Berane- Kom 2: 2 (2: 1)

Fudbaleri Berana su isputili pobjedu protiv Koma. Imali su domaći vođstvo 2: 0, a u finišu utkmice i jedanaesterac, ali su sve to prokockali i ispustili priliku da da osvoje tri važna boda u borbi za opstanak u Drugoj crnogorskoj ligi.

Berane je dobro otvorilo utakmicu i već u 12. minutu, golom Anđića stiglo je do vođstva, koje je u finišu utakmice, u 42. minutu duplirao Đukić. Ipak, do odlaska na odmor Kom je uspio da smanji prednost Berana golom koji je, direktnim udarcem iz kornera, postigao Peličić.

Kraj prvog dijela i početak nastavka, pokazalo se, bili su ključni za krajnji rezultat, jer je Kom u 52. minutu uspio da izjednači, a strijelac je bio Barac.

Do kraja utakmice, obje ekipe su imale šanse da postignu još koji gol, a najbolju priliku imali su domaći, u smom finišu utakmice, jer je u 88. minutu svirn penal u njihovu korist, ali je udarac Tmušića odbranio golman Adrović.

Interesantno je da su pored ove utakmice sve ostale četiri završene su podjelom bodova, pa je bodovni odnos među rivalima u borbi za opstanak i plasman u veći rang takmičenja ostao isti.

S. R.

Foto: Arhiva