili o demokratičnosti u Vašem odboru, danas saopštiste da su gospodin Tmušić i gospođa Dobrašinović na lično Vaš predlog izabrani i postali članovi OO. Gospodine Živkoviću, vrlo nelogična teza za opovrgavanje apsolutizma. Posebno to čudi od političara za kojeg i danas smatram da je izuzetno kvalitetan i veliki logičar. Za tu omašku Vam imam samo jedno opravdanje- vidnu nervozu zbog stanja i nezadovoljstva načinom Vašeg rukovođenja od strane članova OO NOVA Berane.

Vidno je, bole Vas i tri izvora Espone iz OO NOVA. Tri izvora nijesu vezana za NOVU, već sam naveo da svaki tekst, pa i ove na koje reagujete, sam pisao dobijajući informacije i provjeravajući ih iz tri izvora. I nigdje ne stoji da su ti, Vaši članovi, nezadovoljnici. Očigledno je samo da ste Vi nezadovoljni i nervozni. Zašto? Pa, valjda je u OO NOVA Berane, nakon demokratskih izbora, sve u najboljem redu! Nema razloga za nervozu.

No, evo, ako će Vam biti lakše, nijesam imao “tri izvora iz NOVE. Bio sam vidovit kao “baba Vanga”, kako ste to napisali, a jedini izvor ste mi Vi, jer ste sve moje “vidovitosti” juče i potvrdili.

U nedostatku argumenata, umjesto na Vaše bivše partijske prijatelje, na koje ste se juče obrušili, danas sam ja lično meta. Za jučerašnji napad na partijskog saborca sam kazao da to nije lijepo, za današnji pokušaj mog etikatiranja Vam  kažem da sam ga očekivao i da mi je drago što ste to uradili. To iz razloga što ste, još jednom, saopštili političku neistinu.

Na sreći ili žalost, gospodine Živkoviću, nikada nijesam bio portparol DPS-a. Ni na lokalnom ni državnom nivou, a nijesam ni član te Partije. Da budem dobronamjeran prema Vama, smatraću da ste tu grešku napravili usljed nervoze, a ne što ste željeli da kombinacijom poluistina nešto mi podmetnete.

Tačno je da sam bio portparol Opštine Berane i da sam prekid radnog odnosa zatražio 15 dana nakon pobjede DPS-a na lokalnim izborima u Beranama, osmog juna 2010. godine. Nezadovoljan nekim stvarima u funkcionisanju DPS-a, napustio sam i tu Partiju. Podsjetiću Vas, bilo je to u periodu kada su, za razliku od mene, koji sam svojom voljom odlazio iz Opštine, “na Vukino kanabe”, da ga mole za pomoć u novcu, legalizaciji divljih objekata, asfaltiranje ulica” i slične, manje ili veće usluge dolazili brojni. Pozicionari i opozicionari! Od “običnih” građana, do partijskih funkcionera. I poslanika, naravno!

E, iz tog razloga, nadam se da će doći sloboda, koju Vi najavljujete. U kojoj će odgovarati svi oni koji su se ogriješili o zakon. Bez obzira na partijsku pripadnost. Za razliku od Vas, ja smatram da treba da odgovara svaki član DPS-a ili NOVE, ili bilo koje druge partije, koji se ogriješio o zakon. Svi takvi na sud, pa nek tamo odgovaraju za svoja nepočinstva, ili dokažu svoju nevinost.

Znači, gospodine Živkoviću, sa ponosom ističem da sam bio portparol Opštine Berane i potvrđujem da sam bio član DPS-a, kao i da sam, nezadovoljan funkcionisanjem Opštine i te Partije, uprkos molbama da to ne radim, napustio i jedno i drugo. Ali, kakav Vam je to argument za ovu našu prepisku?

Isto kao kad bih ja Vas podsjećao kada ste bili predsjednik organizacije Saveza komunista Jugoslavije (SKJ) u kolektivu u kojem ste radili. I da ste, kako su pričale neke Vaše kolege (u pitanju je samo priča, a ne informacije naših izvora) bili radikalniji komunista, nego što ste danas “novodemokrata”. Neozbiljni su to argumenti. I jai h ne koristim!

E, ovo se zove etiketa, gospodine Živkoviću!

Ako smo i to razriješili, ostalo je još samo da Vam odgovorim na moje nacionalno osjećanje, koje ste, bez razloga, potencirali.

Tačno je da se osjećam pripadnikom srpskog naroda i to nijesam saopštavao samo Vama već i bilo kome koga je to interesovalo, mada mislim da je takvo interesovanje ružno.

Na kraju, žao mi je što ste najavili da završavate polemiku. Možda bih od Vas, kao “jedinog izvora” iz NOVE saznao još po nešto novo što bi se moglo desiti u, na primjer, narednih desetak dana u Odboru kojim rukovodite. Za Vas je prostor u Esponi uvijek otvoren. Takva su naša, srpska posla!

S poštovanjem,

Saša Radunović

eSpona OTV EU

Politika

Objavljeno: 17/08/2018
oo-sd-plav-mi-smo-sadasnjost-i-buducnost-a-zogoviceva-ideologija-daleka-proslostPovodom medijskih prepucavanja sa Demokratskim frontom saopštenjem za javnost oglasio se OO SD Plav. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Da je ...
eSpona
Objavljeno: 16/08/2018
rozaje-dps-ceka-poziv-bs-za-razgovoreOdbornici Demokratske partije socijalista (DPS) u Rožajama dali su podršku izboru predsjednika Opštine i SO u toj opštini, koji su iz redova Bošnjačke stranke (BS) ...
eSpona
Objavljeno: 09/08/2018
oo-sd-bajraktarevic-predsjednik-stijovic-i-canovic-potpredsjednici-opstine-plavPovodom izbora predsjednika i potpredsjednika Opštine Plav saopštenjem za javnost se oglasio Medijski tim Socijaldemokrata. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 21/07/2018
sastanak-markovic-i-scekic-saglasni-da-treba-zajednicki-raditi-na-valorizaciji-resursa-beranaPredsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković i predsjednik Opštine Berane Dragoslav Šćekić saglasili su se juče da Vlada i Opština vide prostor za ...
eSpona
Objavljeno: 12/07/2018
zavrsena-druga-sjednica-so-beraneOdbornici lokalnog parlamenta usvojili su sinoć sve predloge odluka izvršne vlasti, dok Informacija o radu Centra bezbjednosti Berane za 2017. godinu i Izvještaj o ...
eSpona
Objavljeno: 10/07/2018
zakazana-druga-redovna-sjednica-so-beraneDruga redovna sjednica Skupštine opštine Berane zakazana je za srijedu, 11. jul, a na Dnevnom redu je, sa predloženom Dopunom, 17 tačaka. Predviđenim dnevnim ...
eSpona
Objavljeno: 11/06/2018
tihomir-bogavac-novi-predsjednik-oo-snp-u-beranamaTihomir Bogavac izabran je za predsjednika Opštinskog odbora Socijalističke narodne partije (SNP) Berana na prvoj konstitutivnoj sjednici novog odbora. Kako ...
eSpona
Objavljeno: 08/06/2018
oo-sd-najjaca-smo-partija-u-plavuOsvrt na ostvareni rezultat na lokalnim izborima u Plavu predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 08/06/2018
zavrsena-prva-redovna-sjednica-so-beraneUsvojeni Izvještaj o radu predsjednika Opštine i Predlog Odluke o komunalnom opremanju građevinskog zemljišta za bespravne objekte, obilježili su drugi dan rada ...
eSpona
Objavljeno: 07/06/2018
lokalna-uprava-nezadovoljna-odnosom-vlade-prema-beranamaNezadovoljstvo saradnjom Vlade Crne Gore sa lokalnom upravom predstavlja temu saopštenja  Opštine Berane. Dostavljeno saopštenje PR službe Predsjednika opštine ...
eSpona
Objavljeno: 05/06/2018
oo-sd-kolasin-osvojili-70-vise-glasova-u-odnosu-na-2016-godinuOstvareni rezultat na lokalnim izborima u Kolašinu i povećanje broja glasova u odnosu na parlamentarne izbore predstavlja temu saopštenja OO Socijaldemokrata (SD) ...
eSpona
Objavljeno: 05/06/2018
nastavak-prve-redovne-sjednice-so-berane-zakazan-za-cetvrtakPrva redovna sjednica lokalnog parlamenta nastaviće se u četvrtak, sedmog juna. Kako je objavljeno na zvaničnom sajtu Opštine Berane, nastavak je zakazan za ...
eSpona
Objavljeno: 04/06/2018
sd-u-rozajama-osvojili-67-posto-vise-glasova-u-odnosu-na-parlamentarne-izboreOsvrt na osvojeni broj glasova na lokalnim izborima u Rožajama i poređenje sa brojem dobijenim prije dvije godine, na parlamentarnim, predstavlja temu saopštenja ...
eSpona
Objavljeno: 01/06/2018
petnjica-danas-dobija-ulicu-21-majOdbornici lokalnog parlamenta u Petnjici danas će, pored ostalih tačaka dnevnog reda, razmatrati predloge odluka o dodjeli imena ulica i trgova u tom opštini, među ...
eSpona
Objavljeno: 31/05/2018
kasno-marko-na-sjednicu-stizeNakon šest sati rada odbornici Skupštine opštine Berane usvojili su osam tačaka dnevnog reda. Sjednica je oko 16 časova prekinuta, a o terminu njenog nastavka ...
eSpona
Objavljeno: 30/05/2018
sjutra-se-odrzava-prva-redovna-sjednica-so-beranePrva redovna sjednica SO Berane održaće se u četvrtak, 31. maja, a odbornici će raspravljati o 21 tački dnevnog reda. Kako je predviđeno, odbornici će, pored ...
eSpona
Objavljeno: 28/05/2018
na-krilima-predsjednickih-dps-trijumfovao-i-na-lokalnim-izborimaDemokratska partija socijalista i koalicije koju je predvodila na juče održanim lokalnim izborima, dominirala je i u većini njih ostvarila ubjeljive ...
eSpona
Objavljeno: 24/05/2018
dedeic-vrijeme-je-da-se-srbi-pitajuUpozorenje građanima Podgorice da ne dozvole da budu prevareni pričama o rasipanju glasova predstavlja temu saopštenja Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 23/05/2018
oo-sd-plav-bicemo-najaca-partija-u-plavuPredstavljanje izborne liste u Plavu i poruke sa završne Konvencije u tom gradu predstavljaju temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 19/05/2018
kad-ni-najveci-broj-osvojenih-glasova-dps-predsjednickog-kandidata-nije-dovoljan-za-pobjedu-u-beranamaInauguracija novog predsjednika Crne Gore, Mila Đukanovića, obaviće se sjutra, na Cetinju. Biće to drugi put da Đukanović započinje predsjednički mandat, nakon što ...
eSpona
Objavljeno: 18/05/2018
oo-sd-plav-za-cetiri-godine-otvoricemo-novih-100-radnih-mjestaObećanje da će u naredne četiri godine otvoriti novih 100 radnih mjesta predstavlja temu saopštenja OO Socijaldemokrata Plav. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 17/05/2018
oo-sd-kolasin-lokalna-vlast-okrenula-leda-gradanimaPlan budućeg rješavanja problema u Kolašinu predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. U ...
eSpona
Objavljeno: 15/05/2018
sest-odbornika-dps-a-podnijelo-ostavkeŠest odbornika Demokratske partije socijalista (DPS) podnijelo je ostavke na te funkcije. O tome je obaviještena Služba lokalnog parlamenta, saznaje ...
eSpona
Objavljeno: 14/05/2018
oo-sd-sport-je-vazan-segment-razvoja-rozajaInsistiranje na kvalitetnijem posvećivanju razvoju sporta u Rožajama predstavlja temu saopštenja OO SD tog grada. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 13/05/2018
zizic-ustavni-sud-izvrsio-pravno-nasilje-nad-srpskom-koalicijomPovodom odbijanja žalbe na odluku Državne izborne komisije od strane Ustavnog suda Crne Gore saopštenjem se oglasila Srpska koalicija. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 11/05/2018
dedeic-hajkom-na-srpsku-koaliciju-df-dps-i-demokrate-zatiru-srpsko-ime-u-crnoj-goriOčekivanja od konačne odluke Ustavnog suda povodom poništavanja izborne liste Srpske koalicije u Kolašinu predstavljaju temu saopštenja Srpske liste. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 11/05/2018
bajraktarevic-socijaldemokrate-ce-rijesiti-problem-vodosnabdijevanja-u-plavuPrioritetno rješavanje problema vodosnabdijevanja građana Plava predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 10/05/2018
srpska-koalicija-ako-nam-poniste-listu-u-kolasinu-neka-poniste-i-u-podgorici-i-bijelom-polju-ali-i-sve-liste-df-aPovodom Rješenja Državne izborne komisije o pomištenju izborne liste u Kolašinu i podnešene žalbe Ustavnom sudu saopštenjem se oglasila Srpska koalicija. ...
eSpona
Objavljeno: 04/05/2018
mehmedovic-otvoricemo-nova-radna-mjesta-i-zaustaviti-iseljavanje-mladih-iz-plavaOtvaranje novih radnih mjesta i zaustavljanje iseljavanja mladih sa područja plavske opštine predstavlja temu saopštenja OO SD te opštine. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 28/04/2018
oo-socijaldemokrata-plav-prvi-predao-izbornu-listu-za-lokalne-izborePovodom predaje liste kandidata za predstojeće lokalne izbore u Plavu saopštenjem se oglasio OO Socijaldemokrata. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 27/04/2018
fejzic-poboljsati-status-mladih-u-rozajama-i-podstaci-ih-na-aktivizamNezadovoljstvo položajem mladih u Rožajama predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata Crne Gore. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 25/04/2018
usvojene-odluke-o-zaradama-lokalnih-funkcionera-sluzbenika-i-namjestenika-opstine-beraneJednoglasnim odlukama odbornika lokalnog parlamenta usvojeni su predlozi Odluke o zaradama lokalnih funkcionera i Odluke o zaradama lokalnih službenika i ...
eSpona
Objavljeno: 25/04/2018
budzet-opstine-berane-usvojen-u-visini-vecoj-od-11-miliona-euraOdbornici Skupštine opštine usvojili su Predlog Odluke Budžeta Opštine Berane za 2018. godinu sa amandmanom u visini od 11.341.191 eura. Za taj predlog glasalo je ...
eSpona
Objavljeno: 25/04/2018
oo-sd-plav-omer-mehmedovic-nosilac-izborne-listePovodom održane sjednice OO na kojoj je verifikovana izborna lista i izabran njen nosilac saopštenjem se oglasio OO Socijaldemokrata Plav. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 25/04/2018
po-hitnom-postupku-danas-se-odrzava-nova-sjednica-so-beranePredsjednik SO Berane Novica Obradović za danas je po hitnom postupku zakazao novu sjednicu lokalnog parlamenta. Za današnju sjednicu predložene su tri tačke ...
eSpona
Objavljeno: 24/04/2018
oo-sd-pluzine-miodrag-bakrac-nosilac-liste-socijaldemokrataPredaja izborne liste za lokalne izbore u Plužinama predstavlja temu saopštenja Socijaldemokrata Crne Gore. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 23/04/2018
so-berane-dragoslav-scekic-dobio-novi-mandat-na-mjestu-predsjednika-opstineGlasovima osamnaest odbornika Koalicije „Zdravo Berane“ i Demokratske Crne Gore predsjednik Opštine Berane i u narednom četvorogodišnjem mandatu biće Dragoslav ...
eSpona
Objavljeno: 20/04/2018
zakazana-sjednica-so-berane-po-hitnom-postupku-2Za ponedjeljak, 23. april, zakazana je sjednica SO Berane po hitnom postupku. Na dnevnom redu sjednice su četiri tačke, među kojima se ističu „Izbor predsjednika ...
eSpona
Objavljeno: 17/04/2018
dedeic-u-hajku-protiv-mene-i-srpske-koalicije-ukljucili-su-se-lazni-srbiPovodom ostvarenog rezultata na predsjedničkim izborima saopštenjem za javnost oglasio se Dobrilo Dedeić - kandidat Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 16/04/2018
predsjednicki-izbori-milo-dukanovic-novi-predsjednik-crne-goreNovi predsjednik Crne Gore je Milo Đukanović - predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS). On je u juče održanom prvom krugu izbora, prema preliminarnim ...
eSpona
Objavljeno: 15/04/2018
danas-se-odrzavaju-predsjednicki-izboriDanas se održavaju predsjednički izbori, treći od kako je Crna Gora obnovila nezavisnost. Pravo glasa na ovimizborima ima 532.599 građana, koji će moći da glasaju ...
eSpona
Objavljeno: 12/04/2018
novica-obradovic-novi-predsjednik-so-beraneČetrnaest odbornika koalicije Zdravo Berane i njihove četiri kolege iz Demokratske Crne Gore izabali su danas novog predsjednika Skupštine opštine Berane, Novicu ...
eSpona
Objavljeno: 11/04/2018
sjutra-se-odrzava-konstitutivna-sjednica-so-berane-pocinje-sjeca-knezevaKonstitutivna sjednica SO Berane zakazana je za sjutra, u četvrtak, 12. aprila, sa početkom u 12 časova. Za dnevni red sjednice predviđene su dvije tačke: ...
eSpona
Objavljeno: 05/04/2018
feniks-nadgleda-izbore-u-beranamaPovodom dobijenog ovlašćenja za službeno praćenje izbora za predsjednika Crne Gore na području Berana saopštenjem za javnost se oglasila NVO Ženska organizacija ...
eSpona
Objavljeno: 04/04/2018
dedeic-zasto-sam-protiv-koncepta-vojne-neutralnostiPoruka da Crna Gora treba da zamijeni članstvo u NATO sa ruskim bezbjedonosnim kišobranom predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića- predsjedničkog kandidata ...
eSpona
Objavljeno: 01/04/2018
dedeic-povlacenje-ambasadora-iz-pristine-prvi-potez-buduceg-predsjednika-crne-goreDa budući predsjednik treba da povuče ambasadora Crne Gore iz Prištine predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića - predsjedničkog kandidata Srpske koalicije. ...
eSpona
Objavljeno: 28/03/2018
dedeic-sa-rusijom-do-pobjedeSaopštenjem za javnost oglasio se Dobrilo Dedeić - predsjednički kandidat Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Glavni ...
eSpona
Objavljeno: 27/03/2018
dedeic-crnoj-gori-evrofanaticna-politika-ne-moze-donijeti-nista-dobroIzjava da se tokom kampanje neće baviti evropskim integracijama, već nacionalnim, predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića - predsjedničkog kandidata Srpske ...
eSpona
Objavljeno: 25/03/2018
smajo-sabotic-podrzao-predsjednicku-kandidaturu-dobrila-dedeicaPovodom kandidature Dobrila Dedeića za predsjednika Crne Gore saopštenjem se oglasio primarijus Smajo Šabotić. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 21/03/2018
oo-sd-jasan-plan-i-program-za-oporavak-posrnule-opstine-kolasinFormiranje izbornog štaba i otpočinjanje kampanje u Kolašinu predstavlja temu saopštenja OO SD Kolašin. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona

Preporučujemo knjigu:

 

Zeljko Rutovic Postmediji knjiga

 

Kolumne: