Komisija za zaštitu prava u postupcima javnih nabavki poništila je, po drugi put, tender za nabavku peleta, koji se građanima isporučuje po subvencioniranim cijenama.

Na današnjoj telefonskoj sjednici, a na osnovu pribavljenih saglasnosti većine članova, Vlada Crne Gore je donijela Odluku o privremenim mjerama za ograničavanje cijena proizvoda od posebnog značaja za život i zdravlje ljudi i listi proizvoda.

Odbornici vladajuće većine u Mojkovcu juče su od Vlade Crne Gore zatražili da raskine ugovore koji se odnose na male hidrocentrale (mHE) Bjelojevićka 1 i Bjelojevićka 2 na istoimenom vodotoku.

Opština Berane je počela sa prijemom zahtjeva za dodjelu subvencija na zasijane ratarske kulture-strna žita na teritoriji beranske opštine.

Opština Kolašin raspisala je javni konkurs za raspodjelu sredstava namijenjenih podršci preduzetništvu mladih.

Od sredine juna u značajnoj mjeri su počeli da se pune smještajni kapaciteti u Kolašinu i već krajem mjeseca, pred početak Kolašin open festa, grad je bio pun turista i ta tendecija popunjenosti nastavljena je i tokom jula.

To je kazala direktorica Turističke organizacije Kolašin Zorica Milašinović.

Rudnik uglja AD Pljevlja intezivno radi na pripremi nove sistematizacije, koja će biti finalizirana u narednih 20 do 30 dana.