Radovima na kolašinskom Spomen-domu, započetim prije 10 mjeseci, ne nazire se kraj, a iz lokalne uprave zvanično ne saopštavaju kada očekuju da će poslovi koji su u kategoriji “redovnog održavanja” biti završeni.

Na prigodnoj svečanost upriličenoj danas u čast najboljih đaka beranskoj osnovnih i srednjih škola, nagrađeno je, kako je najavljeno, njih oko 200.

Mještani bjelopoljskog sela Jabučno godinama su upućivali apele nadležnima u Opštini Bijelo Polje da im saniraju putnu infrastrukturu i pošto adekvatnog odgovora nije bilo, odlučili su da to sami urade.

Povodom predstojećeg vjerskog praznika – Kurban Bajrama, za zaposlene islamske vjeroispovjesti neradni dani su 16, 17. i 18. jun, kazali su iz Ministarstva rada i socijalnog staranja.

Adaptirani Planinarski dom na Krivom dolu na najbolji način će upotpuniti turističku ponudu Andrijevice.

Nakon završene sjednice, saopštenjem za javnost se oglasila Služba za odnose s javnošću Vlade Crne Gore. Dostavljeno saopštenje Espona integralno prenosi.

Usljed loše hidrometeorolške situacije i veoma male količine padavina u zimskom periodu, došlo je do smanjenja dotoka vode sa izvorišta Jugoštica.