zdravo beranePovodom saopštenjaOO DPS Berane reagovali su iz Koalicije “Zdravo Berane”. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi.

Nedavno saopštenje OO DPS-a je još jedno u nizu koje, po  sadržini  i  formi više sliči pismenom zadatku jednog prosječnog učenika cetvrtog  razreda osnovne škole, nego saopštenju „ozbiljnih„ političara, kako sebe nazivaju.

Okolnost da se opozicija u vidu DPS-a počela buditi iz dugogodišnjeg sna potkrijepljena je činjenicom da su se nepuna cetiri  mjeseca pred raspisivanje redovnih lokalnih  izbora sjetili da traže vanrendne izbore, što ukazuje na „stručnost i znanje“ ove družine. O njihovim malicioznim prognozama i niskoj političkoj propagandi da koalicija „Zdravo Berane“ neće moći da vrši vlast duže od godinu dana ,govori činjenica da je koalicija uspješno, časno i pošteno stigla skoro do kraja četvorogodišnjeg mandata. Beranski parlament je održavao svaku sjednicu u skladu sa zakonom a družina iz DPS-a bi mogla da malo više čita zakone i drge podzakonske akte i da nauči kako funkcioniše lokalni parlament i koji su razlozi za raspuštanje istog i raspisivanje vanrednih izbora.

Što se tiče navoda  družine iz DPS-a da budžet nije usvojen, samo ćemo ih podsjetiti na činjenicu da je 17 glasova uvijek bilo više od 16, jedino ako  matematiku nisu su  učili od duhovnog  vođe Svetozara Marovića. Budžet se  uspješno realizuje već punih 8 mjeseci, tako da sva priča oko neusvajanja budžeta pada u vodu. A kakve su namjere takozvane konstruktivne opozicije govori činjenica da nijesu glasali za usvajanje Detaljnog  urbanistickog plana- “Desna obala lima“  čime su blokirali i sabotirali realizaciju projekata značajnih za naš grad, što se u istoriji beranskog parlamenta nije nikada desilo.

Što se tiče nepotrebnog trošenja novca na putovanja, podsjetili bi „gospodu“ iz DPS-a, u slučaju da imaju amneziju, da su 2014.godine u periodu od januara do februara mjeseca u predizbornoj kampanji potrošili sav novac iz budžeta opredijeljen za potrosnju  goriva  i dnevnice  za cijelu 2014.godinu. To ukazuje da su novac građana trošli u predizborne svrhe i za svoje lične potrebe. Sadašnja putovanja su vezana upravo za očuvanje Opštine Berane od urušavanja  kao i za odbranu opljackanih  građana  u sudskim sporovima koje je nečasnim I kriminalnim  radom izazvala bivša vlast na čelu sa DPS-om.

O  nacinu   na  koji  su oni vodili računa o građanima i njihovom novcu govore  njihova  djela. Dovoljno je pomenuti da su ostavli dug Opštini od preko 16.000.000 €, sa tendencijom daljeg rasta po osnovu sudskih sporova koji se tiču nezakononitih radnji. Samo ćemo pomenuti sledeće: Da porezi i doprinosi zaposlenima u Opštini i Javnim preduzećima nijesu isplaćivani punih 8 godina, da su zarade bile u zaostatku preko 6 mjeseci, da su dugovi predizbornog ludila u  vidu nasipanja lokalnih puteva iznosili preko pola miliona evra, bez  ijedne valjane zakonske procedure, da je Opština po tužbama bivših funkcionera za navodno neiskorišćene godisnje  odmore isplatila desetine hiljada evra,  preko 600.000€ za nezakonito otpuštanje radnika u periodu  2011.- 2012. godine, a sve posledice nezakonitih radnji bivših nosioca vlasti snose građani Berana.Podsjeticemo dusebriznike iz DPS-a na sumnjive cesije putem kojih su ostetili Opstinu za vise stotina hiljada evra,zatim na prenos  opstinske imovine bez zakonske procedure na treca lica,za kriminalne radnje pribavljanja protivpravne koristi za sebe ili druga lica,prodaju opstinske imovine bez saglasnosti  Skupstine,nezakoniti  transferi novca iz  budzeta I  niz  drugih  radnji za koje postoje dokazi da se  radilo o krivicnim djelima.

 Ne treba zaboraviti, a ujedno i pitati „gospodu“ iz DPS-a gdje je novac u iznosu od 200.000 € koji je Vlada CG  opredijelila za izgradnju stanova  penzionerima? Taj novac je netragom nestao sa opstinskog  racuna a penzionerima obećani stanovi nikada nijesu počeli da  grade. Opština Berane će sve uraditi da se penzionerima taj gubitak nadoknadi i ispravi nepravda koja im je naneta. Ovaj slučaj će svoj epilog dobiti pred sudom. Pomenućemo i stanove dodijeljene „kadrovima“ na nezakonit način, koji su građane koštali preko 1.500.000€. I ovaj slučaj će takođe dobiti epilog pred sudom.

Za razliku od njih koalicija „Zdravo Berane“ novcem građana upravlja časno i pošteno i taj novac kroz razne projekte vraća svojim građanima. Dovoljno je samo pomenuti da već četvrtu godinu za redom dijelimo besplatne udžbenike svim osnovcima od 1 do 9 razreda i time pomažemo kućni bužet njihovih roditelja u ovim  kriznim vremenimi. Da ulažemo u obrazovanje naše omladine govori i podatak da svake godine stipendiramo najbolje studente, a stipendije isplaćujemo redovno za razliku od prethodne vlasti kojima su stipendije služile za predizbornu kampanju , a od isplate stipendija nije bilo ništa.

Predstavnici Beranaskog DPS-a su još prije 3 godine znali da postoji plan da se Visoka medicinska škola izmjesti iz Berana. Svih tih godina su ćutali i nijesu reagovali tim povodom, i da nije bilo oštre reakcije Opštine Berane kao i velikog  angazovanja  oko rjesavanja  ovog problema, naš grad bi ostao i bez ove obrazovne institucije. Toliko o njihovom zalaganju i brizi za opstanak  obrazovanja  u Beranama.

Što se tiče priče o zapošljavanju, mišljenja smo da je DPS najmanje kompetentan da uopšte započinje diskusiju na tu temu. Naime, njihovo političko I  nepotisticko zapošljavanje,  je svima dobro poznato ne samo u  Beranama već u cjeloj Crnoj Gori i regionu. Stručnjaci iz DPS-a su zapošljavali nezakonito, isključivo pred izbore, bilo parlamentarne ili lokalne kada je zakonom  zabranjeno zapošljavanje prije i poslije izbora,  zapošljavali su na određeno vrijeme u trajanju od 2-3 mjeseca, a posle izbora uz sporazumni prekid radnog odnosa su isplaćivane ogromne otpremnine. Samo tim povodom je Opština Berane isplatila preko 2.500.000 €. Koliki su stručnjaci govori i to da su, da bi našoj vlasti nanijeli štetu  pozvali Upravnu inspekciju da izvrsi proveru zakonitosti  zaposljavanja , koja jeposle izvrsenog uvida u dokumentacijui konstatovala   nezakonito zaposljavanje samo za vrijeme dok je  vlast  vrsila Dmokratska partija socijalista. Vlast koalicije „Zdravo Berane“, zapošljavanje vrši isključivo na osnovu zakona i uz odobrenje Ministarstva finansija za otvaranje novih radnih mjesta. Ako su gospoda iz DPS-a koji su zaposlili svu moguću užu i širu familiju uglavnom u dzavnim institucijama  koje  su  hermeticki  zatvorene  za  sve   one  koji nisu  pripadnici DPSa, mislili da  ljudi koji ne pripadaju toj političkoj grupaciji nemaju pravo na rad, a time ni na život, grdno su se prevarili.

Da  je  njihovo  pravno  I  opste znanje  na niskom nivou  možda najbolje govori podatak da isti žele da uvedu stečaj u Opštinu Berane, ne znajući da se stečaj može prema Zakonu o privrednim društvima sprovesti samo nad privrednim subjektima a ne i na organima lokalne uprave. Dakle nije sramota što  nijeste znali nego to nas nijeste pitali. Ocigledno  da  vas dousnici  nijesu  dobro informisali  I  lose su  prenijeli  informaciju sa sastanka predsjednika Opstine Berane I  direktora pojedinih opstinskih preduzeca sa direktorom Poreske uprave Miomirom Mugosom.Na tom sastanku je upravo Opstina Berane pohvaljena da redovno izmiruje poreske obaveze I doprinose za sve zaposlene u lokalnoj administraciji.

Sledeća tema koju je „obrađivana“ u  ovom nižerazrednom saopštenju su projekti i programi koje nam je navodno ostavila prethodna vlast.” Gospodo,“ da bi neki projekat mogao da se realizuje potrebno je bilo da prvo usvojite krovni dokument i osnovu svake gradnje tj. Prostorno urbanistički plan, kojeg nijeste imali. Gradili ste bespravno i bez ikakvog plana, omogućavajući beranskim tajkunima zgrtanje ogromnih svota novca, a pritom ih čašćavali nenaplaćivanjem naknade za komunalno opremanje  i naknade za izdavanje gradjevinskih dozvola , nanoseći milionsku štetu građanima Berana.

Od kako je došla na vlast. koalicija „ Zdravo Berane“ je krenula od osnova tj. Usvojila Prostorno urbanistički plan, a potom i realizovala veći broj Detaljnih urbanističkih planova, čime je stvorena mogućnost za nesmetano izdavanje građevinskih dozvola svim zainteresovanim građanima, kao i potencijalnim investitorima, pri čemu nam je osnovna težnja bila privlačenje što većeg broja investicija i  otvaranje novih radnih mjesta, kako bi život naših građana učinili što kvalitetnijim,a ujedno i sanirali  posledice pogubne politike prethodne vlasti.

 Uz podršku Opštine Berane je stavljen u funkciju „Rudnik mrkog uglja“ u kojem je upošljeno preko 120 radnika. Takođe je za vrijeme našeg mandata imeđu ostalog: izgrađena „Teramska“ ulica, pri kraju su radovi na rekonstrukciji ul „Đeda Vojvodića“, nasuti, probijeni i rekonstruisani  su putevi u skoro svim mjesnim zajednicama, sprovedena je rasvjeta u mnogim prigradskim naseljima i selima u okolini Berana, rekonstruisan je fudbalski stadion, pri kraju su radovi na izgradnji sportske hale čiji ste završetak  izgradnje obećali još 2006.godine, završena izgradnja regionalnog „Biznis centra“ od kojeg ste imali samo  projektnu dokumentaciju, uz pomoć Opštine započeta je izgradnja kolektora za prečišćavanje otpadnih voda koju sprovodi Direkcija javnih radova  iako vi trujete građane Berana neistinom da je Opština odgovorna za raskopane ulice,a koji će biti završen u ugovorenom roku., Opština je pomogla i rekonstrkciju urušenog hotela „Berane“, o čijem značaju za grad je suvišno pričati.......

Na kraju da rezimiramo.“ Gospodo“ iz DPS-a, da bi mogli da kritikujete nas, prvo objasnite na koji način ste uspjeli da za vrijeme vaše vlasti dovedete Berane na ivicu propasti, da prezadužite građane, objasnite kako su nestale njihove pare, kako ste raskrčmili i kome ste poklanjali opštinsku zemlju,kako ste sebi pribavil i toliku imovinu, kako ste koristili državne resurse u predizborne svrhe, kako ste zapošljavali i kako ste pošteni Beranski narod doveli do ivice egzistencije. Dužni ste da odgovarate pred građanima za sve nezakonite  radnje koje ste godinama sprovodili i unistili sve sto se unistiti moglo Sa  spiskom i  opisom vasih  nedjela  cemo uvijek upoznavati  nase  gradjane i  sluzicete kao primjer najnecasnije i najkriminalnije vlasti  u istoriji Berana.

Koalicija „Zdravo Berane“ je u svom mandatu pokazala kako se radi pošteno i odgovorno i za dobrobit svojih građana. Tako ćemo raditi i u sledećem mandatu,kojeg cemo to je vec izvjesno dobiti. I  da  vam  bude jasno,  izbora se ne plašimo  bli oni redovni ili vanredni. Jedno znamo: Beranama DPS vise nikada nece vladati, zaključuje se u saopštenju Koalicije “Zdravo Berane” koje je potpisala Vida Ivanović.

S. R.

eSpona OTV EU

Politika

Objavljeno: 15/01/2018
oo-dps-berane-od-berana-mozemo-napraviti-grad-sa-perspektivomSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Berane je jedan od najljepših gradova u Crnoj Gori, koji ima ...
eSpona
Objavljeno: 15/01/2018
odbornici-so-petnjica-izabrali-samira-agovica-za-predsjednika-opstineDosadašnji predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović i u naredne četiri godine rukovodiće radom lokalne uprave u toj opštini, odlučeno je na današnjoj ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-pobrkali-ste-uloge-vasa-druzina-je-na-optuzenickim-klupamaNovo saopštenje OO DPS Berane predstavlja odgovor na optužbe iz Koalicje „Zdravo Berane“. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Od stranke kojoj ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-demagogija-prevara-i-podjele-u-beranama-ne-prolazeOsvrt na kampanju i oglašavanja Demokratske Crne Gore predstavlja temu saopštenja OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. O ...
eSpona
Objavljeno: 14/01/2018
oo-dps-berane-trula-jabuka-trla-lan-da-joj-prode-danSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Koalicija „Trula jabuka“, koja odbrojava posljednje dane na ...
eSpona
Objavljeno: 13/01/2018
oo-dps-berane-demokravate-u-gubitnickom-jatuSaopštenjem za javnost oglasio se OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Vođeni činjenicom da se svakakav proizvod može dobro prodati ...
eSpona
Objavljeno: 13/01/2018
koalicija-zdravo-berane-ocekuje-da-nece-biti-zloupotreba-socijalne-pomociKoalicija „Zdravo Berane“ u susret predstojećim izborima očekuje da se neće ponoviti zloupotrebe različitih vrsta, te da će JU Centar za socijalni rad opština ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
oo-sd-gradani-ce-trulu-jabuku-baciti-u-kantu-za-otpatkeOsvrt na neostvarena obećanja lokalne vlasti iz oblasti ekologije u prethodne četiri godine predtavlja temu saopštenja OO SD Berane. Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
srpska-lista-razlozi-za-ucesce-u-okviru-saveza-zdravo-beraneRazlozi zbog kojih će Srpska lista na lokalnim izborima u Beranama učestvovati u okviru saveza “Zdravo Berane” predstavljaju temu saopštenja Informativne službe ...
eSpona
Objavljeno: 11/01/2018
oo-dps-berane-klevete-koalicije-sa-optuzenickih-klupaIz OO DPS reagovali su na, kako je navedeno, klevete iz redova Koalicije „Zdravo Berane“. Dostavljeno reagovanje Espona integralno prenosi. Blijeda koalicija pod ...
eSpona
Objavljeno: 10/01/2018
oo-dps-berane-nazdravlje-vam-odlazak-nezdraviPovodom za danas zakazane sjednice Skupštine opštine Berane, saopštenjem za javnost oglasio se Opštinski odbor Demokratske partije socijalista. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 09/01/2018
koalicija-berane-pobjeduje-milo-dukanovic-dps-sd-bs-predala-izbornu-listuPovodom predaje izborne liste za predstojeće lokalne izbore u Beranama, saopštenjem za javnost oglasila se Koalicija “Berane pobjeđuje - Milo Đukanović - DPS, SD, ...
eSpona
Objavljeno: 08/01/2018
petnjica-samiru-agovicu-novi-mandat-za-predsjednika-opstineDosadašnji predsjednik Opštine Petnjica, Samir Agović kandidat je da tu funkciju obavlja i u narednom mandatu. Takva odluka je donesena na sjednici OO DPS ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
dps-sd-bs-necemo-se-izvinjavati-zbog-laznih-fb-profilaPovodom, kako tvrde, lažne FB stranice sa koje se pokušava nanijeti šteta njihovoj koaliciji saopštenjem za javnost oglasili su se iz Koalicije “Berane pobjeđuje - ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
oo-sd-berane-trulu-jabuku-izjeda-sve-vece-povjerenje-gradanaPovodom ramjene saopštenja Socijaldemokrata i Koalicije “Zdravo Berane” medijski tim SD-a oglasio se novim saopštenjem za javnost. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 05/01/2018
ura-ce-samostalno-nastupiti-na-lokalnim-izborima-u-beranama-nosilac-liste-dr-dragan-labudovicGrađanski pokret URA će nastupita samostalno na predstojećim lokalnim izborima u Beranama, a nosilac liste biće doktor Dragan Labudović, odlučio je OO URA ...
eSpona
Objavljeno: 04/01/2018
oo-sd-dosljedno-za-moderno-berane-jednakih-sansiOpštinski odbor Socijaldemokrata Berana oglasio se saopštenjem za javnost. Dostavljeno saopštenje Medijskog tima te Partije Espona integralno prenosi. Iako je ...
eSpona
Objavljeno: 31/12/2017
savjet-mladih-dps-berane-organizovao-akciju-dijeljenja-novogodisnjig-paketicaPovodom organizovane aktivnosti podjele novogodišnjih paketića saopštenjem se oglasio Savjet mladih DPS Berane. Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 31/12/2017
berane-dps-sd-i-bs-potpisale-koalicioni-sporazumPovodom potpisivanja koalicionog sporazuma o zajedničkom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Beranama, saopštenjem za javnost oglasili su se iz ...
eSpona
Objavljeno: 28/12/2017
oo-dps-berane-partijska-tortura-beranske-vlasti-nad-zaposlenimaPritisci na zaposlene i lokalnoj upravi i nezakonita zapošljavanja, kako je navedeno, predstavljaju temu saopštenja za javnost OO DPS Berane. Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 28/12/2017
so-berane-isti-broj-odbornika-i-u-narednom-perioduNa predstojećim lokalnim izborima građani će birati 35 odbornika koji će predstavljati budući sazivu SO Berane, jednoglasna je odluka današnje sjednice. Utvrđivanje ...
eSpona
Objavljeno: 27/12/2017
sazvana-sjednica-so-berane-po-hitnom-postupkuSjednica Skupštine opštine Berane održaće se u četvrtak, 28. decembra, sa početkom u 10 časova, a na dnevnom redu su dvije tačke:  Predlog Odluke o utvrđivanju ...
eSpona
Objavljeno: 26/12/2017
afirmacija-mladih-ljudi-prioritet-je-socijaldemokrata-beranaOrganizovanje izložbe fotografija Asmira Lucevića i novogodišnji koktel koji je organizovao Forum žena Socijaldemokrata Berana predstavlja temu saopštenja ...
eSpona
Objavljeno: 26/12/2017
dogovoren-zajednicki-nastup-dps-a-bs-a-i-sd-a-na-lokalnim-izborima-u-beranamaDemokratska partija socijalista (DPS), Bošnjačka stranka (BS) i Socijaldemokrate (SD) na predstojećim lokalnim izborima u Beranama nastupiće na zajedničkoj listi. ...
eSpona
Objavljeno: 22/12/2017
savjet-mladih-oo-dps-berane-uvjereni-u-apsolutnu-pobjeduOdržana sjednica Savjeta mladih OO DPS Berane predstavlja temu saopštenja te Partije. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi. Na juče održanoj sjednici ...
eSpona
Objavljeno: 14/12/2017
oo-dps-berane-zdravo-berane-priznaje-svoj-porazOO DPS Berane obratio se predstavnicima lokalne vlasti u Beranama u kojem su naveli da koaliciona vlast ništa od obećanog nije ispunila predstavlja temu saopštenja. ...
eSpona
Objavljeno: 14/12/2017
oo-dps-porazni-rezultati-beranske-vlastiJuče se saopštenjem za javnost oglasio Opštinski odbor Demokratske partije socijalista Berane. Dostavljeno saopštenje Espona prenosi u cjelini. Posljednji dani ...
eSpona
Objavljeno: 13/12/2017
u-beranama-pravo-glasa-ima-23-775-biraca-u-ulcinju-19-918Broj birača upisanih u biračkom spisku za lokalne izbore koji će se četvrtog februara održati u Beranama je 23.775, saopšteno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova ...
eSpona
Objavljeno: 12/12/2017
onur-babaic-predsjednik-oo-sd-beraneIzbor predsjednika Opštinskog odbora u Beranama predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 12/12/2017
bosnjacka-stranka-ocekuje-ulazak-u-beranski-parlamentBošnjačka stranka (BS) očekuje ulazak u lokalni parlament u Beranama, saopštio je Erol Rastoder - predsjednik Opštinskog odbora Bošnjačke stranke Berane, ...
eSpona
Objavljeno: 08/12/2017
ustavni-sud-ponistio-izbore-u-savinom-boruPostupajući po prigovoru Demokrata, Ustavni sud Crne Gore poništio je juče rezultate izbora na biračkom mjestu u Savinom Boru, u petnjičkoj opštini. Odlukom ...
eSpona
Objavljeno: 07/12/2017
ostvarile-se-najave-espone-zvanicno-dogovoren-zajednicki-nastup-koalicije-zdravo-berane-na-predstojecim-izborimaNa predstojećim lokalnim izborima u Beranama, četvrtog februara, Socijalsitčka narodna partija (SNP) i Demokratski front (DF) nastupiće sa zajedničkom listom ...
eSpona
Objavljeno: 06/12/2017
oo-sd-berane-zdravi-su-pokazali-kako-ne-treba-voditi-gradOsvrt na godinu pri kraju i podsjećanje na dio datih i (ne) realizovanih obećanja vladajuće koalicije u Beranama predstavlja temu saopštenja za javnost OO ...
eSpona
Objavljeno: 05/12/2017
zvanicno-lokalni-izbori-u-beranama-zakazani-za-cetvrti-februarPredsjednik Crne Gore, Filip Vujanović raspisao je lokalne izbore u Beranama i Ulcinju za četvrti februar 2018. godine. Kako je saopšteno iz Vujanovićevog ...
eSpona
Objavljeno: 02/12/2017
paket-beranci-i-ulcinjani-cetvrtog-februara-izlaze-na-biralistaLokalni izbori u Beranama održaće se u paketu sa izborima u Ulcinju, četvrtog februara 2018. godine, saznaje Espona. Prema nezvaničnim saznanjima dobijenim iz ...
eSpona
Objavljeno: 28/11/2017
oo-sd-petnjica-jedino-sd-biljezi-rast-u-odnosu-na-parlamentarne-izboreOsvrt na ostvareni rezultat na lokalnim izborima u Petnjici predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 27/11/2017
zavrsena-politicka-bitka-za-cetiri-opstine-ubjedljive-pobjede-dps-a-na-sjeveru-na-cetinju-i-u-tuzima-nema-vecinuDemokratska partija socijalista (DPS) poboljšala je rezultat na lokalnim izborima u dvije opštine na sjeveru države, Petnjici i Mojkovcu, daleko je najača na ...
eSpona
Objavljeno: 24/11/2017
oo-sd-petnjica-bicemo-neizostavan-cinilac-opstinske-vlastiPoziv građanima Petnjice da na predstojećim lokalnim izborima podrže njihovu izbornu listu predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). ...
eSpona
Objavljeno: 22/11/2017
oo-sd-petnjica-nista-ne-moze-zaustaviti-veliki-rast-i-snagu-sd-aPovodom održane završne Konvencije u Petnjici saopštenjem se oglasio Medijski tim Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 19/11/2017
sd-petnjica-zelimo-modernu-i-funkcionalnu-lokalnu-upravuViđenje funkcionisanja buduće lokalne uprave u Petnjici predstavlja temu saopštenja za javnost Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 15/11/2017
sd-preduzetnistvo-mladih-sansa-za-razvoj-bihoraŠansa daljeg razvoja Petnjice predstavlja temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 11/11/2017
sd-nudimo-konkretna-rjesenja-za-razvoj-turizma-u-petnjiciRazvoj seoskog turizma i valorizovanje turističkih potencijala Petnjice predstavljaju temu saopštenja Medijskog tima Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje ...
eSpona
Objavljeno: 09/11/2017
petnjica-kandidat-demokrata-osumnjicio-funkcionere-lokalnog-dps-a-za-pritiskeKandidat Demokrata za odbornika u Skupštini opštine Petnjica, Ersin Rastoder, saopštio je da se nastavljaju ucjene i pritisci lokalne Demokratske partije ...
eSpona
Objavljeno: 07/11/2017
oo-dps-berane-druzina-nejakog-urosa-bjezi-od-sopstvene-uspjesnostiPovodom oštećenja službenog vozila Opštine Berane i datog saopštenja Socijalističke narodne partije Crne Gore (SNP) reagovali su iz OO DPS Berane. Dostavljeno ...
eSpona
Objavljeno: 07/11/2017
sd-petnjica-afirmacijom-poljoprivrede-do-razvoja-bihoraPlan razvoja poljoprivredne proizvodnje na području Bihora predstavlja temu saopštenja OO SD Petnjica. Dostavljeno saopštenje Medijskog tima Espona integralno ...
eSpona
Objavljeno: 05/11/2017
sd-dosljedno-da-petnjica-bude-ljepse-mjesto-za-zivotPoziv građanima Petnjice da podrže izbornu listu Socijaldemokrata (SD) kako bi Petnjica postala mjesto u kojem će “doći do značajnog napretka” predstavlja temu ...
eSpona
Objavljeno: 01/11/2017
petnjica-za-31-odbornicko-mjesto-izborne-liste-predalo-osam-partijaOpštinskoj izbornoj komisiji (OIK) u Petnjici predato je osam izbornih lista koje će učestvovati na predstojećim lokalnim izborima. Izborne liste posljednje su, ...
eSpona
Objavljeno: 31/10/2017
petnjica-dps-predao-izbornu-listuDemokratska partija socijalista (DPS) predala je juče Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK) izbornu listu za lokalne izbore u Petnjici. Kako je Espona i najavila, ...
eSpona
Objavljeno: 30/10/2017
oo-sd-petnjica-socijaldemokrate-predale-izbornu-listuPovodom predaje izborne liste za lokalne izbore u Petnjici saopštenjem za javnost oglasio se Medijski tim Socijaldemokrata (SD). Dostavljeno saopštenje Espona ...
eSpona
Objavljeno: 29/10/2017
petnjica-sdp-predala-listu-predsjednik-oo-snp-a-u-toj-opstini-podnio-ostavkuOpštinski odbor Socijaldemokratske partije (SDP) Petnjica juče je predao izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji (OIK), a samo dva dana prije posljednjeg roka za ...
eSpona

Kolumne: