Radojica ZivkovicPovodom polemike koju smo objavili juče stiglo nam je novo reagovanje gospodina Radojice Živkovića - predsjednik OO NOVA Berane. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi i objavljuje naš odgovor gospodinu Živkoviću.

Živković: Vi ste stari aktivista i stalni portparol DPS-a

Gospodine Radunoviću,

Hvala na objavljenom pismu koje sam Vam poslao kao odgovor na tekst "Pirova pobjeda Radojice Živkovića".

Cilj mog reagovanja bio je da Vam dokažem da moja pobjeda nije pirova, nego pobjeda dobijena u jednoj demokratskoj atmosferi, tajnim glsanjem između dva kandidata i ubedljiva.

Pošto ističete pripadnost DPS-u, da li se sjećate da je ikada DPS birao tajno između više kandidata? Кažete pirova jer navodno izabrani članovi GO su nezadovoljni pa ću imati sa njima  problema (to ste saznali iz tri izvora).

Jedan od izabranih je moj prvi saradnik i potpredsjednik g. Tmušić, koji je na moj predlog sada izabran. Druga, g. Dobrašinović je skoro, na moj predlog, postala član NSD, i na moj predlog član OO. Moja bivša učenica i svaki dan se gledamo, nikakvo nezadovoljstvo nije iskazala. Znači Vaši izvori lažu, ili ste ih izmislili. Ostali g-đa Ivanović i g. Folić su bili protivkandidati na izborima za predsjednika (g. Folić je u slučaju pobjede predložio g-đu Ivanović za potpredsjednicu). I sa njima sam bio u kontaktu, nikakvo nezadovoljstvo nijesam čuo.

Gospodine Radunoviću, Potpuno mi je jasna Vaša namjera ,kao starog aktiviste DPS-a da po svaku cijenu naškodite NSD-i i DF-u uopšte. Vaši napori su uzaludni, uskoro će u Crnoj Gori,kao u Beranama doći sloboda i kraj ovom lopovskom i mafijaškom režimu, koji je ojadio čitav narod Crne Gore više nego bilo koji okupator. Vi ste stalni portparol tog i takvog režima preko Espone. Ali lažima i podvalama mora doći kraj. Čudi samo da su se Vašoj misiji pridružili i „tri izvora iz NSD”. Lično mislim da su izvori izmišljeni,mada znajući marifetluke DPS-a, ne bi me iznenadilo ništa.

Pominjanje g. Maslovarića je bilo u kontekstu Vaše optužbe da sam apsolutista pri postavljanju kadrova u Lokalnoj upravi. Ja mislim da sam to objasnio u prvom reagovanju, i da ja tu ne vidim apsoltizam.

Po mom dubokom mišljenju, Vi ste dobili zadatak da kao Srbin iz DPS-a (često ste mi to potencirali) napadnete jedinu parlamentarnu stranku koja okuplja srpski narod. (Opet dilema oko tri izvora iz NSD).

Čitav DPS je krenuo u obračun sa svim funkcionerima NSD-e, svako je dobio svije zadatke, a sve je dozvoljeno i laža i izmišljotine i zloupotrba položaja i lažni svedoci i fizičke prijetnje i nama i našima porodicama. Ali naišli ste na ljude koji se ne plaše baš tako.

I na samom kraju, gospodine Radunoviću, upali ste u jednu logičku grešku, ne može prvo glasanje za predsjednika OO biti apsolutizam, a drugo posle deset minuta za članove GO demokratsko i moja pirova pobjeda.Vi iz DPS-a možete samo da sanjate takve demokratske izbore. I kod vas nema nezadovoljnih.

Ako se pojave obično glavom plate.

Sa ovim pismom zavrašavam polemiku sa Vama. Nadam se da će biti korektno prenešeno na Esponi.

Srdačan pozdrav,

Radojica Živković          
Predsjednik OO NSD-e Berane


Radunović: Ako Vam je lakše, evo, priznajem, Vi ste jedini naš izvor iz NOVE

Uvaženi gospodine Živkoviću,

Nema razloga da se zahvaljujete na objavljenom pismu kojim ste neuspješno pokušali da, kako ste naveli, odgovorite na tekst “Pirova pobjeda Radojice Živkovića”. Čak, suprotno, razlog za zadovoljstvo imam ja i svi u Esponi, jer ste, konačno i vjerovatno “od prije nekoliko dana” počeli da čitate naše novine. Ovo iz razloga, jer ste javno saopštavali da “te novine ne čitate”, a mi Vam vjerovali.

Pored toga, koliko god da se ne slažem sa Vama ili sa bilo kim drugim, ko sam ja da ne dozvolim da neko ne objavi nešto u Esponi? Dok god budem u ovim novinama, one će svima omogućiti prostor da iskažu svoje mišljenje.

Zadovoljstvo bi bilo još i veće da su Vaša reagovanja na nivou onog što Vi, realno, možete, ali, nažalost, nijesu. Daleko su od onog što Vi, u političkom smislu, možete i sa kakvim bih volio da polemišem.

Ipak, da Vam odgovorim nan eke teze iz novog obraćanja koje je više usmjereno prema mojoj ličnosti, nego što demantuje bilo koju objavljenu informaciju.

Gospodine Živkoviću,

eSpona logo 300 x 90Od svega što ste pokušali da opovrgnete a vezano za apsolutizam, Vi samo potvrdiste taj podatak. Za razliku od jučerašnjeg obraćanja, kada ste govorili o demokratičnosti u Vašem odboru, danas saopštiste da su gospodin Tmušić i gospođa Dobrašinović na lično Vaš predlog izabrani i postali članovi OO. Gospodine Živkoviću, vrlo nelogična teza za opovrgavanje apsolutizma. Posebno to čudi od političara za kojeg i danas smatram da je izuzetno kvalitetan i veliki logičar. Za tu omašku Vam imam samo jedno opravdanje- vidnu nervozu zbog stanja i nezadovoljstva načinom Vašeg rukovođenja od strane članova OO NOVA Berane.

Vidno je, bole Vas i tri izvora Espone iz OO NOVA. Tri izvora nijesu vezana za NOVU, već sam naveo da svaki tekst, pa i ove na koje reagujete, sam pisao dobijajući informacije i provjeravajući ih iz tri izvora. I nigdje ne stoji da su ti, Vaši članovi, nezadovoljnici. Očigledno je samo da ste Vi nezadovoljni i nervozni. Zašto? Pa, valjda je u OO NOVA Berane, nakon demokratskih izbora, sve u najboljem redu! Nema razloga za nervozu.

No, evo, ako će Vam biti lakše, nijesam imao “tri izvora iz NOVE. Bio sam vidovit kao “baba Vanga”, kako ste to napisali, a jedini izvor ste mi Vi, jer ste sve moje “vidovitosti” juče i potvrdili.

U nedostatku argumenata, umjesto na Vaše bivše partijske prijatelje, na koje ste se juče obrušili, danas sam ja lično meta. Za jučerašnji napad na partijskog saborca sam kazao da to nije lijepo, za današnji pokušaj mog etikatiranja Vam  kažem da sam ga očekivao i da mi je drago što ste to uradili. To iz razloga što ste, još jednom, saopštili političku neistinu.

Na sreći ili žalost, gospodine Živkoviću, nikada nijesam bio portparol DPS-a. Ni na lokalnom ni državnom nivou, a nijesam ni član te Partije. Da budem dobronamjeran prema Vama, smatraću da ste tu grešku napravili usljed nervoze, a ne što ste željeli da kombinacijom poluistina nešto mi podmetnete.

Tačno je da sam bio portparol Opštine Berane i da sam prekid radnog odnosa zatražio 15 dana nakon pobjede DPS-a na lokalnim izborima u Beranama, osmog juna 2010. godine. Nezadovoljan nekim stvarima u funkcionisanju DPS-a, napustio sam i tu Partiju. Podsjetiću Vas, bilo je to u periodu kada su, za razliku od mene, koji sam svojom voljom odlazio iz Opštine, “na Vukino kanabe”, da ga mole za pomoć u novcu, legalizaciji divljih objekata, asfaltiranje ulica” i slične, manje ili veće usluge dolazili brojni. Pozicionari i opozicionari! Od “običnih” građana, do partijskih funkcionera. I poslanika, naravno!

E, iz tog razloga, nadam se da će doći sloboda, koju Vi najavljujete. U kojoj će odgovarati svi oni koji su se ogriješili o zakon. Bez obzira na partijsku pripadnost. Za razliku od Vas, ja smatram da treba da odgovara svaki član DPS-a ili NOVE, ili bilo koje druge partije, koji se ogriješio o zakon. Svi takvi na sud, pa nek tamo odgovaraju za svoja nepočinstva, ili dokažu svoju nevinost.

Znači, gospodine Živkoviću, sa ponosom ističem da sam bio portparol Opštine Berane i potvrđujem da sam bio član DPS-a, kao i da sam, nezadovoljan funkcionisanjem Opštine i te Partije, uprkos molbama da to ne radim, napustio i jedno i drugo. Ali, kakav Vam je to argument za ovu našu prepisku?

Isto kao kad bih ja Vas podsjećao kada ste bili predsjednik organizacije Saveza komunista Jugoslavije (SKJ) u kolektivu u kojem ste radili. I da ste, kako su pričale neke Vaše kolege (u pitanju je samo priča, a ne informacije naših izvora) bili radikalniji komunista, nego što ste danas “novodemokrata”. Neozbiljni su to argumenti. I jai h ne koristim!

E, ovo se zove etiketa, gospodine Živkoviću!

Ako smo i to razriješili, ostalo je još samo da Vam odgovorim na moje nacionalno osjećanje, koje ste, bez razloga, potencirali.

Tačno je da se osjećam pripadnikom srpskog naroda i to nijesam saopštavao samo Vama već i bilo kome koga je to interesovalo, mada mislim da je takvo interesovanje ružno.

Na kraju, žao mi je što ste najavili da završavate polemiku. Možda bih od Vas, kao “jedinog izvora” iz NOVE saznao još po nešto novo što bi se moglo desiti u, na primjer, narednih desetak dana u Odboru kojim rukovodite. Za Vas je prostor u Esponi uvijek otvoren. Takva su naša, srpska posla!

S poštovanjem,

Saša Radunović

eSpona OTV EU

Politika

Objavljeno: 05/04/2018
feniks-nadgleda-izbore-u-beranamaPovodom dobijenog ovlašćenja za službeno praćenje izbora za predsjednika Crne Gore na području Berana saopštenjem za javnost se oglasila NVO Ženska organizacija ...
eSpona
Objavljeno: 04/04/2018
dedeic-zasto-sam-protiv-koncepta-vojne-neutralnostiPoruka da Crna Gora treba da zamijeni članstvo u NATO sa ruskim bezbjedonosnim kišobranom predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića- predsjedničkog kandidata ...
eSpona
Objavljeno: 01/04/2018
dedeic-povlacenje-ambasadora-iz-pristine-prvi-potez-buduceg-predsjednika-crne-goreDa budući predsjednik treba da povuče ambasadora Crne Gore iz Prištine predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića - predsjedničkog kandidata Srpske koalicije. ...
eSpona
Objavljeno: 28/03/2018
dedeic-sa-rusijom-do-pobjedeSaopštenjem za javnost oglasio se Dobrilo Dedeić - predsjednički kandidat Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Glavni ...
eSpona
Objavljeno: 27/03/2018
dedeic-crnoj-gori-evrofanaticna-politika-ne-moze-donijeti-nista-dobroIzjava da se tokom kampanje neće baviti evropskim integracijama, već nacionalnim, predstavlja temu saopštenja Dobrila Dedeića - predsjedničkog kandidata Srpske ...
eSpona
Objavljeno: 25/03/2018
smajo-sabotic-podrzao-predsjednicku-kandidaturu-dobrila-dedeicaPovodom kandidature Dobrila Dedeića za predsjednika Crne Gore saopštenjem se oglasio primarijus Smajo Šabotić. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 21/03/2018
oo-sd-jasan-plan-i-program-za-oporavak-posrnule-opstine-kolasinFormiranje izbornog štaba i otpočinjanje kampanje u Kolašinu predstavlja temu saopštenja OO SD Kolašin. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 19/03/2018
srpska-koalicija-u-cetvrtak-cemo-donijeti-odluku-ko-ce-biti-nas-predsjednicki-kandidatNajava da će na predsjedničkim izborima Srpska koalicija učestvovati i da će u četvrtak donijeti konačnu odluku o tome ko će biti njihov kandidat predstavlja temu ...
eSpona
Objavljeno: 18/03/2018
kad-vladajuca-koalicija-izgubi-2-000-glasova-a-opozicioni-dps-to-ne-iskoristi-onda-do-izrazaja-dode-floskula-podjele-a-ne-pobjedeNa lokalnim izborima održanim četvrtog februara i šestog marta, Koalicija „Da pobijedi Berane - Milo Đukanović - DPS-SD-BS“ sa osvojenih 7.988 glasova najjača je ...
eSpona
Objavljeno: 15/03/2018
srpska-koalicija-predsjednicki-izbori-su-pitanje-opstanka-i-casti-srpskog-naroda-u-crnoj-goriPoziv da na predsjedničkim izborima građani srpske nacionalnosti podrže njihovog kandidata predstavlja temu saopštenja Srpske koalicije. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 13/03/2018
kolasin-skracen-mandat-odbornicima-soJednoglasnom odlukom 24 prisutna odbornika, juče je skraćen mandat skupštinskom sastavu u Kolašinu, čime se stvaraju uslovi za održavanje prijevremenih izbora u toj ...
eSpona
Objavljeno: 08/03/2018
oo-sd-dali-smo-vazan-doprinos-odlicnom-rezultatu-koalicije-berane-pobjedujeIzraženo zadovoljstvo datim doprinosom rezultatu koalicije “Berane pobjeđuje” predstavlja temu saopštenja OO SD Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 07/03/2018
sd-formiran-izborni-stab-u-bijelom-poljuFormiranje izbornog štaba za predstojeće lokalne izbore u Bijelom Polju predstavlja temu saopštenja OO SD iz tog grada. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 07/03/2018
opozicija-odbranila-mandateKoalicija „Zdravo Berane“ i lista Demokratske Crne Gore uspjela je juče da odbrani mandate osvojene na lokalnim izborima održanim četvrtog februara. Koalicija „Da ...
eSpona
Objavljeno: 05/03/2018
berane-sjutra-se-ponavljaju-izbori-na-pet-birackih-mjestaPonovljanje lokalnih izbora u Beranama na pet biračkih mjesta na kojima je zbog utvrđenih nepravilnosti Državna izborna komisija (DIK) poništila rezultate održaće ...
eSpona
Objavljeno: 02/03/2018
srpska-koalicija-svestenik-zeljko-rojevic-predsjednicki-kandidatOdluka da sveštenik Željko Rojević bude predsjednički kandidat Srpske koalicije umjesto predloženog Dobrila Dedeića, predstavlja temu saopštenja te koalicije. ...
eSpona
Objavljeno: 28/02/2018
srpska-koalicija-dedeic-kandidat-za-predsjednika-crne-goreOdluka da Dobrilo Dedeić bude kandidat Srpske koalicije na predstojećim predsjedničkim izborima predstavlja temu saopštenja Predsjedništva Srpske koalicije. ...
eSpona
Objavljeno: 27/02/2018
odluka-dik-ponavljaju-se-izbori-na-pet-birackih-mjesta-u-beranamaIzbori u Beranama biće ponovljeni na pet biračkih mjesta odlučila je Državna izborna komisija (DIK), nakon razmatranja prigovora DPS-a o izbornim ...
eSpona
Objavljeno: 26/02/2018
povodom-blokade-rada-dik-a-coric-krivi-vlast-dps-ceka-puni-sastavCentar za demokratsku tranziciju (CDT) upozorio je da Skupština ne smije pasivno posmatrati blokadu rada Državne izborne komisije (DIK), nastalu usljed bolesti ...
eSpona
Objavljeno: 15/02/2018
clanice-srpske-koalicije-potpisale-sporazum-o-zajednickom-predsjednickom-kandidatuPovodom potpisivanja Sporazuma o zajedničkom kandidatu za predsjednika Crne Gore saopštenjem za javnost se oglasila Srpska koalicija. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 15/02/2018
blokiran-rad-dik-aRad Državne izborne komisije (DIK) blokiranje, pa sjednica ni juče nije održana iako su istekli rokovi za odlučivanje po prigovorima DPS-a na regularnost glasanja u ...
eSpona
Objavljeno: 14/02/2018
dik-nije-donio-odluku-o-prigovorima-dps-a-na-izbore-u-beranamaDržavna izborna komisija (DIK) juče nije donijela odluku o prigovorima Demokratske partije socijalista (DPS) na nedavno održane lokalne izbore u Beranama kojim se ...
eSpona
Objavljeno: 09/02/2018
oik-berana-vecinom-glasova-odbacila-sve-prigovore-koalicije-berane-pobjedujeOpštinska izborna komisija (OIK), na sinoć održanoj sjednici, većinom glasova odlučila je da kao neosnovane odbaci prigovore koalicije „Berane pobjeđuje – Milo ...
eSpona
Objavljeno: 06/02/2018
lokalni-izbori-u-beranama-samo-su-demokrate-ostvarile-uspjehNa lokalnim izborima održanim četvrtog februara, koalicija koju je predvodila Demokratska partija socijalista (DPS) nije uspjela da osvoji 18 mandata, koliko je ...
eSpona
Objavljeno: 05/02/2018
berane-novu-vlast-formiraju-zdravo-berane-i-demokrateKoalicija “Berane pobjeđuje - Milo Đukanović - DPS-SD-BS” nije uspjela da osvoji 18 mandata i tako preuzme rukovođenje gradom. Ta Koalicija je osvojila najveći ...
eSpona
Objavljeno: 04/02/2018
berane-danas-se-odrzavaju-lokalni-izboriDanas se održavaju lokalni izbori u Beranama. Pravo glasa na ovim izborima ima 23.681 građana, što je za 57 manje u odnosu na parlamentarne izbore održane 16. ...
eSpona
Objavljeno: 02/02/2018
bijelo-polje-smolovic-izabran-za-predsjednika-opstinePetar Smolović iz Demokratske partije socijalista (DPS) je i zvanično novi predsjednik bjelopoljske opštine, jer su ga na sjednici lokalnog parlamenta za tu ...
eSpona
Objavljeno: 29/01/2018
babaic-nismo-im-mi-krivi-sto-posrnuseOO SD-a Berane oglasio se saopštenjem za javnost. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi.   Svjedoci smo višednevnih pokušaja političkog ...
eSpona
Objavljeno: 24/01/2018
jasovic-odbrojani-dani-koaliciji-nezdravo-beraneMarginalizovanje društvenog aktivizma omladine od strane vladajuće koalicije u Beranama i predstavljanje prioriteta iz te oblasti u narednom period predstavlja temu ...
eSpona
Objavljeno: 23/01/2018
podmetacinama-prikrivaju-haos-saopsteno-iz-oo-dps-beraneOpštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane (DPS) saopštio je da je tim koji je ta partija okupila za predstojeće lokalne izbore, sastavljen od ljudi ...
eSpona
Objavljeno: 22/01/2018
zdravo-berane-se-oglasilo-o-novim-zloupotrebama-socijaleKoalicija "Zdravo Berane", objavila je novi spisak imena, kako navode, funkcionera i istaknutih članova DPS-a koji su, pored dobrih zarada koje primaju na ...
eSpona
Objavljeno: 20/01/2018
lokalni-izbori-imena-svih-kandidata-za-35-odbornickih-mjesta-u-so-beraneNa glasačkim listićima za predstojeće lokalne izbore u Beranama naći će se devet lista. Espona objavljuje imena kandidata za dobornike svih devet izbornih ...
eSpona
Objavljeno: 19/01/2018
oo-dps-berane-skandalozan-sporazum-o-opstanku-na-vlasti-po-svaku-cijenuSporazum potpisan prije godinu i po između SNP-a i DF-a predstavlja temu saopštenja OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Nakon što je ...
eSpona
Objavljeno: 17/01/2018
lokalni-izbori-obavljeno-zrijebanje-izbornih-listaNa predstojećim lokalnim izborima u Beranama, koji će se održati četvrtog februara, na čelu glasačkog listića biće “Stranka pravde i pomirenja”, dok će Koalicija ...
eSpona
Objavljeno: 17/01/2018
kapiten-fk-berane-na-listi-uraKapiten Fudbalskog kluba (FK) Berane, Stefan Kastratović, podržao je Građanski pokret URA i nalazi se na listi kandidata za odbornike za predstojeće lokalne izbore ...
eSpona
Objavljeno: 17/01/2018
zdravo-berane-trazi-da-tuzilastvo-ispita-podjelu-socijaleKoalicija Zdravo Berane poziva Specijalno tužilaštvo da se izjasni povodom, kako tvrde, zloupotreba u radu Centara za socijalni rad u Beranama i Andrijevici. U ...
eSpona
Objavljeno: 15/01/2018
oo-dps-berane-od-berana-mozemo-napraviti-grad-sa-perspektivomSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Berane je jedan od najljepših gradova u Crnoj Gori, koji ima ...
eSpona
Objavljeno: 15/01/2018
odbornici-so-petnjica-izabrali-samira-agovica-za-predsjednika-opstineDosadašnji predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović i u naredne četiri godine rukovodiće radom lokalne uprave u toj opštini, odlučeno je na današnjoj ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-pobrkali-ste-uloge-vasa-druzina-je-na-optuzenickim-klupamaNovo saopštenje OO DPS Berane predstavlja odgovor na optužbe iz Koalicje „Zdravo Berane“. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Od stranke kojoj ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-demagogija-prevara-i-podjele-u-beranama-ne-prolazeOsvrt na kampanju i oglašavanja Demokratske Crne Gore predstavlja temu saopštenja OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. O ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-trula-jabuka-trla-lan-da-joj-prode-danSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Koalicija „Trula jabuka“, koja odbrojava posljednje dane na ...
eSpona
Objavljeno: 13/01/2018
oo-dps-berane-demokravate-u-gubitnickom-jatuSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Vođeni činjenicom da se svakakav proizvod može dobro prodati ...
eSpona
Objavljeno: 13/01/2018
koalicija-zdravo-berane-ocekuje-da-nece-biti-zloupotreba-socijalne-pomociKoalicija „Zdravo Berane“ u susret predstojećim izborima očekuje da se neće ponoviti zloupotrebe različitih vrsta, te da će JU Centar za socijalni rad opština ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
oo-sd-gradani-ce-trulu-jabuku-baciti-u-kantu-za-otpatkeOsvrt na neostvarena obećanja lokalne vlasti iz oblasti ekologije u prethodne četiri godine predtavlja temu saopštenja OO SD Berane. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
srpska-lista-razlozi-za-ucesce-u-okviru-saveza-zdravo-beraneRazlozi zbog kojih će Srpska lista na lokalnim izborima u Beranama učestvovati u okviru saveza “Zdravo Berane” predstavljaju temu saopštenja Informativne službe ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
oo-dps-berane-klevete-koalicije-sa-optuzenickih-klupaIz OO DPS reagovali su na, kako je navedeno, klevete iz redova Koalicije „Zdravo Berane“. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi. Blijeda koalicija pod ...
eSpona
Objavljeno: 10/01/2018
oo-dps-berane-nazdravlje-vam-odlazak-nezdraviPovodom za danas zakazane sjednice Skupštine opštine Berane, saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor Demokratske partije socijalista. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 09/01/2018
koalicija-berane-pobjeduje-milo-dukanovic-dps-sd-bs-predala-izbornu-listuPovodom predaje izborne liste za predstojeće lokalne izbore u Beranama, saopštenjem za javnost oglasila se Koalicija “Berane pobjeđuje - Milo Đukanović - DPS, SD, ...
eSpona
Objavljeno: 08/01/2018
petnjica-samiru-agovicu-novi-mandat-za-predsjednika-opstineDosadašnji predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović kandidat je da tu funkciju obavlja i u narednom mandatu. Takva odluka je donesena na sjednici OO DPS ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
dps-sd-bs-necemo-se-izvinjavati-zbog-laznih-fb-profilaPovodom, kako tvrde, lažne FB stranice sa koje se pokušava nanijeti šteta njihovoj koaliciji saopštenjem za javnost oglasili su se iz Koalicije “Berane pobjeđuje - ...
eSpona

Kolumne: