Sjednica SO Berane na kojoj bi trebalo da se izglasa skraćenje mandata odbornicima po preporuci Ministarstva javne uprave biće održana krajem sljedeće sedmice.

Ministarstvo javne uprave naložilo je skraćenje mandata odbornicima u Skupstini opštine Berane.

Obraćanjem Miluna Rmuša- predsjednika SO, emitovanim filmom i prikazanim kulurno- umjetničkim dijelom programa, održana je Svečana sjednica SO Berane, koja se organizuje povodom 21. jula, Dana opštine.

Poslanici Skupštine Crne Gore podržali su rekonstrukciju 44. Vlade premijera Milojka Spajića koju će činiti 24 ministra, sedam potpredsjednika i premijer.

Ministarstvo javne uprave (MJU) ukazalo je sekretaru Skupštine opštine (SO) Andrijevica da je potrebno preduzeti sve službene radnje u cilju organizacije sazivanja prve sjednice novoizabrane SO u roku od 15 dana od dana objavljivanja konačnih rezultata izbora.

Vladimir Martinović više neće biti ministar u Vladi Crne Gore, a umjesto njega novi ministar biće Damjan Ćulafić, saopšteno je sinoć nakon sjednice Predsjedništva Demokratske Crne Gore, navodi se u saopštenju te partije.

Povodom 21. Jula, Dana opštine Berane, Milun Rmuš- predsjednik SO, zakazao je Svečanu sjednicu. Sjednica će se održati u nedjelju, u zgradi Centra za kulturu Berane, sa početkom u 11. sati.